Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
mne je jedno kedy dame stretko. Prisposobim si termin. Len uz ho dajme 😀 😀 😀
ked tak ide o obed ja terchovu poznam tak spravime rusno v niakej tej restike no nie
ahojte... 😀 tak koncom maja by som mohla zrejme aj ja... a kedze urcite pojdem bez mm...tak zuzkad by sa mohla zmestit aj ku mne do auta 😉
Nina vam odkazuje, ze uz sa nemoze dockat, kedy uvidi svojich kamaratov
termin mi je v podstate jedno, kedy v maji poviete, vtedy bude 😀
a ja asi tiez bez mm... no ale este uvidime 😉
Kočky ja nemôžem len od 6.júna do 15teho.... A v pohode môže byť aj koniec apríla kvôli Zuzkeprofant. To už by malo byť pekne.
no mne je tiez kedy len aby to bolo 😀 😀 prisposobime sa tym co to jedno nie je a ak sa pojde do tej terchovej tak pojdem isto sama
hehe baby, ale ste sa rozkecali 😀 😀 😀 NO pome fcuuuuuul 😀 😀
Ja by som to na apríl nedávala, to ešte môže byť kadejaké počasie. Apríl ma "r" v názve, to sa ešte ani na zemi nesmie sedieť. 🙂
sirinka dakujem veeelmi si to vazim....uvidime ako sa vsetko zomelie...mozno sa nieco stane mojmu drahemu a pojde so mnou...ak nie urcite vas niektoru budem prosit o pomoc...ved nejak sa tam uz dopravime 😉 😉 😉
Jamaat "r" v nazve .... 😀 😀 😀 😀
ja tiez nie som za april...terchova je v kopcoch....
zuzkad, veď tak sa hovorí.
jamaat: to je dobre 😀 😀
zuzkad ked je r v meisaci tak sa nemoze sediet na zemi to je stare porekadlo a byby aj ja by som april nedavala tam moze byt aj sneh este radsej potom to dat na jun alebo nechat ten maj
to faakt take porekadlo je ?? A ja, ze jamaat ake dobre vyroky dava 😀 😀 😀
Ja osobne sa prisposobim ...aj ked maj sa aj mne pacil viac...je to take pekny mesiac 😅 😅 ale rada sa prisposobim 😉 😉
takze aj tieto mesiace maju "r" v pismene ...to je dobre ci zle ??
jaaj mne to dnes zle ide do hlavy...naozaj ma aj boli ☹ ☹ uz chaaapem...dobreeee raaano...nemoze sa sediet na zemi...jaaaj...koksooo ale mi sibe uz 😒 😒 😒 😒
zuzkad, neskoršie, ale predsa! To sa ráta. 😀
Podľa mňa ten posledný májový víkend je OK. Dajme si to na čísla: 29-30.5.
Inak ja by som už šla aj v piatok, nech máme aspoň jeden deň kompletný bez balenia a cestovania.
jamaat vdaka za uznanie 😀 😀 😀 no ja som za aj na konci maja to bude este krajsie a teplejsie a to uz bude zavanat prirodou, ktora sa zobudza aaaaa naaadhera 🙂 🙂 len jedno ma mrzi, ze ten bazenik tam asi nevyuzijeme, lebo na kupanie este nebude teplo a taaak rada by som maleho dala do vodicky, lebo my sme plavat nechodili ☹ ☹
zuzkad, koncom mája už môže byť aj pekelne horúce. Ale bazén napustený asi ani nebude.
jamaat saaak totook ☹ ☹ ale nevadi, ved nieco sa vyspekuluje cez leto a vezmem maleho niekam kde sa plavat bude dat s malym 🙂 🙂
jamaat no urcite od piatka do nedele...mozno az do pomdelka 😀 tiez sa priklanam ku koncu maja, nech je teplo...
ahojky babenky
no ja som na totok teda prisla az po tom co ma jamat upozornila ze sa mam vyjadrit 😀
pojdem rada ale aj s mm nakolko nie som dobry sofer a na take dialky uz vobec nie. Priklanam sa ku koncu mesiaca aby bolo lepsie pocko, a tiez moze byt uz aj od piatku uz si mm planije vziat volno 😅 ,a to povodne nechcel ani ist, on tiez akosi nerad chodi medzi ludi ktorich nepozna ale som mu povedala ze sak sa zoznami a nebude tam snad jediny
takze si znacim do kalendara 29-30 maj to budeme mat tesnotku lebo kedze mame narodeniny 27.5 to vychádza na stvrtok budu chciet vsetci z rodiny oslavovat v sobote ked bude volny den tak je neviem 😒
ha a kde to ideme? musim checknut starsie prispevky 😀
Tak Terchova, ja odpadnem 😀 😀 😀
tam majú takú mohutnú skulptúru Jánošíka na vŕšku , keď som po Malej Fatre behala tak sme aj sem do dolinky zbehli
termin v pohode, prisposobime sa, tiez by som uz v piatok dosla, este dam vediet, ci aj mm, pri prvej zmienke sa strasne hrabal so mnou 😀
ludka, oslavu o týždeň odložíš
😀 😀 😀 ludka, tak ten janosik je ozaj "kultura"..ohromne sa tam hodi...plechovy dilino ... 😀
A co keby sme isli na cely tyzden ? 😀 😀 😀 Koniec maj vyhovuje ...alebo pome 17.juna, budem mat okruhliny 😕 😕 😕 😕 ...spravime mejdan 😀 😀 😀

dievcata ja idem na sk na velku noc a budem do 18maja tam by som prisla keby sa dala nbe hje jedno kde to bude 😀