icon

Spišská Nová Ves II.

kukulik30
7. apr 2009

Mile snazilky, nesnazilky, mamicky, tehulky a samozrejme rodacky, oteckovia a spioni zo SNV a okolia vitam Vas v dalsom pokracovani nasej naozaj plodnej temy 😀 😀 😀

tesime sa kazdej novej tvari 🙂 tak hor sa k nam 😀

evitkamalicka
15. jan 2010

ja som pri Adamkovi na 3D ani 4D nebola a nechystam sa ani teraz

spisiacka
15. jan 2010

ono je to asi fakt len o luxuse ak je vsetko v poriadku a nie je to nutne ze?

evitkamalicka
15. jan 2010

spisiacka veru je to tak

susana28
15. jan 2010

Ahoj spišiačka. Výstižný nick 😀

spisiacka
15. jan 2010

vsak? 🙂

veronika1982
15. jan 2010

ahojte.. mne matej teraz konecne zaspall a to sme boli od jednej v meste.. sma slo porazit ked som prisla domov a nechcel zaspat.. tak som ho dala do postielky a trosku pochodil a konecne zalomil.. dojte teraz sestra tak chcem aby bol kludny a vyspaty.. a stretli sme ivanu s matuskom..panecku ten ma zubov v puse...a aspon viem ako maju vyzerat dasna ked pojdu zuby...

spisiacka vitaj.. poznam ta z moja svadba.. vsak.. tak my sme boli na 3d v kosiciach tam kde bibka ale mali sme vymenny listok od dr.. a potom som si k narodeninam dala darcek a sli sme na 4g do popradu a tam sme platili 65 eur. bolo to dost ale tak sme si nic nekupovali a kedze sme obidvaja februarovy tak sme mali takyto darcek..

evitkamalicka
15. jan 2010

spisiacka ako sa ma Katka s rodinkou?

maca77
15. jan 2010

spisiačka, ja práve teraz tiež zvažujem, že by som aj išla na 3D ... aj kvôli tomu, či je bábo v poriadku a možno trochu aj kvôli zážitku, lebo veľa báb si to pochvaľuje ... a keďže už štvrté bábo nechcem, tak je posledná šanca využiť toto tehu ... ale zas kopec prachov za to nemienim dať, takže možno nakoniec ani nepôjdem
.. 3D a 4D sú asi to isté ...

veronika1982
15. jan 2010

maci ved si vypytaj vymenny listok.. ja som si pytala a dal mi a objednala som sa a nic som neplatila.. len to ze sme boli v 19 tt a matej bol este malicky.. a potom ked sme boli v 28 tt tak uz bolo vidiet pekne tvaricky.. vsetky crty..

spisiacka
15. jan 2010

veronika hej tiez si na teba pamatam. A ako dlho je cakacia doba v PP? teda vtedy ako dlho ste cakali? A dali vam aj video a fotky? Do PP treba vymenny listok?

Evitka myslim ze sa maju dobre. Teraz je v BA v skole.

maca no ved tiez zvazujem vsetky pre a proti. Tam je to vysetrenie asi o inom ako tie klasicke co mame tu a takmer nic tam nevidime teda mi laici.

evitkamalicka
15. jan 2010

a co studuje?

spisiacka
15. jan 2010

neviem ti presne povedat len viem ze to je rocna skola a to ma nejaku tu najvyssiu triedu v danom obore co moze mat. Ona priamo v Neurologii kedze tam robi. Zrejme ide len o odbornost to ziadny titul nedostane. Ale mozno jej plat dvihnu neviem.

veronika1982
15. jan 2010

ani v kosiciach ani v pp sme dlho necakali. tusim tyzden. v kosiciach nam nespravili fotky lebo matej mal nohy rovno pred tvarov takze nam spravili len vysetrenie a potom ked sme boli v pp tak pekne otocil hlavicku a tam sme dostali aj cd a aj 6 fotiek..

evitkamalicka
15. jan 2010

spisiacka jaaj

spisiacka
15. jan 2010

no ale to uz je asi rok dozadu ze? Citala som ze teraz fotky uz nedavju ze kazda stoji 3 eura. Hm to mam este asi cas este pockam asi aspon do 24 tyzdna. Len sa rozhodnut

spisiacka
15. jan 2010

evitka a vy sa odkial poznate?

pata31
15. jan 2010

my sme boli v Roznave na 4D a stalo to 35eur, ale je to bez popisu, cisto len CD dostanes, cca 20minut to trvalo, ale mame pekne fotky, som spravila z videa...

evitkamalicka
15. jan 2010

spisiacka bola moja spoluziacka na zakladnej celych 8 rokov a teba z videnia poznam z Banickej 😉

spisiacka
15. jan 2010

evitka no si spominam teraz ze sme spolu o tom uz rozpravali

evitkamalicka
15. jan 2010

dobre si spominas 😉

zuzanale
15. jan 2010

Ahojte my sme boli vonku sa vymraziť brrr iná kosa 😅

Bibka ano fajn miery a konečne sme sa aj do poradne dostali lebo sme od septembra neboli najprv kiahne potom choroba tak nás povážili a pomerali až teraz ale Timka bola v tomto veku ťažšia ale možno aj preto že bola lenivšia a ešte len začínala loziť....

Veronika zo zubov si nič nerob niektorým deťom rastú neskor Timke prvý vyšiel už mala 9mes a svokra tvrdí že švagriná mala prvé zuby až ako 11mesačná 😕

antoniab
15. jan 2010

ahojte

zuzka drzim palce nech to rychlo za tebou a mas drobca uz u seba 😉

my dnes mame za sebou prvu poradnu a hned taka trauma na zaciatok hlavne pre mna mala to celkom zvladla rezali nam blanu pod jazykom najprv u detskej potom na krcne ja som ju nevedela drzat tak si tam lekarka potom zavolala sestricku s detskeho a mna poslala von joj neviem ako budem zvladat tieto veci ☹ 😅
inak sme zdravy a pribrali sme uz mame 2732g 😵 dostali sme kvapky na brusko lebo noc bola rusna ale vraj vela nasavala vzduchu koli tomu jazycku a potom ju naduvalo tak uvidime ako sa to upravy teraz

jej pozeram ze tu uz mame dalsiu tehulku 🙂 tak sup sup dalsie

evitkamalicka
15. jan 2010

antonia nic prijemne, ale lepsie teraz ako neskorsie....mne to robili v 15tich rokoch a bola to katastrova

qetinkaa
15. jan 2010

ahojte 🙂
robila som si test a zistila som ze som tehotna. kedy je najlepsie ist k lekarovi? som tehotna asi od pol decembra 🙂

evitkamalicka
15. jan 2010

qetinka ja som sla v 7tt, skor sa neoplati

qetinkaa
15. jan 2010

ako prebieha prva navsteva? bude mi robit sono? kedy dostanem tehu knizku? chodim k Okalymu on robi sono? neviete? vela otazok vsak ☹

zuzana32
15. jan 2010

Ja som šla k lekárovi, až okolo 10 týž. 😉

qetinkaa
15. jan 2010

evitkamalicka v 7tt? nerozumiem to je od kedy mi meska alebo odkedy si myslim, ze som tehu? 😕

evitkamalicka
15. jan 2010

rata sa to od prveho dna poslednej mrchy, cize asi 3 tyzdne po vynechani

qetinkaa
15. jan 2010

co sa robi na prvej navsteve?