icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

kodada
14. máj 2010

Jani ☹((
s opekackou suhlasim, aj s gulasikom, ten ja moooozem, vzdy a vsade, za kazdych okolnosti
a veci na gulasik, my mame doma este plno zemiakov a cibule, mozem doniest 🙂

luba142
14. máj 2010

Janka to je aj mne luto ze sa nestretneme, je to skoda 😒

jamaat
14. máj 2010

Mimi, tak predsa? No škoda, že ešte aj tie okná do toho prišli. 😒

iinuska
15. máj 2010

mimi, 😒

mirka_mt
15. máj 2010

Tiež súhlasím s gulášikom a opekačkou. Hlavne, aby nebol pikantný a inak môže byť. Určite to bude fajn.

iinuska
15. máj 2010

mirka, ahoj 😉

zuzkad
16. máj 2010

ahojte kocky,

budem asi dalsia, co stretnutie bude musiet zrusit ☹ ☹ je vela dovodov preco nebudem moct ist, bohuzial teraz nie je vobec vhodne obdobie na to...aj pre maleho...aj pre mna a celkovo ☹ ☹ ☹ ja dufam, ze este bude nejake stretko a bude na to lepsi cas a snad by som nesla zase len sama 😖 😖
Na zalohu asi mozem zabudnut ☹ ☹ alebo je este sanca, zeby mi ju ujo vratil ??
V kazdom pripade budem na vas velmi mysliet a tesit sa na fotky 😅 😅

jamaat
16. máj 2010

No a už to začína.

zuzkad, napíš hneď ujovi, že stornuješ, možno ti vráti zálohu.

zuzkad
16. máj 2010

uz som mu napisala, nevidim to ruzovo ☹ ☹

kosska3003
16. máj 2010

akosi zacinate sa odhlasovat ☹ ☹ ☹ no neviem neviem kolko nas tam vlastne bude teraz po odhlasenych

dannynka
16. máj 2010

ahojte,ani u nas to nevyzera ruzovo kedze mam zas obe deti chore ☹ kym sa nevyliecime ziadne výletiky nehrozia ☹asi budem musiet tiez napísat ujovi ☹

dm1
autor
16. máj 2010

danny, zuzkad ☹ . no dufam ze posledne odhlasky

jamaat
17. máj 2010

kosska, ešte nás dosť ostáva. Ja len dúfam, že sa dovtedy vyprší a bude pekne.

kosska3003
17. máj 2010

jamaat no este ze tak lebo potom by sme varili gulasik v hrnci na sporaku a ako je to tam ma tam aj kotlik a ideme teda varit ten gulas ci mam maso zhanat kedze to mam najblizsie a aby ste maso netahali lebo varit sa bude asi v sobotu

dm1
autor
17. máj 2010

kosska jasne gulas varime 😉

aj ja dufam ze sa to teraz vyprsi a potom bude krasne

inak ten gulas bude na piatok na vecer alebo az v sobotu ako na obed? a ako opekacka a tak? neviem teraz mi v marcovkach na tu kuchynku neodpovedali....

a baby treba brat pecivo so sebou lebo aj ked tam je obchod tak pecivo tam v sobotu nemali vobec ako pisali baby co boli teraz

kosska3003
17. máj 2010

no ja by som ten gulas varila az v sobotu ved v piatok boh vie kedy dojdete opekat by sa mohlo v piatok pecivo si zober a ked tak je tam 5 km odtial lidl tak si tam mozte kupit alebo ked tak ja vam kupim v sobotu cerstve pecivo my tu mame pekaren a v sobotu je otvorena tak ja zajdem a potom date prasule

ladywitch26
17. máj 2010

baby, maso neberte, donesiem ja. nasi toho chovaju dost, mame plne mrazaky a foter stale somre, ze to nema kto jest, ked sme v irsku a segra s jej priatelom su teraz na 90dnovej diete 😀 😀 😀 len dajte vediet, kolko kil mam zobrat, aby nebolo malo.

iinuska
17. máj 2010

kosska ma pravdu, ten gulas by sme mali dat v sobotu. V piatok by sme mohli opekat, a dosjest, co si donesieme z domu

kosska3003
17. máj 2010

lady no ok tak ty maso teda no ja neviem kolko kil kolko nas bude podla toho

dm1
autor
17. máj 2010

suhlasim baby s gulasom v sobotu. aj ked ja ho moc nemusim ale prisposobim sa samozrejme 😉

luba142
18. máj 2010

baby otazka: kedy, teda o kolkej sa planujete kto dopravit, aby sme vedeli a neboli tam sami jediny skoro 😀

ludmilabb
18. máj 2010

myslim ze ubytovat sa tam da od 14:00 tak asi sa aj podla toho budeme zariadovat

dm1
autor
18. máj 2010

aj my prideme tak na 2. teda ak trafime kedze soferujem 😝

iinuska
19. máj 2010

no, Petko pride zo skoly a pojdeme. Zalezi aj od pemavky, lebo piatky su dost divoke.

jamaat
19. máj 2010

Kukala som 10-dňovú predpoveď a nevyzerá to na zlepšenie počasia 😖

No marcovky nám nejako neodpovedajú, možno im zbehnem do témy marcovej, lebo na stretkovej sa už neukazujú. Ja som chcela navrhnúť, že v piatok, keď sa tam zídeme, tak sa dohodneme podľa toho, či tam bude ohnisko, kotlík a podobne, čo vlastne budeme variť, či ten guláš, či niečo grilovať alebo čo. A že sa potom pôjde hromadne nakúpiť a rozráta sa, koľko treba dať peňazí na osobu.

dm1
autor
19. máj 2010

jamaat ja len dufam ze sa mylia s tym pocasim ako uz parkrat lebo by to bolo o hubu s malymi deckami zatvoreny vnutri 😖

k marcovkam som chcela ist na vyzvedy ked neodpovedali v teme stretkovskej ale uz su sukromna skupina

luba142
19. máj 2010

jamat ani toto by nebol zly napad lebo aj tak sa nevie presne kolko nas bude a co tam vblastne je za riady na varenie a ked uz tam budeme vsetci tak aj sa bude vediet kolko coho bude treba,nie?

mirka_mt
19. máj 2010

Jasné, tiež som myslela, že v piatok opekačka a guláš v sobotu. Inak, ako riešite stravovanie detí, napr. obed?

dm1
autor
19. máj 2010

mirka_mt ja malemu vsetko zoberiem. Presnidavky, jogurty. Obed v piatok bude mat este doma a na sobotu a nedelu zoberiem uz navarene pripadne z mraznicky vyberiem nieco co tam ma uz hotove alebo na nedelu hotovy prikrm. Ale varit mu tam isto nebudem

jamaat
20. máj 2010

luba, no veď práve, že nevieme.

Ja zoberiem Emke sklíčka, samozrejme jogurty, ovocie.