Ahojte, najde sa tu niekto zo Šamorína?? 😀
caute,ja ale mozem az v piatok 😉
No ja idem asi v piatok uz prec, ale mozno pojdem az poobede pre muza a potom dalej k nasim. Tak dajme piatok. Ved uz je skoro stvrtok, tak do piatku chvilka 😉
Zasa som sama doma. Uz ma to aj nebavi. Strašna nuda............
samorin zemrel 😀
nezemrel, samorin sa uciiii 🙂
KANADAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................... mam ju schvalenuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jaj gabi, nezavidim.. ozaj takto pred 2 rokmi som mala obcana a v noci ma hospitalizovali s tehu nauzeou 😀 no jo, bejvavalo
jani neveriiiiiiim, parada 😵 co mi donesies??? 😀 😀 😀
A co by si chcela? 😉
janne: kedy, na kolko a s kym? len tak?
Na cely oktober 😉 Idem len ja s malou k sesternici do Oakvillu. Len musim dovtedy mesacne usetrit 100 euro. Takze zacinam setriaci rezim 😀
Zuzi este, ze sme vcera stihli ten Aupark 😀
janne: to aj ja som zacala 100 EUR, potom 60 a tento mesiac budem rada, ked dam 30 EUR 😀
erika: vsetko najlepsie k dnesnym narodeninam 😉
baby vy mate z coho setrit??? jake fesandy 😅 ja mam este stary rodicak 164 a to je vsjo
bez: ved aj ja, z toho si platim mobil, a co mi tam prijde este z mimibazaru co predam, ale teraz jaksi uz dlhsie nic nemam, a z toho usetrim, ale to je jedno, lebo aj tak pytam od muza.... len pre dobry pocit, ze to niekde odkladam a potom to vitazoslavne vytiahnen
fiha, vy setrite? ja by som teda tiez mohla zahajit setriaci rezim, len mne sa to nedaaa 😀
Musi sa to dat, lebo je kopec rodin, ktore vedia vyzit s ovela menej peniazmi na mesiac ako mame k dispozicii my. Tak skusim to 😉 Aspon mam motivaciu 😉
co zajtra ten obed?
jarka tebe sa dari aspon predavat, mne zatial nic, aj tie pohare idu len slabucko 😒
jani no dala si mi chrobaka do hlavy, len ja som taka maniacka na nakupy 😝
ozaj, kto sa prida zajtra do MC? a potom na obed?
oblecko sa nedari ani mne predavat...
jaaaj zajtra obed,uz som aj zabudla,by som isla aj ja,ako vzdy v pizerke o 11:00h?
Zuzi my sa tak skoro nevieme vysuchtat,aspon zatial nie takze my az tak na ten obed.
No ja som dnes dala 2 inzeraty a jedno uz mam predane 😉
Uvidim, kedy rano dietko otvori ocka a to MC by sme dali. Len musim ist uz na obed do BA, lebo mam nakupny zoznam do Ikea 😉
vy ste ake akcne uz aj ja by som mala zacat predavat,tych par veci co sme pokupovali a co su nam male,ale dako sa k tomu neviem dostat,pofotit to....
No ja nechcem vela predat, ale zasa si hovorim, ze kdovie, kedy a ci vobec budeme mat druhe babo 😅 A potom tak ako sme kupili pre Viki, tak kupime aj pre druhe... Tak uvidim, kolko predam..
pocuj jani a potom z ikea ides kam? ze by sme sa zasa nachomejtli.. chcem ist malej pozriet to sedenie 😅
No k nasim predsa 😉 Len idem asi aj s mamou.
No baby ja MC nnestiham. Teraz som sa napapala a idem pobalit, nech viem este ist na postu a von.
Tak pekny vikend 😀
tak nikto do MC? a co aspon ten obed, nech viem, ci mam varit????? 😅 😅 😅
baby mi sme vychystane na ten obed!!Nemam ani navarene!
jasne, ideme na obed, asi len my tri, ale ved to neva, nie? myslite, ze sa uz da sediet v pizzerke aj vonku??? mne teraz adko zaspal v kociku...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Alebo pivko? 😀