kedze je nas este veeeela tehul, takze zakladame dalsie pokracovanie...
ja idem poumyvat riad majte sa zatial babenky packo 😀
ahojky 🙂
ahoj evitka, tak ako? so mnou sa nieco deje.... dnes od jednej ma boli chrbat a tvrdne mi brucho, ale nezda sa mi, ze by to bolo pravidelne, tak neviem, zrejme len poslickovia, ale je to dost neprijemne 😖 , mozno sa to rozbieha vsak uvidim, necham tomu volny priebeh 😉
ollako ja mam poslickov uz vyse tyzdna a nic, takze ja uz ani nenamyslam ze by sa nieco mohlo pohnut
co ze? tak to tiez neni bohvieco aj ja si namyslam, ze to na mna ide 🙄 , ak mozu byt poslickovia tak dlho, tak to som na tu fakt do decembra, ale ja uz nemozem ani obsediet vrti ma na stolicke akoby som mala mrle 😀 ,
uz to preslo 😎 , vsak uvidim, neskor si skusim dat horucu sprchu, co to spravi
ollako poslickov mozes mat aj mesiac pred porodom, takze teraz len treba sledovat ci je to pravidelne a ci sa bolest stupnuje napr. po teplej sprche
Kočky mňa vám chytila nejaká upratovacia mánia, pustila som sa na začiatku do riadenia kuchyne a normálne ma to aj baví 😲
uvidime, dufam, ze taketo bolesti nemienim mat este mesiac 😕 , ale je to zaujimave, Dr v Prahe kam som chodila ma strasil, ze po MA mozem skor porodit, aj som mala od 20 tt tvrdnutie a uzivala magnesium, lebo sa bal, ze fakt porodim predcasne a nakoniec budem prenasat 😝
Ollako nebojkaj, do polnoci času ešte dosť 😅
terez ved hej, chcela som to dnes .. mame totiz s muzikom vyrocie, ale obavam sa, ze z toho fakt dnes nic nebude 😝 ,zatial sa bolest neopakuje, tak neviem,
...ja som tiez umyvala dlazky, tak aj za to mi tie bolesti zacali, asi by som mala pokracovat v upratovacej manii 😀
Ollako veď sa vraj hovorí že keď tehotná chytí upratovaciu mániu na konci tehu tak do pár dní aj porodí 😕 Tak pokračuj aj ty, aj ja a uvidíme kam sa dopracujeme 🙂 Ale mňa to teraz aj výnimočne baví riadiť to 😨
tak to som nevedela, vsak aj mna to extremne bavi, ale bojim sa, ze ma sekne v krizoch , lebo uz treti den mam na male, a so seknutymi krizami hm... neviem ako by som rodila 😖, este mi treba umyt okno v spalni, lebo drahy zabijal cas a robil fasadu, tak je spinave ako slak, ale bojim sa, ze spadnem z rebrika, alebo ma fakt sekne....
no asi to necham na maminu, ta mi slubila ze to urobi, ale dnes prsi 😝
mna praveze upratovanie teraz vobec nebavi
no evit, tak to sa tu zrejme fakt zdrzis 😀 😀 😀 , ked ani upratovanie ta nebavi 😉
ollako mna upratovanie nejako extra nebavilo nikdy, ale teraz ma to az vynimocne extremne nebavi...ja teraz uz len lezim, sedim, jem a chodim na WC 😀 😀 😀
Evit mňa tiež nikdy veľmi nebavilo, ale teraz čuduj sa svete sa mi to aj zapáčilo 😝
Ollako ja som okná tiež neumývala, na jar umyl Marek a teraz minulý týždň tu bola mamina so sestrou a tie sa o to postarali
aj mne okna umyla mamina
baby aké zlaté máme tie naše maminky 🙂
no koho by upratovanie bavilo, ale teraz mam fakt dni, ze musim dat dom do poriadku, lebo co ked to na mna pride a ja tu budem mat ako po bombe, ale aj ked upratujem tak to tu stale nevyzera upratane.. byvam s maminou a bratom , ktory ma 14 a puberta s nim plieska, tak robi taky bordel, chodi si obuty po dome a tak ....ide ma z neho porazit...pubertiak jeden 😠
Ollako môj brat má 13 ale by isto dostal za chodenie obutý po dome 😠
tehulka,gratulujem..tak uz si aj ty koecne mamicka..vidis,dockala si sa... 😉 tak drzim palce,nech vsetko ide ako ma a drobec nech poslucha a vela papka. 😉 😲
tak baby ja sa lucim, idem pozret muzika maluje bratovi byt, tak sa prevetram papa
Tak papa Ollako, držkaj sa a keby dačo daj určite vedieť 🙂
kde ste vsetky? rodite? ma tu nechavate samu? 😕 😕 😕 😀
lenka... ahoj 🙂 ja som prave prisla kuknut co nove....
srdecne gratulujem winon aj tehulke 🙂 🙂 🙂
Super ze to uz maju za sebou...... a v kutiku duse im aj zavidim 😉
Ahoj Leni... 😉
ja este nerodim, len sa mi blbo sedi pri PC, takze lezim pri TV a spim.
fuuuuuuuuuuh ... dnes je desne pocasie....
zajtra rano by som chcela ist do poradne, ale vobec neviem co na seba 😒 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
dakujem evka 🙂 ,ako tozvladas dve deticky malinke ide to?musis byt riadne unavena