Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
@veronikabb juuuuj to mi je luto ze je taka zima, ale po pravde ja sa do tej zimy tesim, lebo ako i @bebe2013 hovori tu je rovnako 10'C a prsi ako o zivot namiesto snehu ;(
@bebe2013 krasne fotocky mas. ja som tiez mala v nieco peknom, ale som moc leniva na to a ked mi aj tak nema kto tie foto urobit tak ma nebavi sa pekne obliekat. Mna manzel nechcel odfotit lebo nechce aby som si fotky tehotneho bruska davala na net, ako dobre vsak s tym suhlasim, ale vam to uz slubujem ze si ich sem dam, tak som neodolala tiez sa pochvalit ;))).
Kto ta fotil, manzel/priatel ci kto?
@anietka to nevadi ze si od nas popredu ;))). Si tiez jedna z nas prvorodicka, nie? A aj keby nie si prvorodicka, si mila babenka a to sa nam tu paci ;))), juuuj. Cmuk. A to ze si prcko kopka o sto sest je super, aspon o nom vies ;). Mne moje mimi ked zacne vystrajat v poslednom tyzdni mi tlaci na lavej strane asi ritkou na vajecniky a ked sa postavim, tak citim ako keby mi ich niekto zmykal, asi moc tlaci.
Cmuk
@anietka juuuuj ako krasne pises ;))). To som teda rada ze si na tom pdobne s tym mechurom, nechcem byt zla, ale uz som si myslela ze s tym mojim mechurom je niec v neporiadku, ale ako vidim tak to mame asi vsetky podobne ze chodime kazdych 5-10 minut hhh ;))). hhh ten cas prehanam, ale tlaci ma riadne ten echur aj ked tam toho moc nemam asi tam nasi drobcovia uz nemaju tak vela miesta ako predtym hhhh a u teba to musi byt viac kedze si o 2 tyzdne odomna pop predu ;))). Ok moja cmuk, letim ja na tie nakupy, lebo inak sa nevykopem .... Ozvem sa neskor.
ahojte baby tak po dlhom čase som zase tu... máme sa super drobčiatko kope a poriadne už som minule až plakala od bolesti lebo ho mám na pravej strane a neviem či mi kopal do žaludka alebo do čoho ale bolo to strasne.... ale som aj rada že si tak kopká aspon viem že je v poriadku.... pozerám že každá dáfate fotečky bruska aj ja už musím niečo pridať....27,12 ideme na ultrazvuk v 20tt tak už sa neviem dočkať.... ako drobčeka uvidím a dúfam že sa nám ukáže aby sme vedeli už konečne kupovať výbavičku, už by som tak rada s tým nakupovaním začala.... ináč prajeme vám všetkým šťastné a veselé
@mimik456 Ahojky moja ;)))), tak to mi je luto ze to tak bolelo, ale ako hovoris co uz mi maminky neprezijeme, ze? Tak sup sup tu fotecku, i mne to trvaloooo ale vcera som sa konecne odhodlala ju sem supnut hihi ;)))) aj proti manzelovym protestom hhh ....
ten ultrazvuk uz budes mat skoro, snad sa dozvies co bude z malickeho v brusku ;))), mne sa opica neukazalo hhh... ja si myslim ze fakt bude po tatovi taka opica vtipkarska ze ma chce nechat az do porodu s otazkou, budes dievcatko, alebo9 chlapcek? Ako h volat, neviem bohuzial ....
Ahojte babenky ;). Stastne a Vesele vianoce vam prajem, nech sa vam dari! Ako vidim uz sem neprispievate, lebo bohuzial asi travite cas s rodinkami, ze? No nech to ide tak dalej! Dneska sme kupili s manzelom postielku aj s vybavickou, tak uz mame tie najdrahsie veci kupene pre dietatko ;))), sa tesime i ked nevieme co to bude 🙂. V januari sa uz nakupovat nebude, alebo ak hej, tak uz iba tak mini vecicky ...
@ajsenz
@twetinka81
@inviav
@dominika1516
@mimik456
@bebe2013
@julinka88
@adell34
@anietka
@lydusska ahoj moja, Stastne a Vesele aj Tebe a Tvojej rodinke, veru, posledne upravy a vypekanie dohanam, kedze som bola chora...aj ostatne v tento hekticky cas travia pri sporaku alebo upratovanim 🙂 Tak ste si dnes kupili darceky pod stromcek, hoci ten najkrajsi nosis pod srdieckom 🙂 Ja vsetko dedim po sestre, od kocika postielky az po vecicky, este stastie, ze kupovala neutralne vecicky 🙂
@adell34 No tak to je super ze dedis, to je fakt najlepsie tak si to prenechat, ale bohuzial ten moj brat sa moc do dietatka neponahla, takze ja dedit nemam po kom, takze sa to vsetko musi nakupit ;))) hhh. Len si pekne i ty uzivaj Vianocnej pohody, ja az zajtra zacnem pohodicky si uzivat kedze az do vecera pracujem no fnuk :(. Cmuk
Dievčatá, aj ja vám želám nádherné sviatky! 🙂 A veľa pohody 🙂
@lydusska
@julinka88
@bebe2013
@inviav
@lola7712
@dominika1516
@ajsenz
@twetinka81
@mimik456
@anietka
@adell34
♥ Blížia sa tie krásne chvíle Vianočné,
prežite ich v láske, šťastí, harmónii spoločne.
Nie sú dôležité dary,
ale v novom roku nech sa vám darí.
Posielame anjela, aby Vás chránil, posielame lásku, v ktorú veríme, posielame plamienok, nech Vám v srdci blikoce a prajeme Vám tie najkrajšie Vianoce.
V mene seba a svojej rodiny Vám a Vaším rodinkám prajem tie najkrajšie Vianoce ♥
@inviav no ahooj tak ako sviatkujes a aky bol jezisko hehe nam doniesol aj kopu veciciek pre babatko tak sa z nich vytesujem a boli sme uz aj na prve nakupy v sobotu tak sme kupili par neutralnych veci 😀 .. hmm s tym salatom to poznam ja som ho papala vcera a predstava ze budem aj dnes tak uz sa vo mne koti 😀
Ahojte dievčence tak aj ja vám všetkým želám šťastné a veselé vianoce pekne priberajte z koláčikov nech rastiete a nech ste všetky zdravučké a bábatka nech poslúchajú 😀
Dobre ranko babenky! Ako sa tu mate? Ak ste stravili Vianoce, teda travite? Pekny dnik vam prajem! Co vam Jezisko priniesol? Cmuk
@dominika1516 A ake vecicky pre babatko si dostala? Iba dupacky, alebo aj nejake ine pekne vecicky? Co napr? Povykladaj ;))), som zvedava

@bebe2013 ono sa to neda presne ale pocitaj dva tyzdne hore dole 🙂