Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
@luba142 no ak ti neni pre styroch na jednu noc vela 42eur, prosim. ale mne by sa to tam velmi predrazilo. a v inych penzionoch by ta ti isti styria vysli na 30eur (myslim ze aj to je pekne usetrenie, keby si aj za Kiku platila). navyse ak dobre ratam, tak len ty a jamat mate dieta starsie ako je ta hranica u vacsiny penzionov kde ide dieta zadarmo.
@borocka toto nevyzera zle a ani ta travnica
http://www.ubytovaninaslovensku.eu/apartmanovy-...
@borocka ved som nepovedala ze tam mame ist 😎 😎 , ale do tej teplej je to dlha cesta na vikendovy pobyt len to ma odradza. A v tej podhajskej na tom penzione Liska je zas problem ze by ta m boli robiny ubytovane spolu tak som hladala nieco kde je viacej dvojok , zrovna ale z toho vsetkeho co som nasla bola vratna najdrahsia no
a co poviete napr na taku kovacovu. je t ovelmi podobne ako podhajska, asi 10km od zvolena. to je uz asi najstrednejsi stred slovenska.
alebo bansku stiavnicu. viem ze priamo nie su ani hory,ani kupanie, ale mesto samo o sebe je krasne, hory su vsade dokola a ak sa niekto velmi chce okupat, tak je tam plavaren a aj kupalisko sa najde.
No ste sa rozbehli s tými penziónmi. Ale teší ma zistenie, že sa za ozaj dobré peniaze dá už nájsť pekné ubytko. Ešte pred 5 rokmi to bola katastrofa!
Ja som trošku ešte pozerala niečo okolo Bojníc, že je tam aj kúpalisko, aj ZOO, ak by sme sa rozhodli ísť, ale tam je to teda dosť drahé.
Mne osobne je to fuk, kde to bude, mám to rovnako ďaleko obomi smermi a pôjdem tam kvôli tomu, aby som sa s vami stretla. Najdôležitejší je podľa mňa vhodný výbeh pri penzióne.
@luba142 Je fakt, že tie tvoje penzióny boli dosť drahé. 🙂
kukam ze je tu uz tolko linkov na penziony ze stracam akosi prehlad 😀 . No ja by som bola rada keby cesta bola tak do 2 hodin. Nie preto ze nerada v aute idem dalej ale preto aby fakt clovek neprevozil jeden den z vikendoveho pobytu
baby, mne sa tie penziony v tej Podhajskej fakt pozdavaju
cafte, ste sa dako rozkokosili 😀 😀
jaaaaaj @sirinka a co si sa ty s konom zrazila ??? 😀 😀 😀 sak to draheeee..ale lokalita fajn 😀
jake drahe....ved treba nasmu mestu nieco prispiet hehe.... 😝
no ale najskor by sa malo zistit ci vlastne chcu ist aj nejake vychodniarky aby sme nedavali stred a pritom pojdeme len zapad + stredne slovensko
@luba142
@dm1 baby nehnevajte sa, ale ak to budeme stavat na tom aby niekomu vysla cesta tak max na dve hodiny a ine mozu precestovat aj 5 hodin tak sa velmi daleko nedostaneme. co ak si kazda postavi takuto podmienku??? chapem ze sa nikomu nechce cestovat, ale nikto to po vas nechce kazdy vikend.
@jamaat my sme v kovacovej boli minule leto, pacilo sa nam. vlastne tri bazeny pre deti, teren je sice dost do kopca, ale prezili sme to bez urazu, a to sme boli o dost mensi ako sme teraz. ja by som ju tak tragicky nehodnotila. bojnice su fajn napad,vidis tie ma vobec nenapadli, ale zas aby cena nebola prehnana, lebo este aj vstupy vsade neico stoja 😒
a co ta stiavnica??? ziadne reakcie????
podla mna by sme mali najskor zistit, kto vsetko ma zaujem a odkial pochadza, nie?
..takto nejak -----------
Nika - Stara Tura (okr.NM) - 2+2
jamaat -
simi-
luba-
inuska-
dm-
borocka-
................
@dm1 si ma predbehla 😀
takze za nas zatial 2+1 ( teenegera sa este musim opytat, ale skor nie, ako ano ) okres Pezinok
jamaat -
simi-
luba-
inuska-
dm-
borocka- Lučenec- 1+1
nikanika28 podla mna by sme mali najskor zistit, kto vsetko ma zaujem a odkial pochadza, nie?
..takto nejak -----------
jamaat -
simi-
luba-Skalica (okr.Skalica)- 2+2
inuska-
dm-
borocka-
................
a co takto toto
http://www.zelenavoda.com/domceky.html

@borocka a ja musim pocitat este jedno dieta a tam je sice 21 eur na osobu ale do 8 rokovdieta zadarmo takze to neni vela