icon

Snažilky zo Žilinského kraja?

zumpa
20. aug 2010

ahojte najde sa tu niekto taky??? 🙂

dadqa86
4. nov 2010

Ahojte..Ako sa mate?No ja som bola v poradni a vsetko je v poriadku som stastna ako blcha 😀 😵 drobcekovi srdiecko bije a hybe sa tak ako ma 🙂

kosska3003
12. nov 2010

ahojte no vam tie tyzdne riadne rychlo pribudaju mi mame tarat pauzu a pokracujem v decembry muz mi ide do roboty na 3 tyzdne tak hadam do konca roka cosi bude

solinkarka
26. nov 2010

@zumpa ajoj..boze ty uz tahas 15tt?? to letiii. my stale snazilkujeme..zacala som si prvy cyklus merat BT. ty sa ako citis hm? TOTO SO TI PISALA 4.11. A HNED TEN MESIAC SA NAM PODARILO 😀 A UZ SOM V 5tt 😀

zumpa
autor
26. nov 2010

@solinkarka viem moja ze si v 5tt a blahozelam 🙂 ja som v 18tt a niekedy sa mi zda,ze to ide rychlo a niekedy,ze pomalucky 🙂 a ako sa citis? nejake nevolnosti alebo tak ci vsetko ok? ja idem vo stvrtok 2.12. na poradnu a hadam budeme vediet co to je 🙂 teda ja by som bola uz rada 🙂

solinkarka
26. nov 2010

@zumpa trsku nevolnosti a unava inak vsetko ok 🙂 v pondelkom idem k dokym

zumpa
autor
26. nov 2010

@solinkarka ja az vo stvrtok a dufam,ze bude vsetko ok a uz male kopka 🙂 tak daj vediet co a ako a ku komu chodis?

solinkarka
26. nov 2010

@zumpa ja chodim k Medovarskemu do nemocnice..ale nema tam sono :/ a ty?

kosska3003
26. nov 2010

no ale to tu uteka tie tt zumpa len teraz si sla k dr na overenie a uz si skoro v polke a solinkarka gratulko mi sa snazime dalej

solinkarka
26. nov 2010

@kosska3003 no nam sa nejak rychlo zadarilo..ale tesime sa velmi 🙂

kosska3003
26. nov 2010

@solinkarka tak je dobre nam sa nedary kedze ked mam plodne dni manzel je vzdy v robote a ked je doma tak vecne mam mrchu a potom ide do roboty no uvidime ci sa zadary do vianoc

solinkarka
27. nov 2010

@kosska3003 nooo ved mas aj tak sa z coho vytesovat, ved mas dcerku 🙂

zumpa
autor
27. nov 2010

@solinkarka ja chodim k Veselemu a jamriškovi ten je ako je lidl pri stanici zeleznicnej tak tam.. a ma tam aj sono... a kde chodis na sono 🙂

solinkarka
27. nov 2010

@zumpa no do nemocnice kusok od toho 🙂

zumpa
autor
27. nov 2010

@solinkarka jaaj to chodis na normalne ci na 3D 🙂 ja som na solinkach a dneska som po celom meste zhanala tehotenske pancuchy na zimu pod jedny saty a nikde nemozem najst 😒

solinkarka
27. nov 2010

@zumpa ja som este na sone nebola a nie to este na 3D 🙂

zumpa
autor
27. nov 2010

@solinkarka jaaj... no dobre.... mna posielali do nemocky na 3D sono ked som bola v 5tt.. tak uvidis daj vediet... 🙂

kosska3003
27. nov 2010

@solinkarka no ved preto to tak neriesim a necham to volne nikde sa neponahlam raz to pride

solinkarka
27. nov 2010

@zumpa v 5tt na 3D sono? 😲

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka jj,lebo moj doktor nic nevidel tak ma poslal na 3D lebo podla krvi som bola tehu ale podla jeho sona nie.. tak preto.. 🙂

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa vsak v 5tt tam este nemusel nic vidiet 🙂

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka no len on chcel vediet ci nemam mimo maternicove chapes... tak preto.. no a uvidime co bude vo stvrtok 🙂

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa jaaaj no ja si tiez estee pockam dobry tyzden

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka JA IDEM VO STRTOK TENTO NA PORADNU A CHCEME VEDIET CO TO BUDE.. DUFAM,ZE BABO NEBUDE TRVDOHLAVE A UKAZE SA 🙂 JUUJ SA TESKAM

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa no tak dohovarajmu nech sa pekne natoci 🙂 juj tak zavidim aj ja uz by som chcela vediet 🙂

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka NO JA SOM PRI MALEJ CAKALA DO 8 MESIACA KYM MI POVEDALI CI JE CHLAPCEK ALEBO DIEVCATKO 🙂 NO TAK DUFAM,ZE TOTO BABO NEBUDE TAKE TVRDOHLAVE AKO MALA 🙂 A TY PRACUJES CI STUDUJES?

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa ja momentalne ani jedno...som nezamestnana ☹

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka Jaaaj tak a teraz este tazsie najdes co? skus aspon nejaku brigadu.. ja by som tiez rada ale pri malej sa to da tazko 🙂

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa mam brigadu opatrujem jedno maleho chlapceka skoro kazdy den ale aj tak to neno ani na dohodu..no nejak to do toho juna vydrzim 🙂

zumpa
autor
28. nov 2010

@solinkarka ale jasne 🙂 ved ked budem na solinkach mozeme ist aj vonku no nie?? 🙂

solinkarka
28. nov 2010

@zumpa no kym sa ty zas dostanes na Solinky 🙂