icon

Snažilky zo Žilinského kraja?

zumpa
20. aug 2010

ahojte najde sa tu niekto taky??? 🙂

Strana
zumpa
autor
23. aug 2010

ajojte pripojte sa hocikto aj ked nie ste zo Zilinskeho kraja... budem rada 🙂

elian
23. aug 2010

@zumpa ahoj ja síce nie som zo žilinského kraja, ale nemám to ďaleko a tiež máme rovnako staré detičky 🙂

zumpa
autor
23. aug 2010

elian- no tak to mame teda... ako sa mate?? a co snazite sa o dalsie ci este ani nie 🙂

elian
24. aug 2010

ešte sa zatiaľ nesnažíme 😉 , lebo malá mi v noci zle spí .....tak ma to odrádza, ale určite ešte jedno bábo by som chcela....no a samozrejme manžel by rád chlapca 😅

zumpa
autor
24. aug 2010

no ved to je jasne aj moj by najradsej chlapa.. my zase mame troska hyperaktivne dieta.. cez noc spinka ale cez den skoro vobec.. ale pokusame sa.. malu sme po 4 mesiacoch splodili a druhe akosi nechce ist :(

solinkarka
24. aug 2010

ahojte Zilincanky...pridavam sa k Vam s nadejou ze aj mne sa uz konecne pristasti ten malicky zazrak 😉

elian
24. aug 2010

inak asi sa aj my začneme snažiť, lebo asi to tiež nejaký čas potrvá a nechcem moc veľký vekový rozdiel medzi deťmi 😉 .....nám sa malá podarila na prvý šup, ale to bolo asi preto, že som vysadila anikoncepciu, teraz neberiem nič, sem tam sme si ani pozor nedávali a zatiaľ tiež nič........no asi to pri tom druhom tak rýchlo nepojde 🙂

@solinkarka vitaj 🙂

zumpa
autor
24. aug 2010

no aj ja som si vsimla ze pri druhom to tak rychlo nepojde.. 🙂 no ani ja nechcem velky rozdiel medzi detmi... 😝
a solinkarka vitaj medzi nami

solinkarka
25. aug 2010

ahoj zumpa a elian 🙂 ..ja som v zivote nebrala ziadnu HAK..sice raz ale to kvoli cyste. snazime sa sice len pol roka ale mne sa zda ako keby to bola vecnost. tak velmi tuzime po babetku 😢 dufam ze dokonca roka sa to podari 🙂

solinkarka
25. aug 2010

zumpa..ty mas len 20 a uz mas babo aj si vydata?:D ty sa mas 🙂 to uz chcete druhe? 😀

zumpa
autor
25. aug 2010

skus si kupit nejake vitaminy.. ja som si kupila babyplan a zda sa ze cakame druhe babo... 🙂 uvidime

elian
25. aug 2010

@solinkarka môj gynekológ mi rozprával (keď som bola prvýkrát na potvrdenie tehotenstva), že niekedy keď žena nemôže dlhšie otehotnieť, sa predpíše HA na pár mesiacov a po jej vysadení sa lepšie naštartuje ovulácia......i keď v mojom prípade to bolo nie celkom plánované 🙂 ......no má to aj nevýhody, čo bol aj môj prípad, a to je časté viac plodové tehotenstvo.....tak som odchádzala od lekára v šoku, že čakám dvojičky........no potom v 9 tt som musela do nemocky a jeden plod zanikol ☹ .......inak je to veľmi časté, mnoho žien to ani len netuší, že im jeden plod zanikne...
No a dnes má moja bublinka Ninka presne jeden rôčik 🙂
@zumpa nooooo tak teda ty si šikulka, ani to tak dlho netrvalo 🙂 gratulujem 🙂

solinkarka
25. aug 2010

@elian Ninka?? aj ja chcem dat to meno ak budem mat dievcatko ale mojmu snubencovi sa to nejak nepozdava :D budem ho musiet nejak zlomit 😝

barbis
25. aug 2010

ja sa ešte nesnažím ale chystám sa na to, manžel by strašne chcel druhé mimčo, ja tiež len naše finančné možnosti nám to zatiaľ neumožňujú 🙂) Tak o rok sa hádam podarí. 😀

zumpa
autor
25. aug 2010

@elian.. no zatial nie je nic iste.. mala som dostat 18 a do dneska nic a tak som skusila test a ako keby tam bola druha ciarka ale straaaasne slabucka.... na buduci tyzden pojdem asik k doktorovi.... 🙂

@ solinkarka no to vies to su chlapi ani mojmu sa nepacilo meno Laura pre malu.. ale nakoniec on vyberal meno pre chlapca a ja pre dievca a bolo po probleme 🙂

elian
25. aug 2010

Aj u nás to bolo tak 😉 ja som vybrala meno pre dievča a manžel pre chlapca.........
@solinkarka určite ho presveč Nina je pekné meno a je aj v kalendári 😉
@barbis tak držím palce až všetko vyjde tak ako chcete 😉

solinkarka
26. aug 2010

@zumpa no len mi mame odlisne nazory :D ale zhodli sme sa pre Wivien (teda vobec neviem ci take meno uznaju) , pripadne Ninku 🙂 a chlapca Alexa..
TAk gratulujem k druhej ciarke aj ked slabuckej 😉

solinkarka
26. aug 2010

@elian no uvidime najprv musime riadne snazilkovat 🙂 dnes mi konci MS tak zacneme na tom makat na plno 😝

zumpa
autor
26. aug 2010

@solinkarka no tak prijemne pracovanie na babatku 🙂 nech sa vam to podari... ja skusim ten test este jeden zajtra alebo kedy.. 🙂

solinkarka
26. aug 2010

@zumpa dakujem..jooj zaavdim ale v dobrom 🙂

zumpa
autor
26. aug 2010

no uvidime.. tak aj testiky sa mozu mylit... aj tak mam naplanovanu cestu k doktorovi v pondelok 🙂

elian
26. aug 2010

mne tiež konči MS tak sa asi tiež do toho pustíme 😉 .........ja by som si chcela konečne užiť aj snažilkovanie 😀

zumpa
autor
26. aug 2010

@elian vela stastia pri snazilkovani 😝

zumpa
autor
27. aug 2010

taaaaak dneska rano som si urobila testik č.2 a ukazali sa mi tam // čiaročky 🙂 ... takze v pondelok pojdem navstivit pana doktora :o)

elian
27. aug 2010

@zumpa super tešim sa stebou a gratulujem 🙂.........teraz ste sa ako dlho snažili?

zumpa
autor
27. aug 2010

no asi pol roka.. kupila som si babyplan a uzivala mesiac a podarilo sa 🙂

oplodnovac
27. aug 2010

skuste odzadu 🙂

oplodnovac
27. aug 2010

ahoj zumpa pozdraw manzela

zumpa
autor