Septembrové detičky 2012
Otváram novú tému a pozývam všetky mamičky z našej starej témy, ale aj nové, aby sme si navzájom pomohli s problémami, ktoré majú naše deťuchy alebo len tak pokecali 🙂
nasa dva mesiace kakala casto, skoro v kazdej plienke bolo a teraz uz 3 dni nic... zatial vyzera byt spokojna, tak to nejako neriesim, pri dojcenych detickach je to normalne...
dobré ránko maminky, ako ste sa vyspali? 😉 no my hrozne, to bol boj a toho plaču...a pritom myšinke nič nebolo, asi len potrebovala spracovať svoje zážitky....ach jaj
@iviatko nooo pekne. . . len mybsme nejaky malinky 🙂
@nkem ahou no my sme mali tiez pekelnu noc. . . mala zaspala az o tristvrte na desat zobudila sa najprv o pol druhej, abpotom bolabod pol piatej do pol osmej hore. . . no hroza ale tak teraz zasa spinka zlatko moje 🙂
maminky mam otazku. . . po skonceni sestonedelia ste mali sex alebo ste cakali az po kontrole u gynekologicky? ? ?
@lusinda1989 my sme mali už po dvoch týžňoch...lebo muž by to asi neprežil 😀 on bol mesiac odcestovaný na služobke..
@nkem takze nemusim cakat na kontrolu u dr?
@lusinda1989 ja si myslím, že nie...veľa žien nečaká
@lusinda1989 moja ma 2 mesiace, resp. 9 tyzdnov mala v nedelu. Ked sa narodila, bola malinka ako babika, tak mam radost, ze pekne rastie...zda sa mi, ze najma za poslednych par tyzdnov sa zmenila, narastla...inak zalezi na strihu oblecka, lebo niektora 62 je jej uz mala a niektora je este ok...
mala ma oklo 3500g
@ajka4 tak moja ma viac ako tvoja a stale nosime 56...
@lusinda1989 ked sa mi maly narodil mal 4000g, on ani 56 ku nenosil
maminky, to máte dobré, že vaše drobce hneď od začiatku mohli nosiť poriadne oblečenie. Mojej bola aj 50 široká, vyzerala ako sirota podhradských v tom, taký malý slížik... 😀 som jej kúpila 68 kombinézku na zimu, aby vydržala celú zimu a takýmto tempom neviem, kedy jej bude poriadne dobrá...ale nevadí, aspoň keď ju dám do nosiča, tak jej to neťahá medzi nôžkami.
maminky mám otázku? ako obliekať svoje miminká teraz? moja sa stále potí strašne a hoci je zima vonku, neviem či jej nedávam moc oblečenia, ak keď sa mi to nezdá... ona je už od pôrodnice taká horkokrvná
Ahojte mamičky, ja sa k Vám tiež rada pridám. taktiež som bola v septembrovkach, ale zo zaciatku nebolo moc casu, tak som uz dlho nic nepisala 🙂
Moj malý Ivko sa narodil 16.9. a vážil 3855g a meral 51cm. Teraz má 7 týždňov. Na poslednej poradni (6.týždeň) mal 4550g, teraz keď ho odvážim oblečeného tak má už 5050g. Prvých 5 týždňov sme kojili iba z klobúčikmi a potom zo dňa na deň sme ich odstránili.
@lusinda1989 AHoj, ja používam pampers premium care, preco si sa pytala?
@lusinda1989 no veru je dost vlasata a tiez jej uz rastu...sa jej vsetci smeju ze je ako keby mala parochnu🙂)

ahojte 🙂 nasa mala sa narodila 3 tyzdne pred terminom s vahou 2650 g a 47 cm, teraz ma dva mesiace a cca 5 kg, v utorok ideme do poradne, tak budem vediet presne, to sme ju len doma vazili tak, ze tato sa postavi na vahu a potom si malinku zoberie holu na ruky a ten rozdiel beriem ako orientacnu vahu 🙂 poviem vam pravdu, ja sa este neodvazujem postavit sa na vahu...