icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

dominika1516
21. dec 2012

@bebe2013 jeeej tak to je super ze uz si aj citila ja uz velmi dlho nie naposledy minuly tyzden a od vtedy nic tak dufam ze je vsetko v poriadku :'( .. aj mi sme uz pozerali kociky aj sme si nasli uz takze uz ho len ocakavame a po novom roku uz nabehneme s drahym do obchodikov a zaciname nakupovat pomaly ale isto vsetky vecicky 😀 ..

dominika1516
21. dec 2012

@lydusska hehe noo tak doteraz nemalo z coho cerpat teraz uz ma ale ja verim ze po porode to pojde pekne dole ved ja som az moc aktivna cize by to malo ist pekne 😀 .. a ako stravite sviatky? hmm?

dominika1516
21. dec 2012

@inviav no aj mi sme mali taky plan ale nasli sme nas vysnivany camarelo q12 tak sme neodolali a uz by mal byt na ceste 😀 .. aaale ved jasne ak sa nedozvieme teraz
tak pri porode ved o nic nejde vecicky mozeme pokupit neutral a potom dokupovat bud modrucke alebo ruzovucke 😀 .. no aj ja rada rozbalujem ale mna este viac bavi to balenie ja sa s tym dokazem bavit aj hodiny no rozbali sa to v priebehu sekund 😀 😀 .. jaaj tak vianocna atmosfera je nadherna aj ja to zboznujem stromcek ozdobky kolaciky kapustnica no dokonale nieco no velmi rychlo tie sviatky zbehnu :'( ..

inviav
21. dec 2012

@adell34 z toho si nic nerob..tak isto som to pocitovala aj ja..ani teraz to este nie je kazdy den a slabucke...vsetko ma svoj cas 🙂

inviav
21. dec 2012

@lola7712 dakujem aj ja ti prajem pohodove vianoce a ano, je to ten najkrajsi darcek...nic viac mi uz k stastiu netreba 🙂

inviav
21. dec 2012

@dominika1516 fuuha, no vy ste teda rychli..ja by som uz tiez najradsej mala kocik doma a aj vsetko ostatne..dufam, ze aj ten potom pofotis 🙂 no tak jeden darcek nam nedorazil, tak som musela dnes na rychlo volat sestre, nech volaco kupi, lebo tak nemozem moc behat teraz, ked som este trosku chora ☹ tak ma to nastvalo...ze sa uz nemozes na nikoho spolahnut a to tam este drahy volal, ze to objedna iba v pripade, ze to pride do vianoc a vidis...no tak ale to budem potom riesit po sviatkoch...nebudem si ich teraz nicim kazit 🙂 no co sa tyka neutralnych veci, tak my v podstate aj budeme mat vsetko...supravicka do postielky bude bleducko hneda..kocik tmavohnedy, ale s kvetinkami (kvetinky sa budu hodit akoze k maminke) a inak jedine co som kupila su malicke riflicky a tie su ciernej farby..tak asi budem v takomto style nakupovania aj pokracovat...a budem rovno mysliet aj na to, ze ked bude druhe, tak to moze byt aj ine pohlavie...sestra ma inak uz kopec veci vyhliadnutych, samozrejme dievcenskych..no ale tak hadam uvidime v januari a moze sa potom zacat nakupna horucka 🙂 kapustnicu a vsetko okolo toho zboznujem aj ja a tak sa uz na nu strasne tesim....a co mate ako hlavny chod na stedry vecer?

dominika1516
21. dec 2012

@inviav tak klasika kapustnica a na druhe mame na vyber bud ryby alebo rezne a k tomu zemiakovy salatik no mnamka proste 😉 ... jeej tak ja este ziadne oblecenie nemam ale zajtra ideme s drahym do Kosic a iste neprideme naprazdno uz sa ma aj pytal ci uz mozme zajtra kupit nieco nasemu drobatku tak som mu nemohla povedat nie 😀 :-P .. jeek tak ty myslis uz aj na druhe babatko hehe 😉 .. ooo tak to je neprijemne ze to nedoslo si z tym pocitala a nedojde jaaaj tak to su ale ,,spolahlivy,, ludia :-\ .. co budes potom robit?das darcek dodatocne alebo ho vratis a budes reklamovat dodaciu dobu?

inviav
21. dec 2012

@dominika1516 u nas je to trosku ine..mame tiez kapustnicu a druhe je prstuh s hranolkami a salatom s reznami sa potom napchame 25. a 26....riesime to takto, lebo potom by nam uz salat isiel von aj usami 😀 tak vam zelam prijemne nakupovanie...nemyslim priamo, ze ja by som mala druhe, ale vsetky veci po babatku budem nechavat mojej sestre, tak to je druhe, co som myslela 🙂 ona uz aj teraz dost nakupuje pre nase, tak si to najviac zasluzi...ved aj krstna mu bude 🙂 to budem asi riesit tym reklamovanim dodacej doby...pisala som im uz aj email, no este nan nereagovali...tak som zvedava, ze ake riesenie navrhnu

lydusska
21. dec 2012

@bebe2013 moja Belgicko ma omnoho lepsi system. Tu v UK je hrozny zdravotny system.... Odtialto iba utekat hhh. Ty zijes v Belgicku? To sa ti zine teda!!!

lydusska
21. dec 2012

@lola7712 ake krasne zelanie, aj tebe prajem tie najsamlepsie sviatky a krasny Novy rok 2013 ak sa tu az dovtedy neobjavis ;)

ajsenz
21. dec 2012

čaute kočky ako sa máte? Ako sa majú vaši bruškoví krpčekovia? 🙂
My už kráásne kopkáme 🙂

bebe2013
21. dec 2012

@lydusska Neviem, ci je Belgicko az taka vyhra, niekedy mam pocit, ze je to predrazena krajina tretieho sveta. 🙂

adell34
21. dec 2012

@lola7712 krasne Vianoce aj Tebe a celej rodinke 🙂

anietka
21. dec 2012

@lola7712 aj tebe krásne Vianoce a krásne si to napísala o tých našich darčekoch v brušku 🙂

lydusska
21. dec 2012

@bebe2013 noooo moja tak s tym predrazenim, to neviem, ale starostlivost tam bude omnoho lepsia ako v UK hhhh ;((((. Tu je to fakt smiesne. No napriklad manazerka ma prblem s ramenom a sla k doktorovi na roentgen. Tam jej povedali ze ma zlomenu klucnu kost, alebo ju mala v minulosti zlomenu a zahojenu. Ale nemohli urcite potvrdit ze ju ma zlomenu,l tak ju poslali domov iba s bandazov co jej mla pomoct udrziavat rameno v jednej rovine. Hhhh a t uz dnes su 3 dni a stale nema vysledky ci zlomena klucna kost, alebo nie. No co si o tomto myslis? Vede to u nas by ti aspn tu ruku nejako zafiovali uz len pri podozreni a nie ze by ta nechali dalsie 3 dni cakat hhh ... No comment radsej

lydusska
21. dec 2012

@ajsenz Ahojky dobre sa mame ;))). to je skvele ze kopka sto sest Damianko ;). Len tak dalej mu povedz.

lydusska
21. dec 2012

Babenky tak dneska som kupila kociar ;)))) - awesome. Ani som to necakala ze sa mi podari. Prvy krat som zavitala do materskeho obchodu a jupiiii mam ho ;))). Uz iba postielka co bude taka extra draha a ostatne uz pride casom. Mali zlavu 50% no nekup to ;)))). Ja ani neviem aka je to znacka, ale uzasny, presne taky akom som snivala a cierny, takze vhodny pre obe pohlavia ;))) jupiiii.

ajsenz
21. dec 2012

@lydusska a čo aj vy už cítite ? 🙂
No konečne som sa dočkala 🙂

lydusska
21. dec 2012

@ajsenz No jasneeee ze citime, ja uz dlho citim, ale teda dneska som si po pravde zelala necitit. Bibinku sa zalubila sialena pozicia ktora maminke nerobi prilis dobre. Asi mi ritkou tlaci na vajecniky a niecim tiez na mechur lebo to je horor toto co v poslednych dnoch citim uf .... Ale tak aspon viem ze je OK hhh. Ako sa ty citis? Netlaci ta este brusko??? Zajtra idem dat fotocku bruska aby bolo vidiet a verili ste aky mam batoh hhh ;)))

ajsenz
21. dec 2012

@lydusska noo on mňa takto poriadne včera večer tlačil, ale zvykne tlačiť tak že nahrnie sa na jednu stranu a dobre že ju nechce preraziť :D a potom sa nahrnie na druhú a takto dokým nezaspí :D
Ale nejako silno ma ešte nekope, akurát včera tak 2x agresívne kopol :D ale aj to preto asi lebo chcel aby ho tato cítil 🙂

lydusska
21. dec 2012

@ajsenz to je mile ;)))), len ho nechaj kopkat ;))). Ved si musia malinki urobit miestecko hh

bebe2013
22. dec 2012

Prave som si hodila do albumu moje brusko. Kto by chcel vidiet na porovnanie. :D

twetinka81
22. dec 2012

@lola7712 krásne požehnané sviatky aj tebe

ajsenz
22. dec 2012

@lydusska však musí si vystlať 🙂

lydusska
22. dec 2012

dobre ranko babenky, ako sa mate? Planujem na nakupy darcekov skoro vyrazit, co vy?

veronikabb
22. dec 2012

@lydusska no tu je jaka zima 😠 veru nikam nejdeme 😀

bebe2013
22. dec 2012

@lydusska Vcera som piekla, dnes zdobime stromcek, uz sme sithli pozriet Sol nad zlato a Perinbabu. Darceky su zabalene. Zatial testujeme, ci nam kocur nezvali stromcek. Prave som hodila fotky do albumu. Aj brusko.

bebe2013
22. dec 2012

@veronikabb My mame 10 stupnov a dazd. Nikam nejdem! :D

veronikabb
22. dec 2012

@bebe2013 veru my mame slniecko, hmlu a mraaaaaaaz 😕

bebe2013
22. dec 2012

Inac, ako pozeram na vase terminy, ja to mam z vas asi najneskor. Az 28. maja.