icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

sirinka
19. jan 2011

cafte...som vam tu trosku nakukla....ranc u edyho neodporucam, velmi zla obsluha, neochota, jedlo o nicom....boli sme tam teraz na jesen...
teply vrch...tam skapal pes....jedine v lete sa okupat, inac nic moc.... 😉

jamaat
19. jan 2011

@sirinka A akú akciu si predstavuješ pre deti? Keď skapal pes...

sirinka
19. jan 2011

@jamaat kedysi sme tam chidili pravidelne sa kupat, ale potom uz tam ani poriadny stanok z obcerstvenim nebol, co by som sa nebala, ze nedostaneme nejaku chorobu....preliezky znicene... proste okrem tej vody fakt nic...

sirinka
19. jan 2011

aj ked je pravda, ze posledne dva tri roky uz som tam nebola...

jamaat
19. jan 2011

@sirinka Ty asi myslíš opačnú stranu ako je hotel, tam je taký rozbitý kemp a pláž. To je o ničom.

sirinka
19. jan 2011

@jamaat a da sa tam ist niekde aj na nejaku turistiku?

sirinka
19. jan 2011

@jamaat inac na teplom som zazila dva dobre rockfesty...to su nezabudnutelne zazitky... 😀

jamaat
19. jan 2011

@sirinka Dá sa tam ísť, je spravený náučný chodník, nie je to náročné a pekné, pre deti sú tam zaujímavé jaskynky. Pri nádrži je spravená pozorovateľna vtákov.

sirinka
19. jan 2011

@jamaat tak vtaky pozorovat.... 😀 len ci by take male deti vydrzali...

jamaat
19. jan 2011

@sirinka Keď nič iné, bavilo by ich po tej pozorovateľni loziť, je to taký domček. 🙂

luba142
19. jan 2011

baby nasla som v stretkovych temach toto je to celkom pekne aj ked je to skoro tam ako sme boli minule ale nie celkom je to vo Vrutkach
http://www.juniorpiatrova.sk/sk/uvod/

sssimi
19. jan 2011

@jamaat mne aj tak ešte neodpísali. Asi pochopili 😀 Ale ja som sa pýtala aj na psa, tak možno ešte dajú vedieť 😉

sssimi
19. jan 2011

@luba142 ty vyzerá fajn. Len to zapožičanie ohniska za 30€ 😕 😅 .....pekné čosi.... 😀

luba142
19. jan 2011

@sssimi no ved ale ked sa poskladame tak snad by to nebolo zle co ja viem 😕 😕

kodada
19. jan 2011

ahojky, ja som v tom Drienku bola z prace, cca tak ped dvoma rokmi a ubytko bolo v pohode, cize mne sa aj toto pozdava.
Len treba zistit, ci tam v tom case nie je aj ten Rockovy festival 😀

luba142
19. jan 2011

http://www.penzionbartal.sk/
ale neviem asi to neni pre male deti 😀 😀 😀

luba142
19. jan 2011

@kodada od nas to je nieco vyse 3 hodin cesty a to sa teda mojmu nepaci, to uz radsej by isiel do tych Vrutok ☹

sirinka
19. jan 2011

@kodada uz tam nebyva 😠

sirinka
19. jan 2011

inac ak by ste sli na teply, tak tam by som vas hadam aj prisla pozriet...by som to spojila s navstevou u nasich... 🙂

borocka
19. jan 2011

@luba142 a nezda sa vam 21eur za dospeleho za jednu noc a jedny ranajky trochu moc??
ten penzion bartal je lepsi,paci sa mi. aj ked su tam zasa raz uvedene dve rozne ceny... hoci obe sa mi zdaju prijatelne. ten stefarez a habovka su tiez pekne.
aj ked ja som sa uz dako naladila ze ta podhajska vedie a pojdeme sa kupat.
a mozem sa opytat? ake dlhe cestovanie sa tvojmu mm nezda pridlhe? lebo tri hodiny podla mna vela nie su. nie je to teda ani malo, ale dospelak by to mal v pohode zvladnut a ak si naplanujete cestu tak, aby dieta spalo v aute tak aj s malou sa to da v klude vydrzat.
ved lady by ti vedela asi rozpravat, ich stanka ma nacestovane az az...

borocka
19. jan 2011

http://www.ubytovaninaslovensku.eu/penzion-roja... pozrite si toto! za taku cenu, este aj s krbom, bazenom, pekne ihrisko, aj hory aj kupanie....

sirinka
19. jan 2011

@borocka aj my sme zvyknuty cestovat viac ako tri hodiny...ale ked je to v podstate iba na vikend, tak je to dost tolko soferovat a aj pre deti otrava...

borocka
19. jan 2011

http://www.ubytovaninaslovensku.eu/vila-hermina... toto sice nema ihrisko, ale je tam priamo bazen.a cena je tiez vyborna

borocka
19. jan 2011

@sirinka tak isteze je to otrava, ale keby to bolo kazdy vikend tak nepoviem ze sa stazujete, ale raz za cas.... a tam sa vybehame, deti sa vystavia, my dospelaci nemusime ritky kvasit...tak mozno potom aj fajn padne sadnut do auta a sediet

luba142
19. jan 2011

@borocka ta cesta by trvala skoro 4 hodiny a na to ze ideme len na vikend to je vela ved cely den len cestujeme z toho