icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

juska3
25. máj 2010

iinuska, dakujem 🙂

sssimi
25. máj 2010

Kočky a hrnce a poháre tam budú nejaké? A uteráky a osušky? Aby som vedela čo pobaliť. Nechcem brať nič naviac.

luba142
25. máj 2010

@sssimi toto mi napisal ujo este skorej ked som sa pytala co je na izbe:

Zdravím Vás,

Riad ,poháre príbory a varná kanvica sú na izbe.

Uteraky sú tiež.

dm1
autor
25. máj 2010

@sssimi mne napisali v marcovkach ze je dole kuchyna vcelku zariadena s plynovym sporakom kde sa da varit

sssimi
25. máj 2010

Baby dik. Dm ja som to chcela vedieť hlavne kvôli preváraniu vody na čaj pre malú. 😉

dm1
autor
25. máj 2010

a ja ze si chcela kuchtit malej nieco 😉

boze baby dufam ze nam pocasie vyjde

ludmilabb
25. máj 2010

dm pocasie musi byt dobreeee a hotovo 😀

jamaat
25. máj 2010

No a ako to teda spravíme s tým spoločným varením? Nejako ste sa nevyjadrili k môjmu návrhu, že sa tam zídeme, zistíme, aká je situácia a podľa toho sa rozhodneme, či sa bude guláš variť, či grilovať, či čo. Zbehlo by sa na nákup trebárs do žilinského Tesca.

No ja v piatok asi zavčasu nepôjdem, lebo môj chlop má nejaké neodkladné veci v robote, tak si nemôže zobrať dovolenku ☹

stija
25. máj 2010

ahojte, u nas stale po starom, uvazovali sme, ze ak by to vyslo, skusili by sme, ci este nebude nieco volne. ale neda sa, tak sa tam majte krasne a uzite si to aj s detickami. stastnu cestu aj stastny navrat a hlavne vele, vela zabavy 🙂

nikanika28
26. máj 2010

Jani, ja som za, aby sme sa dohodli tam na mieste...ja nerada takto planujem... CI? Tak ale .. prisposobim sa 😀 ...ked sa vacsina dohodne takto dopredu, tak ok...

iinuska
26. máj 2010

ja som sa vyjadrila, ze v sobotu moze byt ten gulas, ak sa bude mat kde urobit, a gril tam vonku vyzera, ze je podla fotiek

kodada
26. máj 2010

nika vyzera to nadejne 🙂
stija, niektore baby stornovali, neviem ako nakonie dopadli ... myslim ze miesto sa urcite najde
baby uz sa na vas tesim 😀 ... ale uz je fakt nacase zacat riesit stravu, myslim ze deti si prestravuje kazdy sam, podly tu navrhy ze niekto podonasa maso, zemiaky a tak a nikto sa k tomu nevyjadril, tak neviem

jamaat
26. máj 2010

Ak chce niekto doniesť mäso a zemiaky, tie sa zídu každopádne, či do guláša, či na grilovačku 🙂

No už sa to aj nám ešte viac komplikuje, chlap možno bude musieť aj cez víkend do roboty ísť, lebo majú nejakú Roadshow, tak to musí zabezpečiť. Ale ja dojdem každopádne aj sama.

iinuska
26. máj 2010

ked si dobre pamatam, lady spomnala nejake masko

ladywitch26
26. máj 2010

no ja som hodila otazku, ze kolko toho masa doniest a akosi nikto nereagoval. tak kolko? ja donesiem vela, len zasa aby sa to nevyhadzovalo. mama bude aspon rada, ze sa jej v mrazaku uvolni 😀 fotrik chova svin cele stado, ale my sme v irsku a segra s priatelom sa teraz dali na tu 90dnovu dietu, tak teraz len frfle, ze naco tolko chova, ked to nema kto jest.

kodada
26. máj 2010

ja som sa ponukala zemiaky a cibulu 😎

luba142
26. máj 2010

jamat ja som suhlasila aj s tym navrhom ze sa dohodneme na mieste a podla toho kolko bude ludi sa nakupi, aby toho nebolo ani malo ani vela 🙂

a prinesiem aj skalicku specialitku 😀

nikanika28
26. máj 2010

no baby, ved ked mate, tak noste nosteeeee 😀 😀 😀 😀

nikanika28
26. máj 2010

Lubi, ta specialitka mala byt len pre mna, nie??? 😕 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ladywitch26
26. máj 2010

lubi, no ale naco kupovat, ked mame zadara? ja neviem, kolko masa treba do takeho kotlika? a aky vlastne ten kotlik bude? 10, 15 kil? ci kolko? vsak sa vyjadrite....berte, kym nukam 😀 😀

nikanika28
26. máj 2010

lady 😀 😀 😀 ... No ja neviem, kolko masiska...opytam sa vecer mm, on sa v tom vyzna 😀 ...
A ten kotlik tam je? 😕 😅

ladywitch26
26. máj 2010

ozaj, kotlik, nie ze ja masa dovleciem a nakoniec to budeme smazit po malych hrncoch 😀

nikanika28
26. máj 2010

no..taky detail 😀 😀

luba142
26. máj 2010

nika to nie len pre teba 😀 😀 😀 , a mimochodom nemas dietuuuuu 😅 😅

lady no ved ja nevravim sak masisko prines ked mate navyse a kotlik treba zistit ci je tam 🙂

ladywitch26
26. máj 2010

no v najhorsom pripade nastokneme na papek nejaky a pecieme na razni. budeme mat kebab 😀 😀

nikanika28
26. máj 2010

Lubi, sak si nevidela tie uuuusmevy???? to bolo myslene ironicky 🤐 😀 😀 😀
Lady..i tak še daaa 😀

iinuska
26. máj 2010

my donesieme nejake to domace vinko na zapitie 😵

juska3
26. máj 2010

noo, mm hovori, ze ked robili gulas pre