icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

ladywitch26
26. máj 2010

ja dufam,ze teda s tou trojkolkou sa tam bude dat behat, lebo stanke sa strasne paci vozit v tom.

kosska3003
26. máj 2010

lady no teba hej 😀 😀 😀
inuska to som myslela obrazne ze ked sa nahodou nebude niekto poznat tak tam nebudeme stat a povieme si mena nie ved to sa samo za jazdy vyrieši no nie

ludmilabb
26. máj 2010

podla mna sa spozname podla deti 😀

ludmilabb
26. máj 2010

my mozno vyrazime az po obednom Sofiinom spanku

kodada
26. máj 2010

bystricanky vy aj tak pojdete asi cez Sturec, mi chodime cez Kremnicu, tak asi nic 🙂
nebojte sa, spozname sa nejak urcite, niektore sa medzisebou poznate, a tiez si myslim ze sa budeme spoznavat podla deti 😀
no ja rozmyslam ci pojdem este skontrolovat na cintorin do Ziliny, cestou alebo v nedelu ked pojdeme naspat ... ☹

nikanika28
26. máj 2010

aj mna spoznate podla brucha... 😅 🤐 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ludmilabb
26. máj 2010

nika ha mne aj dvojita brada nabehla fuj

kosska3003
26. máj 2010

nika 😀 😀 😀 tak z bruchom nas tam bude viac ja ho mam riadne taky 5 mesiac by to v klude mohol byt

ludmilabb
26. máj 2010

kodada u nas je soferom mm tak ani neviem kerou cestou pojdeme

luba142
26. máj 2010

@nikanika28 nika ty si 😀 😀 😀

mna poznate podla reci lebo ako jedina nehovorim po slovensky ( teda plynule ako vy) 😀

nikanika28
26. máj 2010

no Ludka...nezda sa mi 🙂

ladywitch26
26. máj 2010

baby, a ved nemusite sa trepat do ziliny, v strecne sa da prejst na druhu stranu kompou a dobru pol hodku casu usetrite. teda to plati pre vas bystricanky, co pojdete cez martin

nikanika28
26. máj 2010

Lubi, teba spoznam lahko...bude vietor nahodou fukat a ty tam budes tak povievat zlahka 😀 😀 😀 😀 ...ak nahodou nevyrazime spolu 😀

kosska3003
26. máj 2010

tak tak a ked pojdete cez kompu tak pojdete potom okolo mojho domcoku tak dojdite po mna 😀 😀 😀 ja pojdem ked sa mi mala zobudi a naje tak to je okolo pol 3

kodada
26. máj 2010

ja viem lady, vcera som si obzrela kde sa presne odbocuje
moje poznavacie znamenie je Tomi, jediny tam nielenze nebude chodit, ale ani sedkat 🙂

luba142
26. máj 2010

@nikanika28 na vietor som zvyknuta uz to so mnou nepohne lebo u nas fuka stale 😀

kosska3003
26. máj 2010

no este zopar spoznavacich znakov da kazda a nebude problem prideme tam a nebude ziadny problem budeme fungovat ako keby sme sa stretavili kazdy tyzden 😉

nikanika28
26. máj 2010

Lubi 😀 😀 😀 😀 ..tak pruser...ha..sak tam bude Kikaaaa ...ale teba urcite spoznam ...aj so zavretymi ocami 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jamaat
26. máj 2010

No musím cestu naštudovať.

iinuska, aspoň v areáli sa hádam bude dať trojkolkovať.

kosska3003
26. máj 2010

no mna spoznate podla jedneho dietata ktore sa naramne hanbi cim bude mat stale hlavu dole a podla holohlaveho mm

ludmilabb
26. máj 2010

boze to bude balenia na to sa jedine netesim, lebo my to mame podelene Sofiu balim ja a Blaziku manzel to hodi do igelitky granule, dve misky, lopticku a vybavene 😝

kosska3003
26. máj 2010

ludmila tak to ste si dobre podelili to hej 😉 🙂

nikanika28
26. máj 2010

Ludka, tak to mas este dobre...ja balim seba, Klarku, Lukaska...pocitam, ze z casti aj mm 😀 😀 😀 ..a to este asi lukaska treba nabalit na tyzden, lebo asi rovno ostane u svokrovcov na prazdniny 🤐

kosska3003
26. máj 2010

este ze ja sa nemusim balit zoberem len nieco na jedenie pre malu mikynu plienky a frcime

ludmilabb
26. máj 2010

nika jasne ze mm zcasti balim aj ja lebo ak mu zubnu kefku nezbalim tak je velka sanca ze zostane doma na umyvadle
dufam ze nic nezabudnem 😝

luba142
26. máj 2010

nika je mi tojasne ze mna spoznas aj zo zavretimi ocami, staci ked kika nieco povie alebo ja po nasom 😀

koska nasa mala zasa len na mne visi odkedy bol mm prec takze sa asi ukaze v plnom rozsahu 😅

a o ceste tam nemame ani sajnu tiez tak hadam trafime 😝

nikanika28
26. máj 2010

Ludka 😀 😀 😀
My cez terchovu chodievame do D. Kubina, tak cestu pozname az az...no a boli sme sa aj pozriet, kde je ten penzion..tak potom bacha, ked budete hladat...ked pojdete z hlavnej cesty na vedlajsiu, tak tam je hned odbocka k tomu penzionu, aby ste sa nepreviezli az hore...ale ved uvidite..takzko teraz vysvetlovat 😀

jamaat
26. máj 2010

Môj chlap je svojprávny, zbalí nielen seba, ale aj zvyšok spoločných vecí. 🙂

juska3
27. máj 2010

jamaat, moj chlop je svojpravny tiez, ked mu poviem, ze sa ma zbalit 😉 , ale najradsej by bol keby ho ja balim, s balenim nemam problem, skoro kazdy druhy vikend chodime k nasim, takze to uz mam nacvicene

sssimi, to by bolo super keby ideme spolu, len my mame taky maly problem, my sme obidvaja s mm "dochvilni", tak ale budeme sa snazit na tu dvanactu, este by sme mohli dohodnut kde sa stretneme

ja mam celkom dobru pamat na tvare, tak sa dost spolieham, ze si spomeniem podla fotky, uvidime

iinuska
27. máj 2010

no, nas starsi syncek si to rozmyslel, ze on bude radsej doma, chce byt s kamosmi a ani mu nevadi ostat s babkou. No darmo, esteze mame toho Adamka, ved uz vy som si pripadala ako dochodca. My sme mali objednanu trojku izbu, tak keby bola volna dvojka, tak by stacila. Ved to doriesime na mieste