Snažilky zo Žilinského kraja?
ahojte najde sa tu niekto taky??? 🙂
☹ tak to mi je luto.. no mrcha moze este dojst,ale dobre by bolo keby nedosla no nie?? 🙂 juuj ja mam dneska celkom oka dnik zatial,kym ma niekto nenastve 🙂
No nemusela by dojst mrcha,ale ked dojde tak dojde 🙂 noo ja mam dnes den pod psa...som sama doma ako prst svokra je v robote muz tiez ☹
ahojte tak mrcha furt nikde tak dufam ze uz nedojde v piatok si spravi dalsi test
jéééééj blíska sa tu na ďalšie nové tehulky 🙂 baby držim palce 😉
@zumpa budeš si zisťovať dopredu pohlavie bábätka?.......ja som teraz čítala o nejakom novom teste IntelliGender prediction , že stačí ocikať ( po 10 tt) a že vraj vieš pohlavie bábätka........tak asi ( samozrejme až to bude aktuálne 😉 ) to vyskúšam.....len musim zistiť koľko to stojí 🙂
@kosska3003 no skus si urobit a kolko ti meska? 😉
@zumpa ked ja neviem ci meska lebo ja som to mala take nepravidelne ale tak ked isli za sebou tak bolo 33 dni ale mala som aj tak ze mesiac nic teda dva no a teraz som mala naposledy 30.7 tak uvidim piatok
@zumpa Ahoj moja...No ani neprisla a strasne ma bolia prsia 3-dni ma boleli len bradavky a dnes rano som sa zobudila na take bolesti ze sa nemozem ani dotknut strasne ma bolia prsia 😒 dnes idem aj k dokimu a poviem mu to lebo aj tak k nemu musim ist odovzdat mu vysledky s Hematologie co som bola vcera na kontrole a tam mi povedala ze tie potraty som mala kvoli Trombotickym Prihodam to je ze mam hustu krv a nejake bakterie ci co...Lepsie mi to povie moj doki....tak odporucali aby mi moj doktor predpisal Pyridoxin,Ac.folicum a Vitamin B12 500ug takze asi tak... a co ty moja co mas nove? 🙂
@kosska3003 no tak uvidis v piatok.. ja idem zajtra na sono takze uvidime co a ako bude 🙂
Ahojte baby...
Pridám sa k Vám aj ja...my sme sa tiež začali snažiť a najradšej by sme mali bábo už pri sebe..tak moc chceme a zatiaľ nič...
@zumpa Ano bola som u dokiho predpisal mi tie lieky a povedal ze o 10-dni si mam urobit tehotensky test ak mi nepride mrcha co zatial neprisla a ani sa na nu necitim,ale prsia ma bolia strasne....Cize vcera mi mala dojst takze nabuduci tyzden vo Svrtok 16-teho si urobim tehu test a ak bude pozitiv mam prist k doktorovi ze ma posle na ultrazvuk a budem musiet brat ten Perydoxin ac folicum a dokonca budem musiet chodit na injekcie proti riedenie krvi ktore mi budu pichat do bruska 😒 ☹ takze tie potraty som mala kvoli hustej krvi... ale doktor mi povedal ze aby som sa nebala ze on ma do poriadku da a ze bude vsetko v poriadku 😵 😵 😵
@majkamato my sme tiez chceli babo veeela sme sa snazili az nakoniec sme sa na to vykaslali a potom som ostala tehotna a teraz sa uz radujeme s babetka....
@patresko11 🙂 tak nech sa darí 🙂 no tak to je asi najlepšie veru

@zumpa Ahoj...Ja mam nove to ze dnes mi mala dojst mrcha a nedosla,ale este moze a najhorsiu spravu co mam tak muzovi umrel dedko dnes rano o 08:40hod 😢 😢 😢 dnes bude kriticky den 😢 😢