icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

borocka
18. jan 2011

@luba142 ja byvam na strednom sovensku,celkom na juhu takze vsade mi to vyde cesto max do troch hodin. mne je to jedno, to len komentar ze niekomu sa zda toto a niekomu zasa tamto daleko. tak si mysli mze raz za cas sa to da zvladnut.

borocka
18. jan 2011

@nikanika28 ten penzion liska sa mi paci, neviem ci nahodou tu uz ten nick nebol. je to pekne, lacne, sikovne, aj termalne kupalisko na dohodil kamenom..... treba povedat ci sa na tych horach trva,alebo to moze by aj takt ojuznejsie

luba142
18. jan 2011

@iinuska ten ranc sa mi celkom paci a aj tie dva nie su na zahodenie 🙂

@borocka ved hej ved raz za cas sa to zvladne a muz ma tiez rad hory takze v pohode

sssimi
18. jan 2011

@nikanika28 tú podhájsku som sem včera dávala aj ja. Vyzerá to super len je to niekde pri Dunajskej Strede, takže skôr maďare...

iinuska
18. jan 2011

aj mne sa ta Podhajska celkom pozdava 🙂

luba142
18. jan 2011

no este raz som tu podhajsku studovala a neni to zly napad 🙂

luba142
18. jan 2011

s mojim sme sa zhodli z totho vsetkeho na tej podhajskej 😅 😅 😅 , tak dajte navrhy ci ano alebo vybereme este nieco ine, ved je cas este, ale nie je to tam zle 😉

kosska3003
18. jan 2011

ako ta podhajska vyzera super ale neni tam napisane kolko je tam izieb alebo som to nenasla neviem pre mna je to len daleko ale tak minule som to mala zase moc blizko ze 😀 tak sa povezeme

luba142
18. jan 2011

@kosska3003 nasla som na inej stranke ze ma kapacitu 30 osob. No tak ked si to minule mala za rohom tak teraz sa preveziete trosku no 😎 😎 , teda ak by to tam bolo 🙂

iinuska
18. jan 2011

mne sa na tej Podhajskej paci hlavne ten vybeh, vyzera to tam pekne pre deti

nikanika28
18. jan 2011

@sssimi to fakt?? 😕 😅 😅 ..to som si teda nevsimla 😅 , nepozerala som vsetky linky ...tak mame rovnake zmyslanie 😀 😀 😀 ..ale fakt to tam vyzera super, nehovoriac o kupalisku a ten famozny vybeh 😀 a aj cena je prijatelna...

luba142
18. jan 2011

@nikanika28
@iinuska ved aj nam sa ten vybeh paci a aj cenovo je to prijatelne tiez

kodada
18. jan 2011

ahojte majovky, takze u nas zavisi situacia od drobca v brusku ... ale aj tento rok by sme sa radi pridali, idem prestudovat linky 🙂

borocka
18. jan 2011

@luba142
@nikanika28
@iinuska
@sssimi aj mne sa ta podhajska paci. mame to celkom blizko, je to asi najlacnejsie co sa tu zatial vyskytlo a ja na horach vobec netrvam. navyse krasne prostredie. hned termalne kupalisko, co tu bola pre niektorych podmienka. takze treba hodit link aj na majovky, nech sa vyjadria ostatne...

ludmilabb
18. jan 2011

tá Podhájska je zaujímavá ale nie je tam zatiaľ zmienka či sa tam dá byť aj so psom

borocka
18. jan 2011

@ludmilabb ani to nepisu a ani kolkomiestne izby to su. pre mna je to dost podstatne, lebo je rozdiel ci si vezmeme jednoizbovu s pristelkou, alebo dvojizbovu bez. pisu len ze dieta do 3 rokov v sprievode dvoch platiacich rodicov ide gratis (ale ani slovo o pristelke). v inom pripade je to po dohode. a je rozdiel ci dam za pata 10eur na noc,alebo dake 3 eura na noc.

kosska3003
18. jan 2011

@borocka treba tam napisat ako to je aj ludka ci psa moze mat ona bez blaziky nepojde 😀 vsak za opytanie nic nedate ale tak este sa hlada dalej

jamaat
18. jan 2011

Ja Podhájsku poznám, ešte som nestihla kuknúť link na ubytko. Výhoda kúpaliska tam je v tom, že voda je teplá a je slaná, takže tam nie sú baktérie. Pokiaľ ale viem, tak krytý bazén tam nie je žiadny. V júni by nám ale nemuselo hádam pršať 🙂

sssimi
18. jan 2011

@jamaat teraz sa už to počasie tak posunulo, že v juny niekedy býva teplejšie ako v auguste. No už len vystihnúť ten správny víkend 😉

sssimi
18. jan 2011

Napísala som do tej Podhájskej. Uvidíme čo odpíšu.

jamaat
19. jan 2011

No super, mne včera v noci neukázalo všetky príspevky, takže som nevedela, že idete písať a napísala som sama 😅
Tu je odpoveď:
Dobry den,
v letnej sezone mame k dispozicii 11 izieb(apartmanov), v zimnej 8, pocet posteli je od 1 s pristelkom do 4 s pristelkom.
2 apartmamny maju oddelenu spalnu, takze by v nich mohli byvat spolu 4 rodiny, ale ked to spocitam, je to pre 12-13 rodin s jednym dietatom. Ak by nevadilo rodinam, ze by byvali spolu v apartmanoch s neoddelenymi spalnami, miesto by sa naslo.

jamaat
19. jan 2011

Na psa som sa zabudla opýtať.

luba142
19. jan 2011

http://www.chaty-penziony.sk/index.php?acc_name...
tu som nasla este jeden penzion v podhajskej 😉

iinuska
19. jan 2011

@luba142 mne sa ten liska tusim paci viac, i ked neviem, ako by to bolo s tym ubytovanim. Zalezi aj kolko by nas islo

luba142
19. jan 2011

@iinuska ved prave tuto neni vidno aky je tam areal, ved uvidime ani neviem kolko nas bolo rodin minule, ako by sme sa tam poskladali 🙂 🙂

luba142
19. jan 2011

a uz som to nasla bolo nas 12 rodin 😵 😵 😵

jamaat
19. jan 2011

Toto ma práve napadlo, poznám to tam, chodili sme, diplomovku som o tom písala. Stránku majú dosť blbo urobenú, ale ubytko je fajn, na strave sa dá s nimi dohodnúť (nie sú tam samostatné kuchynky) - buď sa normálne objednáva z lístka, alebo dajú ponuku na menu, alebo sa proste dohodne dopredu, čo by sme chceli. Je tam aj altánok a gulášovisko, ak by bolo teplo, dá sa kúpať aj v nádrži - je tam čistučká voda. Hneď vedľa je les a lúky, kam sa dá ísť prejsť. Sú tam aj nejaké preliezky pre deti. Len nechápem, prečo si toto všetko nedali do fotogalérie. Alebo som slepá?

http://www.sazp.sk/SEV/drienok/relax.htm

Hm, len teraz ma napadlo, že tam pes nemohol ísť. Iba ak by to zmenili odvtedy, keďže sa medzitým zmenilo aj vedenie SAŽP.

luba142
19. jan 2011

@jamaat ono je tam napisane hned navrchu ze je tam kryty bazen od 1.6 otvoreny takze ak by sa chdel niekto silou mocou cvachtat nemusi byt ani teplo na nadrz 😀

luba142
19. jan 2011

@jamaat od nas je to strasne daleko to by sme cely den precestovali ☹