icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

lydusska
20. dec 2012

Ahojte babenky, tak dneska sme sa vratili z ultrazvuku .... ale bohuzial u nas nebolo mozne povedat ci je to dievcatko, alebo chlapcek ;))), bohuzial iba ritku nam ukazovalo babo jedno lenive hhhh ..... Takze pohlavie sa dozviem az pri porode hhhh ... no co uz bude aspon o to krajsie prekvapko hhhh ;)))). Nebudem to riesit .... Dolezite je ze vyzera byt mimco zdrave a za to sme stastni ;) ... tak uvidime

mici2
20. dec 2012

baby, my sme dnes boli na morfologii, všetko je ok...dostala som od sestričky vianočný darček, ostala som veľmi prekvapená....pre bábo sú tam krémiky, caro kávovinová zmes, plienka 1ks, aviváž detská, meridol pasta...to je prvá vec čo mám pre bábo 🙂 ešte sme nič nekupovali 🙂 jaaj, ak nepočítam jedny tehotenské rifle, ktoré sú mi ešte trošku široké 😀 veľmi milé mi to prišlo 🙂

inviav
20. dec 2012

@mariettka27 najblizsiu poradnu mam az 15. januara...este dlha doba dovtedy 😒

inviav
20. dec 2012

@mici2 az teraz ste dostali kufrik? asi sestricka cakala na predvianocny cas...ja som ho dostala spolu s tehotenskym preukazom este 🙂

adell34
20. dec 2012

@bebe2013 zatial velmi nepomohol, citim da rovnako, navyse som zacala kaslat, taky suchy drazdivy kasel, esteze uz mam od zajtra dovolenku, ale popijam dalej...

adell34
20. dec 2012

@anietka dakujem pekne, skusala som tu slanu vodu kloktat, no silno ma napina, uz od destva mam s tym problem, nemohla som si nic strieknut do hrdla, lebo hned islo vsetko von ☹

adell34
20. dec 2012

@inviav tak sme na tom asi rovnako, budem to vediet az koncom januara a pohyby uz vobec necitim, citila som tak 2-3 dni vecer take slabucke kopkanie a odvtedy nic ☹

adell34
20. dec 2012

@lydusska ahoj, az pri porode? uz nepojdes na ultrazvuk? ja si myslim, ze sa Ti este ukaze 🙂

bucanova
21. dec 2012

dievčatá, je to super čítať ako sa všetky postupne dozvedáme pohlavie našich bábätiek. Teším sa, že sme sa tu takto zišli 😀 a delíme sa o našu radosť a novinky medzi sebou

twetinka81
21. dec 2012

@lydusska nič si z toho nerob, ani to naše sa nechcelo ukázať ... tiež len riťku vystrkovala 🙂

sissita
21. dec 2012

@lydusska No veru, hlavné je, že bábo je zdravé 🙂 A do pôrodu už nemáš ďalší ultrazvuk?
Keď tak čítam, ako postupne zisťujete, či je to chlapček či dievčatko, začínam byť čoraz zvedavejšia 😀 Nuž, ak bude malé spolupracovať, po Vianociach by to mohli povedať aj mne 🙂

veronikabb
21. dec 2012

no bolo mi ľúto, že nemám bruško tak za tento týždeň nám fajne podrástlo až sa nestačím čudovať tatino bude prekvapkaný 🙂 😉

bebe2013
21. dec 2012

@adell34 tak to mi je luto, urcite ho ale neprestavaj pit. Mne lekarka pri zapale priedusiek povedala, ze bezne by uz predpisovala antibiotika neskodne pre babatko, ale ze vzhladom na to, ze pozna moju averziu voci liekom, ze pockame 4 dni a ked sa to nezlepsi, tak mi predpise tie ATB.

bebe2013
21. dec 2012

Mne brusko tak narastlo, ze som si vcera musela ist kupit tehotenske nohavice. Kupila som dvoje tmave rifle a padlo na to 120 eur. 😢 Ale konecne som nasla take, co nie su dole skinny a co nevyzeraje, ako keby ich predo mnou uz nosili 3 dalsie baby. Normalne nevysuchane, tmavomodre, bootcut. A som si povedala, ze keby som cakala do vypredajov, uz moja velkost nebude, lebo mali z kazdeho modelu len po jednom.

bebe2013
21. dec 2012

@lydusska to nevadi, ze sa neukazalo. Chce vas prekvapit. Inac, tebe na kontrole nerobia sono?

lydusska
21. dec 2012

@adell34 moja bohuzial ak sa nemylim, tak tu v UK su iba 2-3 utz pocas tehotenstva. Ale tak idem na Slovensko v januari tak mozno zajdem ku gynekologicke. Inak fakt az do porodu, ale to nevadi o to to bude vacsie prekvapko Hihi ;). A Ty uz vies pohlavie, ci este cakas na sono?

lydusska
21. dec 2012

@bebe2013 moja tu v uk ked ides na kontrolu, tak ti zmera tlak, moc a spyta sa ci si ok a pokracujes v tehulkovani hhhh ;). Ale mozno teraz v januari zajdem k mojej doktorke a spytam sa na sono ze som zvedava hhh.

Aj to mi prislo na sono take vtipne vcera. Midwife ma preklopila az dole hlavou ci sa prdola neukaze, ale asi jej/jemu tak bolo dobre hhh. No sranda ... Maminka musi cakat hhh, ale ako hovorim som rada zevyzera byt zdrave ;).

lydusska
21. dec 2012

Babenky moje ako sa mi tu mate? Ja sa prvykrat v praci nudim od kedy som zacala hhh. Nikto ma emailami nebombarduje, takze pohoda. Co vy robite? Uz ste asi doma na Vianocnej dovci, ze? Juj ale zavidim, ja este musim I 24teho potiahnut.

veronikabb
21. dec 2012

@lydusska no ja už som doma na vianočnej dovolenke tento rok nejako skoro ... prihliadaju na moj stav 😉 to je super, ze babo vyzera byt zdrave urcite je 🙂 nam tiez nechcela najprv ukazat co tam ma ale potom si to rozmyslela 🙂 ... dufam, ze doktorka sa nemylila lebo uz mame doma ruzove satocky 🙂

bebe2013
21. dec 2012

@lydusska mne tu v Belgicku robia sono standardne pri kazdej kontrole.

bebe2013
21. dec 2012

Drzte mi palce - pustam sa do predvianocneho bezlepkoveho a bezcukroveho pecenia - pouzijem kokosovu vlakninu a bio med. Na programe je shortbread, Christmas pudding, carrot cake a kokosovo pomarancovy kolac so slivkovym lekvarom. Kto z bezlepkacov by mal zaujem o recepty, dajte vediet.

veronikabb
21. dec 2012

@bebe2013 ja mam zaujem 🙂

lola7712
autor
21. dec 2012

Ahojte dievčence...........o chvílu padám z práce a doma sa budem venovať rodinke tak sa tu už asi nedostanem.......preto vám prajem tie najsamkrajšie Vianoce.....verim, že budu lebo s tými našimi drobčekami v brušku budú neopakovateľné 🙂 .....dufam, že sa už tešíte tak veľmi ako ja........urobme si ich plné lásky a pohody 🙂 🙂 🙂 ešte raz krásne Vianoce ......veď nám už Ježiško darček dal.......nosíme si ho v brušku 😀

@bebe2013
@veronikabb
@lydusska
@sissita
@twetinka81
@adell34
@inviav
@mici2

@julinka88
@mariettka27
@anietka
@bublinka711
@nika27
@bucanova
@janulik_81
@dominika1516

nika27
21. dec 2012

@lola7712 aj tebe zelam krasne sviatky plné pohody s rodinou.a veru,my uz mame ten najkrajší darček v brusku;)

bebe2013
21. dec 2012

@lola7712 dakujem! Pekne si to povedala a ja prajem tiez pohodu, stastie a lasku!

adell34
21. dec 2012

@lydusska aha a to keby si chcela dalsi, tak by Ti neurobili ? ja este neviem, na morfologicke idem az 19 januara, asi najneskorsie z vas, uz som aj rozmyslala, ci ma nejak neskoro neobjednala, ale snad vie co robi...

dominika1516
21. dec 2012

@lola7712 jeeej dakujem aj tebe vsetko len to najlepsie a najkrajsie no ako si pisala mi uz ten najkrajsi darcek mame v ,,brusku,, 😉

sissita
21. dec 2012

@lola7712 ďakujem a aj tebe nádherné Vianoce a veľa pohody 🙂

veronikabb
21. dec 2012

@lola7712 aj tebe prajem krásne vianoce 🙂 🙂