September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@papucz ahoj, ja som dnes volala a sestricka ma objednala az na 9.1., vraj to tak staci. tak este musime chvilu pockat :( prsia ma zacali boliet uz tyzden pred tym ako som mala dostat ms a bolia ma doteraz a dost sa aj zvacsili, comu sa manzel velmi vytesuje 🙂 obcas ma zaboli v podbrusku a som viac unavena, ine priznaky som zatial nespozorovala.
Ahojte!Ja som našla dnes // čiarky.Termin mi vychádza na 1.9.
Ahoj, moja mala sa tiez narodila v septembri, no nikdy som sa od svojho doktora nedozvedela presny termin kedy sa mala narodit, raz tvrdil ze 28-ho, potom ze 16-teho a potom ze to moze byt aj v oktobri, takze som vlastne nikdy presne nevedela povedat den na ktory som sa mala pripravit. Ale to asi len v malo pripadoch vyjde na den presne 🙂 . Malá sa narodila na Máriu, 12-teho septembra a dala som jej meno Sára.
Inak tehotenstvo som si uzivala najmä koncom jari ked uz bolo trosku vidno brusko 🙂 . Ja som stravila nejaky ten cas pocas tehotenstva aj v nemocnici, v 2. a 3.mesiaci ale nastastie tabletky a oddych to upravili a mohla som sa vratit domov a potom som sa uz tesila na prve pohyby a tak...len v lete si daj POZOR na vysoké teploty..su z toho opuchnute nohy a vystupuju z toho krcove zily hlavne na nohach, vtedy vela oddychuj! Teda ak tvoje domnienky a test nesklamu a naozaj si momentalne tehotná...prajem ti krasne obdobie s malickym a neskor obrovskym bruskom 🙂 a nech ste zdraví teraz aj potom..Eva
tak ja som 23 DC, asi by nič nebolo..mám 3O dňový cyklus.
Inak stále cítim jeden vaječník-mierna bolesť a biely hustý výtok..minulý mesiac takisto, ale tie bolesti aj výtok po menzese ustali a teraz sa zjavili až po ovulácii.Myslela som že či by to nemohol byť aj zapálený vaječník/ vtedy ma pobolievali oba / ale kedže to ustalo a objavilo sa až teraz zase znova tak neviem.Ale otestujem asi v sobotu to bude 28 DC.
ahojte...tak dúfam, že aj ja sa ku Vám pridám 😉 dnes mi mešká 6 dní, robila som si 3 testíky a druhá čiaročka je zatial slabá...deň pred meškanou M ma začalo pobolievať pod bruškom a toto pobolievanie som mala 5 dní, ale už mi to včera prestalo...podľa PM a tehotenskej kalkulačky mi vychádza termín na 6.9.2012, ale podľa mňa to bude trošku neskôr lebo sa nám to muselo podariť cez sviatky 🙂 11.1.12 mám ísť na preventívnu tak som zvedavá, čo mi Dr povie...držte palčeky 😉
@uzovicka no ja tiež asi nevydržím a cez víkend sa otestujem aj ked na tehotnu sa tento cyklus vôbec necítim.Minulý áno a nič z toho nebolo,takže uzovicka niektorým babám sa ukáže// až 3 dni po meškaní.Najlepšie je dúfať ale zároveň si nechať aj chladnú hlavu.Inak vy tiež máte pocit že od ovu po menzes sa čas neuveritelne vleče? Mám dovolenku, 9 idem do práce a čas merám podla toho, kedy by som mohla už vedieť či to vyšlo.. 😀
@uzovicka aj tak stále môžeš byť tehu...každá žena, každé tehu je iné, záleží od hodnoty hcg...to neovplyvníš. jediné na čo máš vplyv je tvoj prístup. skús na to nemyslieť a byt trpezlivá aspoň do dňa očakávanej, prípadne keď ti bude aspoň dva dni meškať....keď si spomeniem na seba ako veľa penazí som za testy vyhodila, ako som celý mesiac na nič iné nemyslela, ako som sa pozorovala...a teraz som to nechala tak, ani test som doma nemala. bola som presvedčená, že zase nič, veď už som si zvykla, že to nevychádza...den pred očakávanou mi prišlo zle z kávy, jasné, myslela som si, že je to tlakom, ale keď sa to zopakovalo aj na ďalší deň a mrcha nikde, večer som kúpila test a ráno testovala...vyšlo to keď som to najmenej čakala. každej snažilke budem vždy radiť to, čo mne radili tiež, NEMYSLIET NA TO! držím prsty!
@zuszana urobim si aj ja este v piatok alebo sobotu, a tieto testy sa tiez len namacaju papieriky
@georgina12 dakujem za povzbudenie, fakt nemozem stresovat, len mne ta vlastnost, co sa vola trpezlivost, strasne chyba. Nuz, asi panbozko chce, aby som si ju vypestovala 🙂 😉
A tebe zo srdca blahozelam, ze sa Vam zadarilo babo 🙂

@danjelca ahoj, aj si skusis urobit test pred terminom prichodu menzesu?Ci pockas, kym to bude meskat. Nech to meskaaaaaaaaaa 9 mesiacov 😉 😉 😉
@lill7 tak to sme uplne rovnako na tom, s tym datumom snad poslednej 8.12. Ja uz nebudem cakat, ak by to nevyslo. Mne sa zda rok a pol dlho, ale teda nieco aj uzivas, aby sa tehu podarilo, ja zatial neberiem okrem kys.listovej vobec nic, tak uvidim, ci doktorka bude chciet stav riesit uz po pol roku u mna. Drzim palce, nech sa nam zadari 🙂