icon

Severné Írsko. Zapojíte sa do diskusie?

miriama
6. nov 2007

Ahojte kocky, tak otvaram temu aj zvlast pre Severne Irsko..dufam, ze uz nie je vytvorena ale nenasla som.... 😅

pajakubik
15. feb 2010

Ahojek holky!!!! Vetsinu vas znam z facebooku.Nas maly tady v septembru nastupuje do skolky,prihlaska a vubec vsecko probehlo dobre,az ted mi prisel dopis ze predtim nez nastoupi,musi byt naockovany proti swine-flu,co je to za blbost! I po vas to chteli ve skolce?

etuska
15. feb 2010

Vitaj Pajakubik,
to som prekvapena s tym ockovanim-ved nie je povinne....Kde byvate?

jarka28
15. feb 2010

Pavly mne tiez drobec ide v septembry do skolky a nic take tu nevyzaduju...a ani by som ho nedala zaockovat keby mi niekto kazal....dostal pozvanie v decembry na ockovanie ,ale nesli sme a aj tak mal pras.chripku zevraj to bola prasacia este pred tim....no neviem co to je za novinku ze musi byt ockovany.....

jarka28
15. feb 2010

Erika aj ja som prekvapena.....Pavla byva v Belfaste....

pajakubik
15. feb 2010

Diky za prijeti holky!!!
Vsak prave,na povinne ockovani ma jit take v Decembru,jenomze tady v Belfaste je furt nejaka epidemie,ted zrovna strevni. A aby se vyhnuli zavirani skolky tak decka musi byt naockovane. No je to sila,maly tak

pajakubik
15. feb 2010

nesnasi to ockovani,musi ho drzet 3 lidi a kdyz si predstavim kolikrat ho budou ockovat,tak je me ho lito chudacka. No ale tady se uz asi nicemu divit nemusime,hold jiny kraj,jiny mrav. 😉

jarka82
16. feb 2010

Ahojky davno som tu nebola tak dfam ze mozem sa pridat znova 🙂 asi sa tubavite o ockovani na rasaciu chripku? ja mam zaockovane vsetky 3 deti 😅,je tu niekto z okolia Dungannon,Balygawley alebo Cabraghu?

eviska83
16. feb 2010

pajakubik- vitaj 😉
no to nechapem ved vsade vraveli ze povinne nieje tak co teraz chcu? 😲 od nas nic take neziadali...
Martinka - diky za fotecky- evi a ty kedy das svoje?? 😵 my sme akosi ani nic neodfotili len trocha deti v gulickach- tot vsjo 😒 nabuduce musim na to viac mysliet.

etuska
16. feb 2010

Vitaj Jarka po dlhej dobe-inac mate dobre nicky-Jarka28 a jarka 82 😀 -ale podla fotky v pase vas rozpoznam 😅

Evi-objavila som super stranku na latkove plienky-ak by si predsa chcela vyskusat:

http://www.usednappies.co.uk/Totsbots,category,...

prave tam drazim nejake plienocky 🙂
Inac nam tie prazdninky zbehli-zajtra opat do prace 😝

ejviska
16. feb 2010

Ahoj vsem!
Ja jsem si nevsimla jine fotky, ctu co pise Jarka a rikam si, co blbne, sak tady byla minuly tyden ci kdy, asi nejaky for 😀 😀 😀 , az pak jsem uvidela fotku, tak mi to docvaklo. 🙂
Tak vitam Jarku a Paju.
My zijeme v Portstewartu.
Ted jsme v CR. Dobry blazinec, vsichni nas chteji videt, nekteri 2x a to jsme byli doma na Vanoce. Mam normalne v kalendari casovy rozpis navstev 🙂
Trochu se i tesim na ten klid, jak budem zpatky. Ale Terka si tu uziva. Porad je dost snehu, akorat na lyze jsme se nedostali.
Evi, fotky mam ve fotaku v Irsku, takye jak se vratime. No letime ve ctvrtek, ubehlo to hrozne rychle.

jarka82
16. feb 2010

Dakujem baby no veru uz velmi dlho som tu nebola. 🙂

etuska
16. feb 2010

Ejviska-my si stal piseme s MM podrobny plan ked ideme na SVK-normalne tiez do kalendra-co kedy vybavit,kam ist,kedy aka navsteva,este pomedzi to nejake kulturne podujatia 😀

Jarka-ako dlho ste v UK?

karolinka2
16. feb 2010

Ahojte.
Pavla Horakova tak vitaj medzi nami. 🙂 Ja som tiez nedala zaockovat Karolinku proti prasacej chripke...
U nas maju deti prazdniny cely tyzden.dnes sme boli upratovat a tam su pat deti styri dievcata,tak karolinka sa tak s nimi vyhrala,vysalili sa vonku na zahrade sa bicyklovali...
Tak to ja keby som si pisala co a ako na svk tak nic z toho nespravim aj ked si nieco naplanujeme nikdy to tak nedopadne vsdtko zvykne byt inak,tak radsej nic neplanujem a nechavam tomuv olny priebeh.

jarka82
17. feb 2010

Etuska v uk sme 4roky. 🙂

eviska83
17. feb 2010

Erika- ten link nejde 😒 no na latkove uz asi neprejdem- skor uz bez plienok by mali cochvila byt 😀 ale rada sa kocham 😵
No tie plany na svk je teda katastrofa- a svokrovci sa hnevaju ze sa stale len flakame- teraz to riesime tak ze kto nas chce vidiet musi prist on- ale potom je zasa plny dom - proste mali by sme ist na svk aspon na mesiac aby sme vsetko obehali 🙂
V praci sa to pomalicky rozbieha- nemam toho prilis vela - ale dobre padne vypadnut 😉
Jarka- super ze Ti vysli tie vikendy- uvidis je to paradicka - a hlavne su dobre priplatky 😝
No aj my mame prazdniny do stvrtka -mali by si urobit pancake day- takze Andrej asi pojde az v piatok- nechcem riskovat--- vajcia 😒
Jarka 82- ahoj 😉

pajakubik
17. feb 2010

Ahojek vsem 🙂
Tak to jsme na tom vsichni stejne,myslim s tema dovolenkama. Taky to tak mam,vsichni volaji aby prijit tam na kafe tam na panaka a to si hlavnu jedu dom vzdycky odpocinut,a stejne si nikdy neodpocinu. Radsi nic neplanovat,jak rika martina,nebo nikdy nic nevyjde. A s tim ockovanim,vidim ze to mame jen my v Belfaste.
Dnes je tady tak pekne,mela jsem v planu jet s malym na bazen,no uvidime treba to stihneme i do parku.
Pekny slunecny den vsem 😉

jarka82
17. feb 2010

Ahoj Eviska my sme mali prazdniny pondelok,utorok dnes uz maly isiel 🙂

etuska
17. feb 2010

aj my sme dnes uz musela naklusat do skoly,este ze je taky kratky tyzden.Dnes som uz mala co robit-nejak mi nebolo dobre-ale poobede prisiel na mna zase spanok 😵

Riaditel mi dal nejake nove materialy na CD-mam si to nastudovat+musim si prichystat nejake veci na zajtra do prace-pride zahranicna navsteva 😵

eviska83
17. feb 2010

ja mam dnes velmi smutny den ☹ dnes zomrela moja kolegna ktora ma zaucala a s ktorou som robila najcastejsie 😒 - akosi mi to stale nedochazda aj ked som vedela ze uz je to len otazka casu 😖
erika- aka zahranicna nasteva? odkial?
Pavli - pekne? u nas je teda hnusne..

etuska
17. feb 2010

Evi-uprimnu sustrast 😔 😢 -no je to tazke ak zrazu z nasich zivotov odide niekto kto nam bol blizky.Bola vazne chora?

Maju k nam zajtra prist nejaki ucitelia z Nemecka a Svedska vraj-pozriet sa ako funguju integrovane skoly v praxi.
Dobre som si pospala cca 2-3 hodinky,tak sa idem mrknut do papierov

eviska83
17. feb 2010

Erika- v septembri jej zistili rakovinu.Naposledy bola u nas na navsteve v auguste- odkedy jej to zistili tak odmietla so vsetkymi komunikovat - dokonca na chvilku aj s dcerou- vsetkych nas chcela uchranit aby sme ju nevideli sa trapit 😢 iba s jej manzelom som bola v kontakte a inforoval co nove .
Tak nech vam dobre dopadne zahranicna navsteva.

pajakubik
17. feb 2010

Evi to je me take lito,je to smutne,ale tak uz to proste je.
Jo u nas bylo pekne pocasi a kde bydlis? Asi nekde u more ze?
Erika a ty delas nekde ve skolstvi? Ja jen ze chodim 2xtydne do skoly a my tam meli zase navstevu z Finska a Svedska min.tyden. No tak at ti ucitelove nejsou moc otravni zitra 😖

karolinka2
17. feb 2010

Ahojte.
Evi uprimnu sustrast,je to strasne a kolko mala rokov?
My sme dnes boli s Karolinkou upratovat a znova sa deti santili vonku a moja Karolinka si rozbila licko este pred tyzdnom spadla z kolobezky a takisto spadla na to iste licko co dnes,este ani uhojene to nemala a znova.strasne to vyzera. 😒
Cez den je celkom pekne ale rano som rozmrazovala auto co su stale mrazy.
Erika drzim zajtra palce.

eviska83
17. feb 2010

Mala 58r.- ona vlastne bola ako mamina- hned na zaciatku sa ma ujala 😉 dakujem kocky - je dobre sa trosku postazovat 😔
Pavli- no byvam v dedinke aghalee- asi 20mil od belfastu 😉 a u nas teda rano trosku posvietilo slniecko ale potom pekne sprchlo.
A kam do skoly chodis?
Mati- skoro ju pofot nech to mas zdokumentovane 😉 chudacik - boli ju to velmi? ☹

karolinka2
17. feb 2010

Odfotila som jej to....vies ako deti troska poplacu a znova robia nezbedniny.

jarka82
18. feb 2010

Evka uprimnu sustrast ☹ ☹

jarka28
18. feb 2010

Ahojte....u nas dnes rano -6 do slaka......kedy uz bude koniec????Evi to ma mrzi co sa stalo.....zivot je uz raz taky.... ☹ Martinka Karolinka je jak chlapcisko oskreta.... 😀 bude mat spomienky ked jej budes ukazovat foto.....Erika ako brusko???uz sa ti to krati....ako dopadla zahranicna navsteva v skole???Ejviska co som ti spominala ze moj svagor zije v UH ,no on je tam nacelnik mestskej policie mozno ho aj poznas........Pavlus ako v skole?ozaj mate nejaky polsky obchod u vas v okoli?zeby som dosla na to kafco a hned to zpojila aj s nakupom..... 😉 😉 😉 a ozaj co dnes varite?ja zasa neviem co navarit...... 🙂

ejviska
18. feb 2010

Ahoj, Evi tak to je mi lito. To byla mlada.
Jarka, je tak to sem si nevsimla, ze tu mas rodinu u nas, no vidis, svet je maly 🙂
My dnes letime zpatky, ani se nam nechce.

jarka28
18. feb 2010

Ejviska tak stastnu cestu...... 😉

pajakubik
18. feb 2010

Ahojek holky,
zrovna jsem se vratila z prace a otevrela dopis z tax credit a zas jim pry dluzim 600liber jak i v minulem roku,no mam naladu na infarkt. Nevim jak jim mozu neco dluzit jak pracuju PT a do toho chodim do skoly,slak by to trefil.
Jinak Jari na to tvoju navstevu uz cekam rok a furt nic. Klidne se stav,napis kdy asi,zrovna dnes jedu do polskeho obchodu pro maso. Nakoupim si i salamy vzdy na mesic,doma porezu na narezaku po 15dkg a zamrazim,usetrim a hlavne to je jina chut nez to maso z tesca.
Eviska no to neni zas tak daleko od nas. Do skoly chodim na administrativu a finance,a ucit se mozu az po nocich az maly spi,nekdy toho mam plne bryle,prace,skola,domacnost,cas me tak rychle leti,ani nevim jak.
Ejviska i my bydlime nedaleko,asi cca 20 km od UH a segra bydli primo v UH na byte,mas pravdu jak je ten svet maly.
Marti Karolinky je me lito,ja kubikovi davam takove naplasti pouzivaji se i na popaleniny,po 3 hodinach se meni a na noc se to necha tak,at se hoji. A za tri dny se mu vzdycky udela strup a je po bolinku.