Ahojte, najde sa tu niekto zo Šamorína?? 😀
Ahojte, nekupili ste niekto byt v projekte Dostupne byvanie Samorin? Ake ste mali skusenosti s kupou a ako ste spokojni so stavbou? Dakujem
Ahojte, o tyzden cestujeme na SVK, Samorin, berieme cestovnu postielku pre najmensiu, ale napadlo nam, ze by sa nam hodila este jedna, hocijaka, na zahradu k svokrovcom, kde budu deti vacsinu dna, cize tam mala bude musiet aj spat. Najde sa dobra dusa, ktora pozicia? Na tyzden to potrebujeme.
Ahojte, otazocka: funguje este elementresort? Nikde neviem najst info na internete. Boli sme tam minuly rok a planujem aj tento , ale neviem ci funguju. Mate info?
premenovali sa na x-bionic http://www.xbionicsphere.com/domov
Ale da sa tam kupat? Neviem najst ziadne info pre verejnost....
Dakujem
nie je za co, mne ked niekto posle www stranku, preklikam si ju ;)
Ahojte kočky.Prosím ak možem mať otazku.ako to vyzera vo Vašom aquaparku?da sa tam aj s kočikom?a cena vstupné?ďakujem😁
Áno,moze v ňom aj pospať,da sa zaparkovať vonku. Cenník http://www.xbionicsphere.com/www/userfiles/file...
@janetka
Ahoj prosim ta dala by si mi cislo na tu pani na cvicenie pre tehotne ?Dakujem pekne
Ahojte baby Samorincanky!
Jedna otazocka. Krpata mala dva roky a pomaly rozmyslam co a ako so skolkou. Byvame v hviezdoslavove, ale buduci rok zrejme zakotvime v Samorine. Pozerala som na nete a z recenzii co som tu citala sa mi celkom pozdava skolka na gazdovskom rade. Mala by mala sancu sa od septembra 2017 tam dostat? Kedy sa davaju prihlasky? A zoberu dieta aj skor, ak uz je odplienkovane a na wc sa pyta? Samozrejme, ak budu mat volne miesto. Ale zrejme uprednostnuju deti s trvalym pobytom v Samorine, ze? A este posledna otazka, kto tam ma deti, ci ste spokojne a hlavne dokedy je skolka otvorena?
Dakujeeeeem
Ahojte, prosim, su tu rodicia, ktori mali deti v Anjelskej zahrade? Neviete, preco jaslicky zatvorili? Kde davate teraz deti?
@peter_krokodil my sme tam mali dcerku. Teraz zatial nemame dceru kam dat. Musime vyuzit striedavu starostlivost a potom uvidime. Podla vsetkeho vieme preco zatvorili, ale to je na IP. Nie takto verejne
@lencuskapancuska ja by som chcela vedieť, že prečo zatvorili, som tam dcérku dať chcela 😒😒😒😒
Ahojte, prosím Vás, nemáte niekto skúsenosti s logopédiou LOGaDYS v Šamoríne? Aké to tam je, ako to prebieha, a hlavne, pomohlo to Vašim deťom?
@h2 Ahoj, nemám skúsenosti s LOGaDYSom, ale 5r syn bol zatiaľ 2x u logopedičky Červenkovej na Hlavnej a som spokojná. Pekne so synom pracuje, syn ju rešpektuje a plní jej úlohy. Doma trénujeme podľa jej návodov a darí sa. Už sa sám opravuje, nehovorí síce ešte úplne dokonale, ale už po 1 mesiaci je to lepšie.
Ahojte kocky, nejake dobre Plavanie s babatkami samorin a okolie? Som z lužnej. So staršími som chodila do ba do zabiatka, bola som spokojná, len sa mi to zdá teraz daleko. Našla som modrú žabku, ale nemam referencie a plávajú az od 6 mesiacov...
Modra zabka. Alebo hotel kormoran,cilistov.
@iris17 Ahoj my byvame v ich byte na Vodárenskej.
S bytom sme spokojní, radi tu bývame, ale...
vybavovanie reklamácií trvá neskutočne dlho, resp. so žiadnou úspešnosťou. Bývame tu dva roky a zatiaľ: pokazil sa nám ventilátor v kúpeľni, vysvitlo, že kotle boli zle namontované budeme musieť meniť komponenty, ,,zmizla" nám špárovačka z niektorých miest kde sú obklady, odliepa sa plávajúca podlaha na niekoľkých miestach, nerezové komponenty na balkóne začali hrdzavieť
Z týchto ani jeden sa s nimi nepodarilo zatiaľ vyriešiť v rámci záruky.
@tonicka Ahoj, ja som chodila pred 3 rokmi do hotela Kormorán na plávanie so synom, kurz tam robil Mobik. Ale prostredie sa mi až tak nepáčilo, oveľa lepšie sme sa cítili na náhradných hodinách v Mobiku v ružinovskej poliklinike. Ale kamarátky chodia v Šamoríne do Modrej žabky a sú spokojné.
@lenka_samorin dakujem pekne. Do modrej žabky som volala, ale tam maju studenú vodu, takze neodporucaju skor ako v 5 mesiacoch. Mobik prave otvára v x-bionicu, ale neviem v ktorom bazéne... Uz ale chodime do Plavanie korytnačka vo Vrakuni. Tak uvidim...
Potreboval by som opatrovateľku k môjmu 3rocnemu sincekovy
Prosim o radu. Chceli by sme dat dcerku do skolky v Samorine, prednedavnom sme sa prestahovali do Hviezdoslavova, viete mi poradit dobru slovensku skolku s dobrymi pani ucitelkami? Dcerka je dost ziva, potrebuje viac trpezlivosti a pochopenia. Dakujem pekne.
@lebera Ahoj aj my byvame v Hviezdoslavove- bohuzial tu su take podmienky ze maju prednost predskolaci a surodenci- nam zobrali az 5 rocnu..ale do 2 rokov by mala byt pristavba hotova( mam to priamo od riaditelky) zoberu dvojnasobne ciac deti, dovtedy sa neda nic robit...
@saldi Ahoj Matka! Az 22? 😮to sa da?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Caute, nevyskusali ste niektora dat dieta na anglictinu HelenDoron v Samorine, k A. Nagyovej? Nenasla som ziadne blizsie info o tom, ci ide o kurzy alebo o individ. vyucovanie, ani cenu, ani referencie o lektorke. Ale zaujal ma opis metody vyucby, kt. je robena pre deti ako keby sa ucili materinsky jazyk, hravo, nanasilne. Vdaka.