Snažilky zo Žilinského kraja?
ahojte najde sa tu niekto taky??? 🙂
@zumpa gratulujem 🙂
@missy97231 😉 dakujeme
@zumpa gratulko velke velke a nech fazulka rastie dufam ze ta budem coskoro nasledovat
juuuj babule bodadj by ste aj vy mali to stasite a nosi za chvilku brusko 🙂
@zumpa no tak tak dufam ze to bude coskoro
ale neboj jasne ze ano.. my sme sa snazili ale nemysleli na babo a neslo to potom sme sa nesnazili a prislo to 🙂
@zumpa hm no uvidime 🙂
zatial 27.4.2011 ale vies ako doktory ho radi posuvaju tak uvidime,... za tyzden idem na sono 🙂
@zumpa no ja som mala prvy termin 29.april a rodila som teda SC az 21 maja ja som mala terminou ze som sportku podavala
to aj ja som mala prvý 20- teho augusta a druhý prvého septembra...malá sa narodila presne v strede 25 😉
@kosska3003 teda to bol dobrý rozdiel 😲
@elian to bol ja som lamala rekordy normalne uz ma tam nechapali v porodnici lebo od 13 sol uz lezala
@elian ja som mala termin pri malej 21.7. no a kedze som pri nej bola 3x v nemocnici tak mi ten posledny povedali ze budem rodit skor a nakoniec som ju prenasala do 30.7. takze uvidime co a ako... juuj dneska mi je nejako zle tak uvidime... manzel povedal,ze cakam asi chlapca ked mi byva tak zle 🙂 ved uvidime ci sa druhe ukaze skor... mala sa do 7 mesiaca nechcela ukazat 🙂
aj ja som bola pri malej dva krát v nemocnici.....tiež mi hrozil predčasný pôrod ☹ , a preto mám z toho teraz strach, že by som tiež musela do nemocky a nemám pri kom nechať malú 😒 ....... no naša Ninka .....akonáhle som išla na sono, bola otočená riťkou, tak mi sme nevedeli do konca tehu čo to bude 🙂 a preto mám aj zelenošedý kočík, ja som furt mala tušáka, že to bude chlapec 😀
@kosska3003 asi máš nepravidelnú MS, alebo to nejak zle vyrátali..... 😉 ale asi tam bolo Marike stráááášne dobre až sa jej von nechcelo 😉
@elian no mam nepravidelnu aj teraz aj predtym jej sa tam pacilo a nemohla ist von lebo mala snuru dva krat okolo krku omotanu tak ked chcela ist dole sa zacala dusit tak sa vratila naspat tak aj preto mi nezabrali 3 vyvolavacky a sla som cisarskym
@kosska3003 hlavne, že všetko dobre dopadlo 🙂 ......takéto pôrody sú najhoršie mamička sa natrápi s bolesťami a aj tak musí ísť cisárskym....aj druhý budeš mať automaticky cisárskym?
@elian no to hlavne ze je mala ok ja som sa netrapila bolestou ale psychycky to bola riadna zataz na mna lebo ja som sa vobec ani neotvarala nic ani kontrakcie tak nakoniec rozhodli cisarsky no a asi aj druhy tak bude neviem este som s dr nebavila o tom ale asi bude
juuj ja uz chcem stvrtok.... neviem sa dockat sona potom sem dam fotocku 🙂 jednu uz mame ale musime najst fotacik...
@elian aj ja sa toho bojim nastastie zatial mam kde malu nehat,ale ked pojdem moja mama do prace tak neviem neviem... 😒
@kosska3003 este ze sa malej nic nestalo... ja ked sa mala narodila tak mala jeden krat omotanu snuru okolo krku... 😒
@zumpa to bolo mile s tym oplodnovacom 😉
@kosska3003 ahoj! ako sa ti dari? 🙂
@kosska3003 chodis k paucinovi?
@suzik77 ahoj az teraz som si vsimla v akej teme si s tebou pisem uz sa snazite o druhe hihih my ano a ako lucka uz je lepsie s papanim ci este vracia a ty chodis k Paucinovi ked si sa ma pytala
@kosska3003 ahoj, nie, nesnazime, len som si ta vsimla v tej teme, tak som prisla pozdravit 😉 ja som spokojna s jedinacikom zatial. zvracka uz minimalne, aj to vtedy, ked sa nabasti a hned prevali na brucho, alebo priamo ked papa, tak sa jej to vracia, ale to len preto, lebo ona ked papa, tak mava rukami nohami, nohy vyhadzuje do vzduchu a vzapati trepne nimi o podlozku, no bodaj by sa jej nevracalo nazad papanie, ze? 🙂 ano, preradila som sa k paucinovi, ale ja som na 8.objednana, tak uz sa tesim, ja chcem pre zmenu prejst na HA, aby som mala konecne normalny cyklus zas, lebo som nikdy nemala, pokial som HA neuzivala.
@zumpa ja som si to aj tak myslela, neboj 🙂 mile od neho, ale hned po prvych vetach mi doslo, ze je to tvoj oplodnovac 😀 😀
@suzik77 tak to hej to by som aj ja vracala 😀 😀 ja som k nemu presla hned po porode lebo ta moja co som mala nestala za nic ako no je super ja som s nim uplne spokojna ma super pristup vsetko ti vysvetli sice cosi zaplatis ale stoji to za to fakt nebudes lutovat
@kosska3003 no ved prave. ona by uz bola v pohode, lenze ona fakt pri jedle (vlastne pri ziadnej inej aktivite okrem spanku), neobsedi, neoblezi. no a to zaplatenie u paucina bude pre mna nic v porovnani s tym, kolko penazi som vytrepala hartelovi a napokon (po porode) som bola velmi sklamana... a to hned z 2 veci:
a) pamatam si, ze ked som platila 200,- eur za starostlivost v tehotenstve, bolo mi povedane (zial, iba povedane), ze je v tom zahrnuta aj kompletne preventivna prehliadka po sestonedeli. ked som tam prisla na prehliadku, uz to nebola pravda a vycvakala som dalsich 50,- eur. co bolo svinstvo, tak mi to oznamili az po prehliadke, tak mi bolo blbe nezaplatit. keby mi to povedali pred nou, balim kartu a idem do prdele hned...
b) propaguju taky pristup k setonedielkam, ze maju prednost na prehliadku. ja som tam teda takto sla na prehliadku (a to som bola objednana), zien tam bolo sto-patsto, no normalne som sa pochytila so sestrickami, lebo oni vravia ze: pockate si. a ja ze nepockam... ty kokos, tak drahy utekal z roboty, mal cas len cez obednu prestavku, lebo u nich sa cvaka na brane, dieta som nemala kam inam dat, a navyse - mala som mat prednost, tak som si stala za svojim. tak normalne boli urazene ako rit, aj sestricky, aj tie pacientky co tam cakali, ale mna to nezaujimalo. aj som to povedala, ze ked ja som bola tehotna, som bola objednana na 8.00, bola som tusim v 8.mesiaci, nizky tlak, bolo mi v ten den dost blbo, brucho velke, zle sa mi sedelo - ked dlhsi cas, ved to poznas, no a oni v ten den uprednostnili 3 sestonedielky, vsetky prisli po mne a odisli predo mnou, tak preco ja by som mala byt zase ta sprosta, co sa necha ukecat??? tak boli vsetci - dokonca aj hartel urazeni no a on to priklincoval vetou (lebo sestricky ho boli vnutri informovat, aka som drza): ja tu nikoho nedrzim, komu sa nepaci, nech si vezme kartu a moze ist... tak som si povedala, ze ho kaslem, ze odidem pri prvej prilezitosti, tak som sa prepisala teraz august-september. to bol roman, co? hahhaha 😎
juj, zabudla som poznamenat v predchadzajucom, ze som bola objednana na 8.00 a dostala som sa na rad tusim o 11.00 unavena, hladna, ubolena...
@suzik77 no tak za tie prachy dakujem pekne ja by som mu aj kartu otrepala o hlavu somar no ja som u Paucina bola dva krrat objednanan na urcitu hodinu len som dvere otvorila a uz ma sestricka na mna cakala ako normalne v soku som bola to u Golske som sa objednala na 9 zobrala ma o 11 a sestricka ma tu drzost sa ma opytat ci som zaplatila 2 eura za to ze som sa dala telefonom objednat no este ze neskusila odomna pytat peniaze lebo ako ani dr som ich nedala ved som tam skoro porodila z toho cakania smedna hladna ako aj ty pises no ti vravim budes spokojna s paucinom ja ason som ja len dufam ze mi do toho 22 nedojde mrcha a oznami mi ze som tehu

@elian dakujem mojeee 🙂