Snažilky zo Žilinského kraja?
ahojte najde sa tu niekto taky??? 🙂
elian- no tak to mame teda... ako sa mate?? a co snazite sa o dalsie ci este ani nie 🙂
ešte sa zatiaľ nesnažíme 😉 , lebo malá mi v noci zle spí .....tak ma to odrádza, ale určite ešte jedno bábo by som chcela....no a samozrejme manžel by rád chlapca 😅
no ved to je jasne aj moj by najradsej chlapa.. my zase mame troska hyperaktivne dieta.. cez noc spinka ale cez den skoro vobec.. ale pokusame sa.. malu sme po 4 mesiacoch splodili a druhe akosi nechce ist :(
ahojte Zilincanky...pridavam sa k Vam s nadejou ze aj mne sa uz konecne pristasti ten malicky zazrak 😉
inak asi sa aj my začneme snažiť, lebo asi to tiež nejaký čas potrvá a nechcem moc veľký vekový rozdiel medzi deťmi 😉 .....nám sa malá podarila na prvý šup, ale to bolo asi preto, že som vysadila anikoncepciu, teraz neberiem nič, sem tam sme si ani pozor nedávali a zatiaľ tiež nič........no asi to pri tom druhom tak rýchlo nepojde 🙂
@solinkarka vitaj 🙂
no aj ja som si vsimla ze pri druhom to tak rychlo nepojde.. 🙂 no ani ja nechcem velky rozdiel medzi detmi... 😝
a solinkarka vitaj medzi nami
ahoj zumpa a elian 🙂 ..ja som v zivote nebrala ziadnu HAK..sice raz ale to kvoli cyste. snazime sa sice len pol roka ale mne sa zda ako keby to bola vecnost. tak velmi tuzime po babetku 😢 dufam ze dokonca roka sa to podari 🙂
zumpa..ty mas len 20 a uz mas babo aj si vydata?:D ty sa mas 🙂 to uz chcete druhe? 😀
skus si kupit nejake vitaminy.. ja som si kupila babyplan a zda sa ze cakame druhe babo... 🙂 uvidime
@solinkarka môj gynekológ mi rozprával (keď som bola prvýkrát na potvrdenie tehotenstva), že niekedy keď žena nemôže dlhšie otehotnieť, sa predpíše HA na pár mesiacov a po jej vysadení sa lepšie naštartuje ovulácia......i keď v mojom prípade to bolo nie celkom plánované 🙂 ......no má to aj nevýhody, čo bol aj môj prípad, a to je časté viac plodové tehotenstvo.....tak som odchádzala od lekára v šoku, že čakám dvojičky........no potom v 9 tt som musela do nemocky a jeden plod zanikol ☹ .......inak je to veľmi časté, mnoho žien to ani len netuší, že im jeden plod zanikne...
No a dnes má moja bublinka Ninka presne jeden rôčik 🙂
@zumpa nooooo tak teda ty si šikulka, ani to tak dlho netrvalo 🙂 gratulujem 🙂
@elian Ninka?? aj ja chcem dat to meno ak budem mat dievcatko ale mojmu snubencovi sa to nejak nepozdava :D budem ho musiet nejak zlomit 😝
ja sa ešte nesnažím ale chystám sa na to, manžel by strašne chcel druhé mimčo, ja tiež len naše finančné možnosti nám to zatiaľ neumožňujú 🙂) Tak o rok sa hádam podarí. 😀
@elian.. no zatial nie je nic iste.. mala som dostat 18 a do dneska nic a tak som skusila test a ako keby tam bola druha ciarka ale straaaasne slabucka.... na buduci tyzden pojdem asik k doktorovi.... 🙂
@ solinkarka no to vies to su chlapi ani mojmu sa nepacilo meno Laura pre malu.. ale nakoniec on vyberal meno pre chlapca a ja pre dievca a bolo po probleme 🙂
Aj u nás to bolo tak 😉 ja som vybrala meno pre dievča a manžel pre chlapca.........
@solinkarka určite ho presveč Nina je pekné meno a je aj v kalendári 😉
@barbis tak držím palce až všetko vyjde tak ako chcete 😉
@zumpa no len mi mame odlisne nazory :D ale zhodli sme sa pre Wivien (teda vobec neviem ci take meno uznaju) , pripadne Ninku 🙂 a chlapca Alexa..
TAk gratulujem k druhej ciarke aj ked slabuckej 😉
@elian no uvidime najprv musime riadne snazilkovat 🙂 dnes mi konci MS tak zacneme na tom makat na plno 😝
@solinkarka no tak prijemne pracovanie na babatku 🙂 nech sa vam to podari... ja skusim ten test este jeden zajtra alebo kedy.. 🙂
@zumpa dakujem..jooj zaavdim ale v dobrom 🙂
no uvidime.. tak aj testiky sa mozu mylit... aj tak mam naplanovanu cestu k doktorovi v pondelok 🙂
mne tiež konči MS tak sa asi tiež do toho pustíme 😉 .........ja by som si chcela konečne užiť aj snažilkovanie 😀
taaaaak dneska rano som si urobila testik č.2 a ukazali sa mi tam // čiaročky 🙂 ... takze v pondelok pojdem navstivit pana doktora :o)
no asi pol roka.. kupila som si babyplan a uzivala mesiac a podarilo sa 🙂
skuste odzadu 🙂
ahoj zumpa pozdraw manzela
@oplodnovac trapko :o) co tu robis?
@oplodnovac a ty manzelku 🙂

ajojte pripojte sa hocikto aj ked nie ste zo Zilinskeho kraja... budem rada 🙂