icon

September 2008 V. Pridajte sa

tehulka4
6. sep 2008

kedze je nas este veeeela tehul, takze zakladame dalsie pokracovanie...

anjelinka
10. sep 2008

silwinka, dakujem, celkom dobre. nastupila som do novej prace, je tu celkom fajn, uvidime, co bude dalej.

nooo, tak ked mas citak na prenasanie, neviem, neviem, ci to nebude pravda 😕 😅 😉

winona24
10. sep 2008

natasi ja Ťa plne chápem...ja by som toho mojho načisto rozdrapila... 😅 😅 😅

claudinka
10. sep 2008

natasi to mate vesele.. neboj, sak pojdes to nabuduce zaplatit 😉 😉 mozno mal naozaj v hlave nieco ine alebo ako mojmu muzikovi aj jemu to tehotenstvo nerobi dobre, ma stavy aj za mna a tam patri aj zabudlivost.. urcite to neurobil naschval..

winon tak to hej.. ale sak to uz vydrzis 😉

winona24
10. sep 2008

claudi nič iné mi neostáva....

joooj spala by som....do rána som spala mizerne...každú chvíľu som bola hore...malá kopala...teplo mi bolo...už som dávno nemala takú noc...

silwietta
10. sep 2008

winon, ale ozajstny je lepsi ako gumkac... teda lepsie povedane jeho bicikovce tiez pomahaju k urychleniu porodu... tie z gumkaca nevyzmykas 😝 aj ked lepsi gumkac v hrsti... 😀

silwietta
10. sep 2008

anjelinka, tak to ti drzim palce v robotke, koho ucis?

anjelinka
10. sep 2008

silwik, neucim 😀 😀 , som na metodickom useku skolstva. takze v kancelarii. som aj rada, neviem, ci by som uz chcela ucit.

winona24
10. sep 2008

silwi tak teraz si ma rozosmiala.... 😀 😀 😀 😀 😀 no ja to ešte dnes skúsim...minule som to vzdala veľmi rýchlo... 😎 😎 😎 😎 😎

silwietta
10. sep 2008

no anjeli tak to mas potom lepsie 😉

silwietta
10. sep 2008

winon treba na nich teraz vela trpezlivosti, ale ked ho dobre nazhavis, uz sa nezastavi 😉

claudinka
10. sep 2008

tak taketo prirovnanie som este nepocula 😀 😀 😀 😀

winona24
10. sep 2008

to je pravda silwi... 😎 😎

winona24
10. sep 2008

aké claudi??? 😀

silwietta
10. sep 2008

uff dufam, ze som nikoho nepoburila 😅

anjelinka
10. sep 2008

silwi, nestazujem si zatial. dufam, ze to takto pojde nadalej. su to vacsinou take naporove roboty, niekedy toho vela nemame, ale niekedy sa clovek nezastavi.

drzim palceky moja, vybrali ste krasne meno, kebyze my mame chlapceka, tiez je Misko, manzela mam Michala 😅

claudinka
10. sep 2008

winon to lepsi gumkac v hrsti 😀 😀

winona24
10. sep 2008

a čím silwi????šááák sme tu všetci dospelí... 😝 😝 😝

winona24
10. sep 2008

jááááj claudi tak to som aj ja skoro odpadla od smiechu.... nemá to chybu... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

claudinka
10. sep 2008

tak sa mi nic nece.. od rana trciim v posteli.. 😒

silwietta
10. sep 2008

anjeli dakuje krasne... aj ja drzim palceky... ono s novou pracou sa casto zadari 😉

silwietta
10. sep 2008

claudi, winon, ja mam na to takyto nazor, tak dufam, ze to nikoho nepohorsuje...

anjelinka
10. sep 2008

silwinka, juuuj, no neviem, neviem, ci chcem, aby sa teraz zadarilo, chcela by som porobit aspon rok, ale vies ako, clovek mieni, pan boh meni 😉

winona24
10. sep 2008

silwi myslím ,že určite nie... mňa iste nie... 😀 😀

claudinka
10. sep 2008

ani mna nie 😀

silwietta
10. sep 2008

tak to som rada 😵

claudinka
10. sep 2008

konik umrel??? 😀

silwietta
10. sep 2008

asi hej 😝

silwietta
10. sep 2008

alebo si zavislacky nasli iny zmysel zivota 😀

claudinka
10. sep 2008

zeby uz rodili? 😀 😀

claudinka
10. sep 2008

dobre babulky.. idem sa s drahym nakupit do tesca.. a ked sa nahodou dnes neozvem, tak sa venujem muzikovi a uzivame si posledne chvilky nasho spolocneho zivota vo dvojici 😉