September 2008 V. Pridajte sa
Kedze je nas este veeeela tehul, takze zakladame dalsie pokracovanie...
ahojte, tak som dnes o tretej bola u toho doktora na Kramaroch uz aj s taskami ze proste uz tam ostavam a nikto a nic ma nepresvedci ze mam ist este domov no a nakoniec som predsa dosla.... 😞 .Ma vysetril a ze stale na jeden prst otvorena,skoro ma slahlo! A bola tam so mnou aj moja mama a ta mu povedala ze pan doktor urychlite to nejak, uz ma toho dcera dost a chce to uz mat za sebou a dala mu 10 000,-. No a on ze zbytocne je to nasilu nahlit ked nie som dost otvorena,ze by som mala tazky porod a ze chce aby som mala v pohode porod tak nech este pockam do nedele a keby to neprislo do nedele, tak mi ho uz vyvola..... Takze tak.Tak nakoniec budem pravdepodobne oktobrovka :-| . A este mi velmi odporucil si dat epiduralku,vraj to je velka pomoc.... Tak uz som uplne cela zmätena, nakoniec to bude vsetko uplne inak ako som si to predstavovala.... No ale nevadi, co uz.
ewul no tak uz to nejako do nedele vydrzis, ale hadam sa drobec vypyta skor, ja som tiez uz zmierena s tym ze budem oktobrovka
evitka, vobec netusim. ja som ani nevedela, ze uz sla do porodnice. tajnostkarka jedna :-N ale som strasne rada, ze to uz ma za sebou a ze uz ma svoje dievcatko pri sebe. teda teraz asi este nie, lebo v lucenci davaju dietatko na izbu az na druhy den, ale uz zajtra ju bude mat urcite 🙂
winon este nic, v stredu mam poradnu ak dovtedy neporodim, tak uvidime co so mnou bude
mirka, tak to musela mat rychlovku
mirka, tak to musela mat rychlovku
fabiana moj gynekolog nerobi v nemocke a chodim k nemu az do porodu, lebo je zaroven aj porodnik a rodit budem v Galante
Začni písať odpoveď...

Odošli
ja zajtra poprosim dr ci by mi mohol nieco pichnut neaku tu injekciu na urychlenie