Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
@bebe2013 jeeej dalsia majovka hehe ja som mala termin 15.5. ale uz sa mi stihol posunut na 12.5. tak snad to bude vobec majove babatko 😀 .. aj ja sa tesim aj bojim no ked vidim male babatka a tie vecicky pre nich tak sa neviem dockat kedy aj ja budem mat take malinke rozkosnucke babatko .. a co brusko uz rastie pekne? a co nevolnosti?
@inviav ved to je hlavne zdravie co bude skryvat medzi nozkami to sa dozvieme casom 😉 .. jooj tak to je dobre ze ti je lepsie a paralen neskodi dobre ze si zobrala a netrapila sa cajik s medikom tiez pomaha tak verim ze coskoro budes uplne fit ved na sviatky nesmies byt chora .. noo to je dost daleko aj tak ale sak raz za cas treba spolukocikovat 😀 .. skoda ze sme tak daleko od seba :-\ ale verim ze sa raz stretneme .. no tak ja este svokre a svagrine ale to necham na draheho nech nieco kupi bo ja neviem absolutne co im kupit .. inak mna na darcekoch najviac bavi balenie 😀
@dominika1516 dakujem za privitanie, nevolnosti som nemala take tie klasicke, nevracala som, mne bolo len len prvych 15 tt strasne tazko od zaludka a strasne sa mi stale grgalo. A brusko rastie pekne, uz som citila aj prve pohyby, take bublinky v brusku. My sa teraz obzerame po kociku a pozerame, ake paramentre taky kocik ma mat.
@janulik_81 ahojky moja, neviem ci mi budes verit, ale pred par dnami som nad tebou rozmyslala, ze Kde si ked uz tak dlho som od teba nic nepocula. No presnejsie zajtra idem na sono, tak uvidime co a ako, ci sme zdravi a ci bude vidno I pohlavie. Zajtra dam vediet.
S tou materskou este nestras, kym sa pracovat moze tak makajme a potom ten zachranny koniec budem hladat ;). Ja uvidim neskor, lebo fakt teraz sa nad materskou radsej zamyslat nebudem, kedze ja od zamestnavatela nebudem mat narok, iba od statu ;(, takze ja budem na tom este horsie. Kedy odchadzas na matersku mas uz termin? Ja chcem az do porodu ak vydrzim hhh ;) chichi.
Cmuk
@lydusska xixi, no ja som len bola leniva nieco napisat 🙂. Drzim ti palceky na zajtra, urcite bude vsetko v poriadku. Na mna normalne v nemocnici zabudli. Musela som tam zavolat, ze co pak, co pak. Teraz som objednana na 02.01. Uz sa neviem dockat. Malilililinko dufam v chlapceka, ale samozrejme, ze budem stastna aj za dievcatko, len nech je zdrave.
Ja chcem robit do konca Aprila. Termin mam 16.maja, tak aspon do konca maja chcem potiahnut. Nemam narocnu robotu, som v office, takze pohodicka. Mna sa uz aj pytali, ze kedy sa chcem vratit. Ale chcela by som byt na materskej aspon tych 9 mesiacov. A potom uvidime podla financii, ze ci potiahnem rok, alebo nie. A po roku sa musim vratit tak ci tak.
Budem na teba zajra mysliet 🙂 xx
@dominika1516 eh Dominika Ved na to su tieto sviatky ;). A Ty sa nemusis bat priberania, Ved si chudunka, schudnes skoro po porode, ta vaha ta nezabije. Mimi potrebuje z niecoho cerpat energiu. Ty nemas tolko tukovej zasoby ako ja, tak potrebujes pribrat Hihi. Cmuk
@dominika1516 a ked sa aj nedozvieme, tak po porode urcite 😉 no uz mi je o dost lepsie, tak to zabera a vsimla som si, ze uz aj brusko o cosi podrastlo, ved ma aj riadne v poslednej dobe bolieva...neboj sa, urcite sa raz stretneme...ved slovensko nie je zas az take velke 🙂 to je dobre, len to nechaj na neho..ja by som tiez nevedela, co mam kupit, len ja mam tych svagrovcov o nieco viac...mna ani nie tak balenie ako rozbalovanie 😀 ale nie, o to predsa vobec nejde, ja mam celkovo rada tu vianocnu atmosferu a ten pocit, ked sa niekto uprimne tesi z niecoho co som mu kupila..vdzy si nad tym totizto hlavu lamem, len aby to nebola nejaka hlupost...uz aj tatinkovi prislo odstupne z byvalej roboty, tak kocik uz mozme objednat, ale asi pockam do toho januara, aky bol aj plan 🙂
@janulik_81 dakujem ;). Uvidime, zajtra sa uvidi ze ako rastieme a tak ...
No ja som zvedava lebo konecne to planujem v praci povedat hhh, takze stres pre mna a riadny. To si tiez Myslim ze do konca Aprila je fair enough. Office job je fajn pred materskou ;)
@julinka88 juuuuj no krasne brusko uz mas ;))), aj ja uz take pomaly mam, Len ty si stale o par dni na pred odo mna ;). Hihi no supeeer, kookos fakt cez vikend uz musim nejaku foto sem hodit aby ste videli hhh ;). Uz fakt musim, zajtra nam konecne pridu zapojit Internet tak to bude omnoho jednoduchsie jeej a urcite dam foto ;)!
@janulik_81 mas krasne brusko, ja mam tusim vacsie, ale tam budu aj faldiky z leta 🙂
ahojte dievčatá, tak som sa akurát vrátila z poradne 🙂 ....sme v poriadku,meriame 20 cm,pekne si kopkáme nožičkami a šermujeme ručičkami.....a vieme už aj, že budeme mať pipíka 😀 😀 😀
ani neviete aká som šťastná,bála som sa veľmi,aby bolo všetko v poriadku,lebo pohyby necítim ešte veľmi intenzívne,iba večer... 🙂
@mariettka27 gratulujem k chlapčekovi 😉
@mariettka27 gratulujem k chlapcekovi a aj k zdravicku 🙂 s tymi pohybmi to je u mna podobne a tatinko marne priklada ruku na brusko a nic neciti 😒 az mi ho je luto
@mariettka27 ..........jeeeeejo gratulujem 😀 😀 😀 takže chlapček.......hlavne aby ste boli zdravučky 😀
Ahojte, Viete uz viacere,co cakate? Mas cervicek sa nam schovava,ale lekarka tvrdi,ze to bude dievcatko,ale nie je to na 100%
@nika27 co viem, tak este vela z nas to nevie, ale najblizsie dni by sa to uz mali dozvediet 🙂 ja ale musim cakat az do 24tt a niekedy mam pocit, ze to asi budem vediet posledna...co by som za to dala, keby som vedela aspon priblizne, takto mam istotu 100%, ze bude to naisto dievcatko alebo chlapcek 😀

@lydusska presne to iste mam aj ja idem vencit psika pred blok a dychcim jak keby som po horach chodila takze to poznam a brusko mi rastie strasne rychlo od zaciatku teho som pribrala uz 6kg uz mam okruhlych 60kg zda sa mi to vela a bojim sa ze priberiem jak grulka do konca tehu a ze nebudem vladat chodit ale neviem to zastavit uz aj papam menej ani vecer nepapam ale vaha stupa :-\ .. joooj tak to je zle ze robis :'( taky divny stedry den budes mat .. noo aspon ze ti napecu jeeej zlate od nich mne tiez mamina zaobstara kolaciky moje oblubene sice nenapecie ale objedna no od tej firmy berieme uz roky kolaciky a su uzasne tak sa tesim no a potom ze mi nema velmi rast brusko hehe cipana sviatky ze kolace salat rezne 😀 😀