Snažilky z Prešova. Pridajte sa
Ahojte Prešovčanky. Pozerám , že je tu už veeeľa témičiek a jasné že aj ja do niektorých píšem.Nemám však šťastie stretnúť niekoho z Prešova, alebo blízkeho okolia. Tak verím, že sa nás tu zíde pekná hŕstka. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
No to poznám tie fofry aj ja som sa nabehala. Do merkury sem tam nakukneme s mm ale nie je to často.
ahojte 🙂
ja som vyrastala na sidl II. ale vlastne len 4 roky byvam na sekcove..odtial je manzel
my sme obaja s muzom z "trojky", po svadbe sme zvazovali byt na Svaboch, o Sekcove muž nechcel ani pocut. Ale nakoniec sa nám podarilo ostať na sídl.III tak sme radi.
ahojte kočky majkal zatial sa mi zda že injekcie ešte nefunguju dnes som ešte dostala menzes ale to asi preto že som po 1 dufam že na druhy mesiac už nedostanem akurat sa mi toči dost často hlava zhoršila sa mi plet a čo je najhoršie stratila som chut na seeex jak ti zavidim že už maš poslednu a môžte snažilkovat ja až v septembri poslednu a potom 2mesiace čakat menzes ach jaj zblaznim sa a včera som sa dozvedela že švagrinka čaka 1babo tak jej tiško zavidim samozrejme v dobrom a chcem sa ta opytat pribrala si niečo tiež si nemala chut na sex?
ma77 - po prvej injekcii som tiez dostala menzes, ale bol slabší a paradoxne dlhší než inokedy. Hlava sa točila aj mne, občas ešte aj točí - to som mala po každej injekcii. Chuť na sex takisto 0 bodov + suchota 🙂. Čo sa týka pleti, tak som mala naopak pocit, že sa mi zlepšila. A pribrala som cca 2 kg - čo je ešte celkom v pohode. Ešte stále mám návaly a podľa toho čo som čítala, tak ešte nejaké týždne budú doznievať 😒 , ale teším sa, že už od pondelka začnem papkať vitamíny. Sama som zvedavá ako dlho bude trvať kým sa "nakopnem". Neboj, ubehne to rýchlo aj Tebe 😉 .... mám pocit, že len pred týždňom som bola na LSK ... a to už prešlo 5 mesiacov.
moja kolegyňa tiež čaká bábo - dozvedela som sa to tak ako ty. Mne zistili endo a ona ostala tehu 🙂 Čo ma ale na nej motivuje je to, že ona takisto mala endo, podstúpila liečbu a odvtedy už čaká tretie bábo 😉 Takže dá sa to aj s ednometriozou ... dúfam, že ju čoskoro obe budeme nasledovať 🙂
tak mne sa tak zhoršila plet od nedele sama vyražka a tiež mam zatial slaby menzes a som strašne nervozna a dost často joj super že otehotnela po liečbe tvoja kolegina ale ja som čitala že vela bab neotehotnelo a museli ist na ivf akože nebranim sa tomu ale radšej by som prirodzene a ked mi skončia injekcie čo je ešte velmi dalekooo ako budem vediet kedy sa snažit ked neviem kedy bude ovulka?a čo papkaš ake vitaminy ?
ja zacnem od pondelka - teda mesiac po poslednej injekcii - merat bazalnu teplotu, podla toho budem vediet, kedy cakat mrchu, ci bola ovulka, alebo nie. Zacinam takisto brat femikvapky a tabletky z korena maca - na podporu plodnosti a libida. Takze tak. Ked tieto doberiem tak zacnem s kyselinou listovou, aby som toho nemala naraz vela 😉
AHOJTE 🙂 AKO SA MATE?
CHCEM SA SPYTAT..KED STE PLANOVALI DETICKY, ROBIL SI NEJAKE VYSETRENIA AJ MANZEL?
teda, viem, ze existuju nejake problemy , ktore by sa mohli vyskytnut...ohladom faktoru krvi a pod. ..neviem, ci to mame absolvovat , ci netreba?
alebo treba ist aj na geneticke testy, pre chorovy v rodine a pod. ?
ahojte kočky Prešovčanky, no konečne to tu žije
mirettim, ja som zo Sekčova od Intersportu 🙂
Ahojte dievky. Mirettim mi sme neboli na žiadnych vyšetreniach. Aho Tinipi tak vitaj do našej sekčovskej družiny
denne73
mirettim
tinipi kto sa hlási ako další???? 😉 😉 😉 😉
ahoj tinipini 🙂
Pekné ránko všetkým 😉
haloo tu nik nie je
ahojte 🙂 asi sa stale minieme...ale bolo pekne, tak asi boli vsetci vonku 🙂
kuk..kde ste kto?
kuk ani dnes nikoho??
ahojte žienky, ta čo tu nik nechodí?
pa
ahoj tinipini .... no fakt .... baby .... nahodte temu, nech to trosku obzivime 🙂
ja prave zehlim a kukam modre z neba .... 😝
ahojte jak sa dari majkal už si bola u doktora prečo maš len 5injekcii ja musim vybrat 6 tak mi kazal doktor už sa mi začinaju prejavovat priznaky každu noc sa budim na naval horučavy potom mi je zima cez den ma boli hlava som strašne nervozna a najhoršie na tom je že si odnašaju moja dcera a drahý a nemam vôbec chut na sex a to som ešte len po 1injekcii a až 19mam ist na dalšiu nejak sa mi to vlečie bože jak to vydržim pol rika to neviem
ahoj ma77, u doktora som este nebola, ešte som len mesiac po posl. injekcii, tak čakám na menš. A vlastne chcem zmeniť aj dr. tak zrejme pojdem az k novemu (poslala som ti aj IP, lebo chcem ist k Dandarovi). Ja som mala zobrat tiez 6 injekcii, tak som to mala v sprave z LSK. Ale moj dr. povedal 3-6, tak ja som si povedala 5 😀. Dufam, ze zabrali 🙂 Hlava bolela aj mna, aj ked to nebola ako klasicka migrena, skor sa mi tocila a bolela ma na temene. Nervozna som nebola, skor naopak - comu som sa cudovala. Chut na sex detto, len cakam kedy sa mi to da do normalu 😀 .... ale inak, ubehlo to rychlo - neboj aj tebe zbehne.
No a navaly, tak tie mam este stale 😒
no vidiš a ja som tiež v sprave z lsk mala napisane 6injekcii a mne hned povedal doktor že musim vybrat 6 a žiadne 3 a 5 tak ja neviem prečo tak to je že jedna musime 6 a druha menej a ešte chcem sa ta opýtat tie femi kvapky či lieky to čo je načo sa to použiva a dostat to kupit bez receptu aj ta maca čo berieš?
ja som sa vyslovene pytala, či mám vybrať 6 - on povedal min. 3, najviac 6 - vôbec to nekonkretizoval, akoby mu to bolo jedno. Takže som to nechala na vlastnom rozhodnutí, veď v podstate, liečbu môžeš aj odmietnuť. Ja som chcela vydržať minimálne 4 injekcie. Tak som rada, že som zvládla aj tú piatu. Femi kvapky aj maca sa dajú zohnať bez receptu. Je to v podstate doplnok výživy. Ale neber to počas liečby - lebo by to malo opačný účinok. Až po liečbe, na naštartovanie organizmu.
no vidiš a mne nedal na výber 6 a hotovo a ja som bola ticho však on vie čo robi a liečbu keby som odmietla to by som poškodila sama sebe ved ked chcem mat 2dieta tak nemam inu možnost lebo ked som 4roky neotehotnela tak musel byt nejaky problem a on ked ma vyšetril tak povedal že žiadny iny problem nevidi prečo nemôžem otehotniet ale ešte uvidim ako drahy dopadne na spermiograme lebo ešte nebol teda bol asi 3krat a vždy tm bolo vela ludi a neda sa tam objednat iba sa zapisat a čakat a on je podnikatel tak nema čas tam stravit pol dna ale už ho musim dokopat aby šiel
a na lsk mi povedali že vaječniky mam prichodne ale aj tak sa bojim či poliečbe otehotniem ale musim verit nič ine mi neostava
ved aj ja som radsej liecbu podstupila, snad pomoze. Co sa tyka spg manzela, moj bol takisto. Bol pri dr. Homzovi. V piatok si tam zavolal, ci moze v pondelok rano doniest "material". Doniesol, hned ho doktor pozrel pod mikroskopom a bolo. Skuste si tam zavolat, mozno Vam vyjdu tiez v ustrety. Moj mm mal traumu z toho, ze to bude musiet odobrat niekde u lekara na wc, tak ich poprosil, ci nemoze vzorku odobrat doma a doniest.
no vidiš diky za radu to ma nenapadlo aj on ma ist k homzovi ale on tam ma vždy vela ludi tak preto tam nemal čas čakat ale maju napisane na dverach že neobjednavame tak som si myslela že sa neda on nema vôbec traumu že tam ma ist len nejak nama čas a mna to už zlosti ale skusim tam zavolat či nemôže urobit doma a tam zaniest a ako dopadol spermiogram? ja dufam že môjmu dopadne dobre lebo už ma asi fakt porazi a to vam povedal hned vysledok? a inač jak ti zavidim že už maš maš liečbu za sebou tak ti prajem nech sa vam zadari už len snažilkovat

v Merkury - dost odruky 😒 blbo sa tam cestuje, hlavne ked musim poobede utekat pre synatora do školy, do družiny ....