icon

Severné Írsko. Zapojíte sa do diskusie?

miriama
6. nov 2007

Ahojte kocky, tak otvaram temu aj zvlast pre Severne Irsko..dufam, ze uz nie je vytvorena ale nenasla som.... 😅

karolinka2
17. jún 2010

No nikto mi neodpiiiise. 😒

eviska83
17. jún 2010

@etuska - ja som tiez kupavala kazdy 3 den a pouzivala som len olivovy olej- a ani teraz nicim nenatieram 🙂
@karolinka2 nehovor 2x lebo nasackujem deti do auta a sme tam- a to vies nas je vela uz by vam nic neostalo 😀 😀 😀

eviska83
17. jún 2010

@karolinka2 - ako u chiropraktika?

karolinka2
17. jún 2010

@eviska83 Evi kludne dojdite.... 😉 teraz ideme k chiropraktikovi az na siestu je objednani...
Neviete nahodou co sa tu da kupit miesto fastum gelu????

eviska83
17. jún 2010

@karolinka2 - no uz je dost neskoro 😒 nabuduce napis skor 😉 Tak drzim palce.Ozaj ja mam este cele 2 tuby Fastum gelu.Chces? Nemam predstavu co by tu mohlo byt miesto toho kedze ja sa stale zasobujem slov. liekmi 😵
Baby posledna ponuka- nechcete nieco zo svk??????? 🙂

ejviska
17. jún 2010

Fastum gel je podobny jako Nurofen gel, ale neni to uplne to same.

karolinka2
17. jún 2010

@eviska83 uz som pisala o pol tretej,to by ste v pohode stihali. 🙂 Evi drahemu robil vyssie chrbticu ako minule teda ze zacal od spodu a ide stale vyssie a vravel ze ked mu to stlacil tak videl vsetky hviezdicky a nazad som soferovala ja co mu bolo zle a zvracal.Evi tak ak budes taka dobra ten fastum gel ked sa stretneme poslem peniazky alebo poslem ti na ucet????vdaka.

eviska83
17. jún 2010

@karolinka2 -to az zvracial? no ale hlavne aby mu to pomohlo 😉 Ozaj ako dopadlo rodicko?
No ja som neskoro precitala 😒 Fastum gel chces poslat postou? alebo by mohol Karol cestou z prace ist cez Randalstown.Napis adresu 😵 A za lieky sa nedakuje 😉

karolinka2
17. jún 2010

@eviska83 no Evi normalne zvracal,sadol do auta a ze mu je zle,a dosli sme domov a len vyletel z auta....
Ak to nema Karol nejako daleko obklukou z prace tak kludne moze dojst 29 church view,BT41 3AH.Rodicko super,deti sa vysalili bolo to vlastne o tom aby deti spoznali skolku,takze hodinu sa hrali vnutri vonku,no my sme nemohli Karolinku odtial dostat,odchadzali sme posledni. 😀

eviska83
17. jún 2010

@karolinka2 - Karol to ma po ceste- tak by sa zastavil po praci-ale to by bolo az okolo 20.30-21.00.MOze byt?
Takze Karolinke sa pacilo

karolinka2
17. jún 2010
alla7
17. jún 2010

Ahojte babenky, som tu prvykrat (snad nie posledny :-/ ).. Je tu niekto z Belfastu?

mamartinka
17. jún 2010

@alla7 Cauko.Myslim ze sa tu baby najdu z Belfastu.Vy ste tam kolko?Ja som sice z Irska Dublinu ale chodim sem do temy aj.Mas deti?

alla7
17. jún 2010

Ahoj Mamartinka, my sme tu uz stvrty rok, zda sa to ale ako cela vecnost a babatko mam, prave preto by som tu chcela najst nejaku kamosku.. Mame Simonka, ma pol roka a je to zlaticko. A co Ty?

eviska83
17. jún 2010

@alla7 - vitaj 🙂 Tusim len Pavla je priamo z Belfastu 🙂
@mamartinka - ako?

alla7
17. jún 2010

☹ .. Povedla aby som, ze nas tu bude fuura.. Vsetky moje kamosky su v praci, na materskej som zostala sama samucicka a bolo by fajn vybehnut na ihrisko este s nejakou babenou na pokec, ci na kavicku.. a nevies nahodou odkial z Belfastu Pavla je?

mamartinka
17. jún 2010

@alla7 No tusim ste sa vsetky dali na Simonkou.Este jedna etula ma teraz Simiho.Aj mi chceme niekedy.Ako ja.Ale da sa.Hlavne ze sme zdravy no nie?Ty si v Belfaste rodila?Neake foto Simiho nemas?

eviska83
17. jún 2010

@mamartinka - tak tak -hlavne ze sme zdravi 😉
@alla7 - no ono asi bude fuura sloveniek v Belfaste ,ale nie na tomto fore. Z nas tu je momentalne len Etuska na materskej 😉

alla7
17. jún 2010

Ano, Simonko ješ etraz hodne aktualne meno, mam hned dve kamosky na SVK.. Tak Ty babo este nemas? Ako dlho ste v Dubline? Spokohna? Rodila som tu a musim povedat, ze super, porod bol sice tazky, nakolko maly bol zle otoceny a s cisarskym cakali az do poslednej chvilky, ale personal bol uzasny a priatel bol pri mne non stop. Aj druhe, ked bude, urcite tu..

alla7
17. jún 2010

juu, Evik Ty mas dvojicky? To musi byt uzasne...

karolinka2
17. jún 2010

@alla7 vitaj. 🙂
@mamartinka akurat som chcela pisat kde si zmizla. 🙂 myslela som ci u znie ste na svk.

eviska83
17. jún 2010

@alla7 - je 😀 😀 😀 😀 😀

mamartinka
17. jún 2010

@karolinka2 Citam vas tu kazdy den.A na Slovensku ece niesme az buducu nedelu 27.06 😉
@alla7 Sme tu ja 3 rok manzel 5.A deti nemame zial.Nedari sa akosi.A paci sa nam tu.Kusok za domom more,je tu fajne.

alla7
17. jún 2010

@karolinka2 dakujem.. Novacik - tak asi mi to dlhsie trva 😖 , hladam aj ine fora, ci nahodou niekto z blizkeho okolia.. zatial bezvysledne..

mamartinka
17. jún 2010

@alla7 Vyzera zlatusik Simko podla foto.Ty mas kolko rokov vlastne?A odkial ste zo Slovenska?

mamartinka
17. jún 2010

@alla7 Teraz pozeram ze stara si ako ja.Ja som Marcova.Som mala 30.No ty uz aspon jedno mas.Snad sa aj mi dockame.

alla7
17. jún 2010

@mamartinka Tak to mate super, s tym domom a morom, my si tiez nestazujeme az ja na tu samotu teraz.. Som jedina na materskej.. Drzim palceky pri pokusoch, my sme sa snazili tristvrte roka a plakavala som mesiac co mesiac, ze nic a ked som zacala pomyslat, ze to mozno uz ani nevyjde, tak sa nam postastilo.. Psychika ozaj robi svoje..My tu byvame zas tak pod kopcami, kuknem z okna a akoby som bola (skoro) doma, az na tie domceky.Ale tiez som tu spokojna..

alla7
17. jún 2010

@mamartinka Ja februar. Zlatusik je. Sme z Brezna aj s priatelom.

mamartinka
17. jún 2010

@alla7 No z dialky teda.Boli sme na tych vasich koncinach raz v Oktobri.Brat tam bol na vojne a mi sme mu tam boli na prisahe.V kasarnach. 😉 No ja uz tiez ztracam nadej ze sa postasti.Ale sa naskitol jeden problem a ten mozno brani otehu.U mna.Mam neaky polip a ten mi musia operacne odstranit.Zacali sme Iscare v BA navstevovat a tam mi to budu robit 29.06

alla7
17. jún 2010

@mamartinka Tak to drzim palceky, urcite vsetko dobre dopadne, hlavne, ze na to prisli a spravia to, pravdu povediac, vobec neviem, co to polip je.. Hlavne, nech uz to mas za sebou a to zdravicko nech sluzi.. nakolko idete domov?
U nas je pekne, len daleko vsade a hlavne odtialto..Aj ked uz budeme viac od Sladkovicova, tam sme kupili dom, v BA je vacsia sanca s pracou. Zatial ho prenajimame a my tu tiez v podnajme-sialena doba.. 😅