icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

ludmilabb
15. jan 2011

mne vyhovuje lepsie zaciatok juna pretoze posledny majovy vikend je 28-29.5 a to budeme urcite planovat oslavu potom najblizsi vikend je 3-5.jun

iinuska
16. jan 2011

3-5 jun by mohol byt

ludmilabb
16. jan 2011

a typy na ubytko?

luba142
16. jan 2011

caute v stretkovej teme 🙂
tento link co dala jamat tak sa mi ten púention celkom aj pozdava, je tam pekne prostredie
http://www.penzionzamlynom.frage.sk/okolie.html

luba142
16. jan 2011

malo tam byt penzion 😀

iinuska
16. jan 2011

ani toto nevyzera zle www.villabetula.sk

luba142
16. jan 2011

@iinuska hej nevyzera to zle, ale bude tam dost izieb pre vsetkych akosi sa mi zda malo tych dvojlôzkovych

borocka
16. jan 2011

Ahojte, tak tento rok by som chcela prist, patovi aj mne by to mohlo urobit len dobre. priklanam sa viac k tomu junovemu terminu, hoci nikdy clovek nevie co moze vyskocit....
len ma napadlo, ci by ste to nechceli robit niekde juznejsie...minuly rok na tej terchovej bolo chladno...aspon teda z fotiek kde su deti s ciapkami a v bundickach tak sudim.
akurat uz teraz viem, ze ak sa rozhodneme prist, tak budem mat problem s dopravou, lebo ja nesoferujem a tatinka-vodica nemame vobec :(

luba142
16. jan 2011

@borocka tak akoze troska bolo pod mrakom ale cez den sa dalo nebola az taka zima, aj v kratkom rukave sme chodili, len tie fotky su robene vacsinou zrovna neskor po obede na vecer alebo jeden den co bolo trochu chladnejsie ale surovo nebolo 😉

borocka
16. jan 2011

http://www.penzionmalafatra.sk/ co poviete na toto??

luba142
16. jan 2011

@borocka ved nechceš ísť na Terchovú, že tam je zima?

nikanika28
16. jan 2011

stretkovska tema znovu oziva ...super 😵
veru, u sustiaka bolo dobre, aj pocasie bolo fajne ...kludne by som zopakovala u neho 😅 ..ale prisposobime sa a zaciatok juna mi vyhovuje...
@borocka nevyzera zle ten penzion..podobne sustiakovi

nikanika28
16. jan 2011

@luba142 a teraz som pozrela aj ten druhy penzion, tiez fajny 🙂

borocka
16. jan 2011

@luba142 nam zasa zima nevadi, aj ked lepsie je v teplucku, ci? 😉 to bola taka poznamka do vetra, ci sa niekto nezamyslal nad zmenou z hor......... aj ked vela vas asi hory nema na dennom poriadku.

luba142
16. jan 2011

@borocka no to teda nemame 😀

jamaat
16. jan 2011

Ahojte v tejto téme. Ten borockin penzión tiež nevyzerá zle. Jednoduché, ale za dobrý peniaz a je aj spoločná kuchynka, čo nie je na zahodenie.
Mne sa u Šuštiaka páčilo, ale nebránim sa aj iným možnostiam.

jamaat
16. jan 2011

@borocka Vtedy vlani bolo na celom slovensku hnusne, práveže nám počasie vyšlo až neuveriteľne, lebo akurát na piatok sa vyčasilo a bolo úplne jasno, v sobotu nepršalo. Priam zázrak! 🙂

luba142
16. jan 2011

@jamaat mne sa paci aj ten tvoj co ja viem 🙂

luba142
16. jan 2011

@jamaat borockin tiez nie je zly, ale tusim na ten Liptov by to nebolo zleee

borocka
16. jan 2011

ozaj, nechybala vam u sustiaka strava? ako ste to riesili??

borocka
16. jan 2011

@jamaat hodis sem link na ten tvoj typ? teraz to neviem najst a neorientujem sa.

jamaat
16. jan 2011

@borocka Varil sa guláš, teda nie sa, ale ladin mužo ho varil 🙂 Chlieb a také veci sme si doniesli, na izbe bola kuchynka, vtedy deti aj tak nemohli hocičo jesť.

borocka
16. jan 2011

@jamaat no, gulas vyriesi jeden vecer, aj s opekanim....ale tak celkovo, my sme zvyknuti na teple obedy, pato bez polievky ani den nerata. varili ste si samostatne tam na kuchynke, alebo spolocne, alebo to riesila restika?

borocka
16. jan 2011

@jamaat paci sa mi to! teda ten moj typ tym ze je ten interier dreveny mi pripada trochu krajsi, ale to je vec vkusu. a malickost. tu je vyhoda moznosti stravovania. cena je velmi podobna.
mne je v podstate uplne jedno ci toto, tamto, alebo neico ine.

kosska3003
16. jan 2011

ahojte tak sa tesim ze zase sa ideme stretnut no mne je to v podstate jedno mm je doma vtedy tak mi vyhovuje hoc ktory vikend bud v maji alebo juny ale len posledny a prvy a miesto zatial sa mi pacia penziony ten mala fatra vyzera ako sustiak a aj cena v pohode mlyn tam je zas kupalisko blizko no neviem

jamaat
16. jan 2011

@borocka V piatok a nedeľu sa každý najedol po vlastnej osi, v nedeľu boli niektorí spoločne na haluškách. Sssimi varila aj polievku pre malú, my sme mali nejaké poháriky. To sú detaily, ktoré sa potom doriešia. Nie je problém ísť do reštiky a kto chce domácu, nie je problém si uvariť. Teda aspoň u Šuštiaka to tak bolo. Vlastne boli asi všetci spokojní, len ludku dal aj s mm a so psom do malej izby, v inom bloku, ešte im aj nad hlavou tartasili iní hostia.

iinuska
16. jan 2011

aj mne je to jedno kam vyberieme, tie 2 noci, ved to je nic, da sa vydrzat hocikde 😎

borocka
17. jan 2011

@jamaat ved to uz sa bude riesit zrejme za pochodu, urcite sa najde viac takych aj takych...dovtedy sa nam este aj deti zmenia. a hadam uz nch akykolvek penzion vyberieme,tak sa bude dat zajtra do dediny nakupit.
inak diky za typ na obed, halusky lubime 😉

ludmilabb
17. jan 2011

@jamaat vsak kebyze tam mam ist znovu tak si uz presadim vacsiu izbu a inde, tam bolo aj dost chladno
ale to pisem za seba 😝