Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
nika 😀 😀 😀 😀
jaaaj ako dobre 😉 niekomu sa ani odist nechcelo, Sofia len velmi tazko opustala Niku
jaaaj ako dobre bolo malo byt 😀 a dufam ze aj bude... kedy to neviem ale ci u Sustiaka tak to si este rozmyslim 😠
no ahojte aj ja sa hlasim ze sme zivi a zdravi a portugalcinu od Klari sme asi pochytili 😀 😀
nika s Klarkou pridi doucit 🙂
ludka no vy ste to s tou izbou teda u sustiaka vychytili..... to bola skoda ale mne sa tam inak velmi pacilo. ale ked tam pojdeme niekedy tak mu poviem ze chcem normalnu izbu a nie koterec
Ja som tiež bola spokojná. Aj som mu povedala, že ak prídeme na nejaký rodinný predĺžený víkend, že sa prídeme k nemu ubytovať.
prostredie bolo výborné fakt som rada, že sa vybrala Terchová a penziónov je tam celá kopa keby dačo 😉
jamaat my sme aj vraveli ze tam toto leto este prideme na predlzeny vikend. Mne sa tam pacilo hlavne ten velky priestor pre decka kde sa mohli vyblaznit a clovek sa nebal ze na cestu vybehnu
Ano, areál bol super a za tú cenu tam penziónov asi veľa nenájdeš.
my sme tiez radi, ze sme vas spoznali 🙂 , super bolo, prostredie nemalo chybu, aj penzion by bol celkom fajn, keby nemame tu zimu
Tá vaša strana bola celá voľáka blbá.
Jamat a mám pocit, že ani penzión s takou záhradou, tam asi nie je, takže parádička. Ujo ušetril na parkoviskú, ale vynahradil to ihriskom pre decká
simi, veru, dobre to tam je pre tie detusky. A ujo tam aj este cosi struzlikal, tak mozno tam este cosi pribudne 🙂
no akurat ze Kiku domaca vyhnala v predu z tej latkovej hojdacky na stromoch takym sposobom ze "tahaj odtial" no bohuzial sme to ani jeden nevedeli hned inak by sme si to vybavili 😒 😠
lubi to fakt? ved vypadala teta celkom normalne...
Dani no to nam mala povedala a asi by si to nevymyslela ked take slova nepouzivame u nas na zahoriii 😒
Má tam byť ešte nejaký hrad. Už mal byť postavený, ale kvôli počasiu sa to odložilo.
luba, no to sa mi nezdá. Možno len zle rozumela. Prečo by ju odtiaľ vyháňali a ešte takými slovami??
jamat ja neviem naozaj som u toho nebola tak to nejako neriesime, ale Kika by si to nevymyslela 😒
tak a Blazikine vyjedanie zvyskov jedla po zemi neostalo bez nasledkov, pri miske s granulami spekuluje, nezozerie az v noci asi ked jej v bruchu gruli ich doje no a hnackuje, sice vsetko co je jedle jej chuti ale zaludok ma s tym dost problem...davam jej par dni kym sa dostane do normalu
ludka ☹ , ale to pri tolkych ludoch nemas sancu ustrazit aby nezjedla nieco
lubi viem si predstavit, ze dietatu sa skorej take cosi povie ako dospelemu ale tetucha vyzerala byt mila aj ujco vyzeral len ked si predstavim ze za tie prachy co sme dali za ubytko plus za psa zobral 14 euro a oproti ostatnym ubytovanym sme sa tam tlacili ako sardinky 😠 by som nenamietala ked by nas tam strcil kvoli psovi ak by sme zanho nic neplatili ale takto som bola dost sklamana vsak sme sa tam o Blaziku skoro podkynali
vonku to bolo pre deti pekne porobene, ostatne izby vyzerali fajn priestranne, teraska s krbom super
lubi u nasich svokrovcov to malo takyto priebeh viackrat a najlepsie ze oni sa tvarili ze jej nic nedali a pes mi dopismena sral obaly zo sunky a kostky z ceresni, hlavne ze mi sme jej vecer dali zrat granule takze neskutocny zazrak ze sa do rana premenili na vyssie uvedene zvysky 😠
ludka, to fakt potesi, hlavne ked vyslovene povies, ze ten psik take veci nesmie jest a obaly zo sunky, to uz nechapem 😠 a ze vam dal ujo sustiak kamrlik, tak to by asi kazdeho nastvalo, hlavne za tie peniaze 😠
ludka je to fakt zdali sa mili mozno navonok ale ktovie aky su to ludia 😖 a s tym jedlom a obalmi to je dost krute
to je tak svokrovci chceli aby ich mala Blazika rada tak jej davali "fajnoty" a ona samozrejme sunku s rozkom alebo halusky neodmietla a ja som to potom nachadzala niekedy grcnute na nasom gauci....vysvetlili sme si to, byvame teraz sami takze je to uz ok
takze po vyse polroku otvaram diskusiu alebo chcete zalozit novu temu?
co sa terminu tyka, mne by vyhovoval bud koniec maja, alebo zaciatok juna
hodte termin co najskor, v maji budeme bookovat trajekt. inak planujeme tiez tak nejako koniec maja ist na slovensko a na nejake dva tyzdne, tak by nam celkom vyhovoval ten termin. ale prisposobime sa.

Maji 😀 😀 jasneee, odkazem a prelozim, len neviem, ci to zvladnem tym jej prizvukom 😀