Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
@lucynka777 no vidis, tebe sa ustalila a u niektorej sa praveze teraz rozbieha...nic si z toho nerob...hned ta vsetky dobehneme 😀
@julinka88 a ty už cítiš pohyby? Ja som si myslela že to pre to lebo mám kilá navyše ale aj známe čo sú väčšie odo mňa už cítili v 17-16 týždni a ja furt nič... 😒 tak dúfam že sa už ozve lebo keď ho pozeráme cez bruško skrýva sa a vystiera tie nožičky a nie a nie ma kopnúť 😀
No ja odjakživa som mala problém s priberaním vypijem sirupovú vodu a už mám gramy na vyše 😀 čiže možno preto tka priberám ale počula som aj o ženách čo do 1 trimestra nabrali aj 10 kg čiže ešte nie som na tom až tak zle 😵
ahojte baby, rada by som sa k vam pridala, termin mam 8.5. (podla utz) a 11.5. podla datumu PM. Som rada, ze som nieco pre seba nasla, lebo uz dlhsie som hladala baby, ktore maju tiez termin v maji 😉
nooo bruško mám odfotené v albumíku ale trochu už je vidno aj gate už nezapnem tak nosím legíny ale niektoré babulky sú ďaleko predomnou ale to neva lebo pri malom som už o takomto čase bola pekne zaoblená a za celé tehu som pribrala 30 kg tak som rasa že teraz to má trochu iný priebeh a že tak nepriberám 🙂
@inviav no dufam 😀 ja som prve tri mesiace pribrala 4-5 kg
tak ja som schudla za prve tri mesiace 6kg minimalne ale je to viac lebo vždy som mala okolo 75kg .... pokial viem stale mam 66kg nic som zatedy nepribrala a to uz vobec ani tie kila co som schudla ... aspon mam rezervu 😎 no a brusko mam len take mini ale mam ... jaj na mne vraj vobec nie je vidiet, ze budem mama 😖 iba som opeknela podla vsetkych ale to sa mi tiez nezda 😠 😠
@veronikabb ja som mala okolo 48kg, teraz mam asi 55kg 🙂 asi som potrebovala dorast prve 3 mesiace do dospelackej vahy 😀
@veronikabb ja mam tiez teraz tolko...nam teda az tak moc netreba 😀 to je pekne, ze sa vsetkym zda ze si opeknela (to potom vyzera na chlapceka)..mna by to veru potesilo, keby mi to niekto povedal...ale zial nie je to pravda 😒 bola som si dnes vybavit novy OP a ked ma fotili sa pytali, ci moze byt taka fotka aku urobili...a ja na to, ze no co uz....a inak ja vyzeram tehotne, len ked si dam obtiahnuty tehotensky svetrik..inak nie 😵
ja nemám ziadne brusko a ani pohyby zatial necitim :-/
@ajsenz no tak to Ti závidím ale oproti tomu ako mi bolo pri malom je toto prechádzka ružovým sadom takže si fandím že to bude dievčatko ani žiadne pachy mi nevadia a vôbec mi nechutí mäso tak snáď to bude dievčatko ..pri malom som nemohla cítiť ani uvarenú kávu a kuchyňu som obchádzala naďaleko ☹
Ja idem na budúci štvrtok dokymu tak už mi povie pohlavie naisto 😀
@julinka88 no ja mäso do 1 trimestra ani za boha.. napínalo ma už len keď som vedela že ho niekto v kuchyni robí..a teraz ako tak zjem..no ja som v 1 timestri jedla len čokoládu a sladké čiže všetkých 5 kg som nabrala vtedy a teraz to psotupne a pomaly ide hore..ale stačí ak jeden deň som častejšie na Vc a do rána mám -2kg 😀
no my ideme 12teho na celkové merania v 20týždni tak už sa na krpca teším, doktor nám ho vždy priblíži tak že vidíme krásne tváričku... tak už ho chcem vidieť, min. týždeň ho už aj priateľ videl a prvý krát sme počuli ako mu bilo srdiečko a potom som prerevala polku dňa od šťastia 😀
@dedikatessa z toho si nič nerob aj ja mám mini brucho..a pohyby?? fuurt nič... 😒 ale vraj to príde
ahojte kočky tak máme sa dobre už citim aj pohyby a v piatok idem do poradnne tak dúfam že sa nám bude chcieť ukázať aby sme vedeli pomaličky nakupovať vecičky..... mne tiež vobec nechutí mäso a smrdí mi vyprážane.... ale tlačenku by som jedla den noc v tej by som sa kúpala...... a stále ma bolia kríže snažím sa spať na pravam alebo lavom boku aj vankúš som si kúpila a nič nepomáha a ešte aj na vecko chodím stále..... bruško mám ale mne sa zdá že na ten mesiac tak je maličké.... 🙂
@ajsenz jéééj tak to je super...presne ako je tebe teraz mne bolo pri malom 😖 no nič v každom prípade aj ja som jedla len samé sladkosti prvých 5 mesiacov a potom v 9 mesiaci že ups mám 80 kg????mi sestrička nadávala že mám moc pribraté nakolko pred tehu som mala 53 kg. ale schudla som na 56 teraz pri druhom som pribrala zatial ani nie kilo 🙂 tak uvidím v tomto druhom trimestri 😀

baby to ja som nepribrala skoro nič.... tak kilečko... neviem co sa deje, a to jem a jem .. a nič ...