Spišská Nová Ves II.
Mile snazilky, nesnazilky, mamicky, tehulky a samozrejme rodacky, oteckovia a spioni zo SNV a okolia vitam Vas v dalsom pokracovani nasej naozaj plodnej temy 😃 😃 😃
tesime sa kazdej novej tvari 🙂 tak hor sa k nam 😃
tesime sa kazdej novej tvari 🙂 tak hor sa k nam 😃
no susan...tak blahozelam....tej ciarke sa hovori duch.... 😃 ...ak otestujes o dva dni bude to kolajnica ako vysita...si tehula... x-)
a kurnajs, co to mate doma za chlapov, ze otehotniete na prvy, druhy treti pokus....ja tu tlacim uz 10 Mesiacov a nist......cim ich krmite?? :-N
@susana28 tak to fakt vizera na tehu skus zajtra testnut alebo az obden ak vydrzis 😃 a zakazdym by mala byt lepsie vidiet 😉 jej zeby konecne nejake zacinajuce tehule ved by bolo nacase ked nam uz dve koncia 🙂
baby kde je v stredu ta zumba vysvetlite mi to poriadne chcem uz isssssssssssst x-)
baby kde je v stredu ta zumba vysvetlite mi to poriadne chcem uz isssssssssssst x-)
@sophie1981 šak aj ja sa čudujem, že to vyšlo na druhý pokus, lebo sme boli spolu len v apríli štyri dni a štyri dni v máji, no len dúfam, že to nezarieknem, ale ešte ras som kukala na ten test a je aj tá druhá čiarka viac ako viditeľná 😃 A menzes dostávam vždy o dva dni skôr a teraz mi už druhý deň mešká. Bibi tak teraz je rad na tebe, aby so na koňovi nestrašila sama tehotná :-p
jooj, susan...ja som uz mala tehulkovats macou a denisou.... :-p .....
mata.....vies ako je zdravoten stredisko na sidlisku mier?
mata.....vies ako je zdravoten stredisko na sidlisku mier?
@susana28 gratulujeme..mne napr.sa ciarocka ukazala az na druhy den ked uz bol test zahodeny ale instinkt mi hovoril aby som ho vybrala z kosa a tam //...
@sophie1981 ze vraj arasidy pomahaju tak kup dnes balika nech to ma jozko na veceru...
@kukulik30 aj by sme dosli ale nemame doma auto a matej este spi..a ani neviem ci prsi este lebo lezim pri nom..
@sophie1981 ze vraj arasidy pomahaju tak kup dnes balika nech to ma jozko na veceru...
@kukulik30 aj by sme dosli ale nemame doma auto a matej este spi..a ani neviem ci prsi este lebo lezim pri nom..
ano z mesta....joj, ako ma fajne pieklo....a potom sme sli rovno ockovat....jaj.... =-)
@antoniab hej mati hned na zaciatku mieru. a par vasich spoluziacok zo ss poznam napr. janku ch, valiku v....
jemineee, keby to bolo z mlieka, tak stary len na mna kukne a som v tom....on toho mlieka vypije viec ako katka.... 😃 ....
mati, ano no a hned vedla je nakupne stredisko, v predu je agromilk...tak tam mozes zaparkovat auto, obides agromilk a v zadu bude takle nieco ako nadvorie, a v zadu v rohu uvidis zelezne breze a schody na poschodie....ak tam...ved ta mozem pockat pred agromilkom, ked pojdes...
mati, ano no a hned vedla je nakupne stredisko, v predu je agromilk...tak tam mozes zaparkovat auto, obides agromilk a v zadu bude takle nieco ako nadvorie, a v zadu v rohu uvidis zelezne breze a schody na poschodie....ak tam...ved ta mozem pockat pred agromilkom, ked pojdes...
My sme sa prave zobudili, Matus spal 4 hodiny a Lili asi 2 aj somnou, ale aj tak som stale ako mechom udreta :-S
@susan28 aj ja si myslim ze je to tehu. Ja som mala pri Matusovi uz vyrazne 2 ciarky, ale to som testovala az po 2 tyzdnoch meskania, nejak som nemala skor odvahu 😃 A pri Natalke tak isto ako Veronika, test vysiel negativne, ale tiez my to nejak nedalo a po par hodinach som ho pozrela opat a bola tam taka ledva viditelna ciarka 😉 Tak hadam bude vsetko ok.
Bibka, ved vies ze ty cakas na mna, aby sme mali aspon jedno dieta spolu, takze o parmesiacov zaciname 😉
@susan28 aj ja si myslim ze je to tehu. Ja som mala pri Matusovi uz vyrazne 2 ciarky, ale to som testovala az po 2 tyzdnoch meskania, nejak som nemala skor odvahu 😃 A pri Natalke tak isto ako Veronika, test vysiel negativne, ale tiez my to nejak nedalo a po par hodinach som ho pozrela opat a bola tam taka ledva viditelna ciarka 😉 Tak hadam bude vsetko ok.
Bibka, ved vies ze ty cakas na mna, aby sme mali aspon jedno dieta spolu, takze o parmesiacov zaciname 😉
@sophie1981 jéj ten záber slnečného dňa mi pripadá ako scifi, a kde ste to boli?
@veronika1982 😃 😃 😃 veronika, no ešteže ťa napadlo kukunúť do toho koša 😉
@anape ďakujéééém 😃
Bbi už som sa dočítal,že to mdd bolo v meste 😉
@zuzana612 bude tretie? 😉
@anape ďakujéééém 😃
Bbi už som sa dočítal,že to mdd bolo v meste 😉
@zuzana612 bude tretie? 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
a k tomu testu, vyzera to na tehu...ja som mala zo zaciatku tiez len taky tienik a postupne to silnelo 😉
@zuzana612 jasne, dojdem, hadam budete zdravy...
@zuzanale skore uzdravenie...teda nezavidim vobec :-S