Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
jamaat 34 dospelych, pojde aj mm 😉
No len už čakám, kedy ujo začne urgovať zálohu, lenže ja ešte stále nemám od všetkých.
Inak mám u vás 3 mliečne čokolády, lebo mi toľko SMS z banky chodilo o úhradách, že sa mi to nezmestilo do balíka a cvakala som 🙂
🙂
ahoj tak my sa musime odhlasit, pretoze sa prave vyskytli urcite"rodinne" zalezitosti a akcie, ktorym sa bohuzial nevyhneme. Snazila som sa to nejako sklbit ale neda sa. Ved ak by sa nahodou nieco zmenilo tak dam vediet. Juj tak ma to mrzi... do kelu 🙄
jamaat 2+1 (dvojposteľová izba)
zuzkad 2+1 (dvojpostelova izba)
dm1 2+1 (dvojpostelova izba)
mimi21 1+1 (dvojpostelova izba)
nika 2+2 (dvojpostelova izba) S PRISTELKOU
juska 2+1 (dvojpostelova izba)
iinuska 2+2 (trojpostelova izba)
luba142 2+2 (dvojpostelova izba) S PRISTELKOU
kodada 2+1 (dvojpostelova izba)
emode 2+1 (dvojpostelova izba)
sssimi 2+1 (dvojpostelová izba)
ludmilaBB 2+1 (dvojpostelova izba)
dannynka 2+2(dvojpostelova izba) s pristelkou
mirka_mt 2+1 (dvojka)
od emode filipko s rodičmi 2+1 (dvojka)
ladywitch 2+1 (dvojka) - len z piatku do soboty
aj lady dofrci 😵 to sa tesim na tehosku majovku
Jani neboj cokoladky budu
ludka, mozno do konca maja ich bude aj viac 😀
mame uz aj niekoho ineho??? uz nestiham tolko konikovat :o)
kodada lady je zatial jedina, aj ked uz aj nejaké plané poplachy tu boli 😀
No nazrela som sem konečne a vidím, že danda sa konečne ozvala. Bola posledná. Takže peniažky mám od všetkých. Aj som to už poslať chcela, ale práve som zistila, že nemám od uja číslo účtu 🙂 ....Keď pošle, posielam zálohu. Dám sem potom info.
Záloha poslaná.
jamaat, cokoladka kupena 😉
jamaat
je mi to luto ale na stretko ist nemozem lebo mm sa len dnes dozvedel ze na ten mesiac prec ako sme si pisali ide od 3-29.5, takze sa musim vyskrtnut lebo to neni sanca tam ist . Strasne som chcela sa so vsetkymi stretnut ale bohuzial nova vyroba u mm v praci a jeho pracovne povinnosti nam prekazili vsetky plany na maj a aj Barborkynu oslavu rocika budeme robit az v juni ☹ ☹ ☹
lubi ☹
inuska ale teraz sme sa dohodli ze pojdeme aj tak aj keby sa v piatok vcratili tak v sobotu rano by sme vystartovali a to este aspon v sobotu s vami budeme 😉 , ked to inak nejde je to smola
lubi no super, ze dojdes 😉
jaaaj baby ja uz sa tak tesiiiiiiiiiiiiim 😵 😵 😵
no zasa som po dlhej dobe objavila tuto temu 😀 ale uz som dala do oblubenych, tak aspon nemusim cakat na dalsiu nahodu, kedy sa zasa objavi.
pozeram, ze tam budeme riadna banda 😀 skoda, ze nam to vyjde len na jednu noc, ale v nedelu uz budeme odchadzat nazad do irska.
inak baby, kolko sa plati celkovo? ani neviem, len zaloha viem, ze kolko bola
lady asi je to ze 12e na noc dospela osoba adieta bez naroku na pristelku 2e na noc ... tak si matne spominam 😅
lady, tebe to vlastne vyšlo takmer celá platba. Záloha bola za dve noci 50%, ale keďže ideš len na jednu, tak to máš vlastne už aj zaplatené celé.
No blíži sa nám to, blíži. 🙂
tesime, tesime 😀
no aj ja som sa tešila...ale akosi mame same porekažky...... 😒 ☹ ,menili sme auto.....a ako na potvoru budem v nom vela vecí porobit...dufam ze to stihneme.... ☹
inak zabudla som napísat ze aj u nas to vychadza ze ak prideme tak len na jednu noc..... 😅
ahojte koceny 😀
dnes som sa dozvedela smutnu spravu a to taku ze sa s vami nestretnem lebo mm sa vratia domov az v sobotu a to bohvie o kolkej takze ten vikend uplne pada ☹ , takze si pekne uzivajte a snad to niekedy budete chciet zopakovat aby sme sa mohli pridat 🙂
lubi skoda a mohla by si zavitat aj na majovky sme ta tam dlho necitali 😝
lubi, skoda velikaaaaaaaaaaaaaaa ☹ ☹ ☹
no som zvedavá, či sa niekto ešte potom prihlási na poslednú chvíľu, alebo len odhlasovačky budú.
no ako sme sa tesili, ze kolko vela nas bude a teraz len menej a menej 😒
no a dufam, ze nik neochorie 🤐
To už bude hádam blbé prechodné obdobie za nami, tak bude menej chorôb. Nakukla som k marcovkám, tie to majú tento víkend, a veru sa im riadne veľa poodhlasovalo.
jamaat to fakt? no dufam ze u nas tak nebude.... som zvedava ako budu spokojne

A teraz som si všimla, že ste ma odstrihli zo zoznamu, takže sa opäť nominujem 🙂
jamaat 2+1 (dvojposteľová izba)
zuzkad 2+1 (dvojpostelova izba)
dm1 2+1 (dvojpostelova izba)
mimi21 1+1 (dvojpostelova izba)
nika 2+2 (dvojpostelova izba) S PRISTELKOU
juska 2+1 (dvojpostelova izba)
iinuska 2+2 (trojpostelova izba)
luba142 2+2 (dvojpostelova izba) S PRISTELKOU
kodada 2+1 (dvojpostelova izba)
emode 2+1 (dvojpostelova izba)
sssimi 2+1 (dvojpostelová izba)
danda 2+1 (dvojpostelova izba)