Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
nika, tak 17 júna necháme deti chlapom a ideme oslavovať 😀
jáááj, hlava deravá, blonďavá, ja som uplne na tuto temu zabudla
ale suhlasim s terminom, pisem do kalendara a tiez som uz aj za piatok 😉 😉 😉
kua, sa tesiiiiiiiiiiiim
Takže KONEČNÝ TERMÍN: piatok až nedeľa 28-30.5.
Kto chce, môže zostať aj dlhšie 🙂
ahojte 🙂
super temicka normalne uvazujem ze sa k vam asi pripojim, 😉
Ozaj tie co mate starsie deti myslim tak ako ja Gabiku beriete ich zo sebou?Inak aj moj mm vraví ze nech idem sama ze on so mnou nepojde ale bojim bojim ci by som trafila 😅
danny, väčšina ide s mužmi a berú aj staršie detváky.
jamaat,mali by sme aj my zobrat starsie detvaky a mohli by robit dozor 😀 😀 😀
ja by som išla ale neviem definitívne..... Dokedy treba dať vedieť??
baby,tak predbezne sa hlasim aj ja, teda ak zostane uz tento termin. lebo musim zaplatit aj trajekty a zajednat dovolenku u sefa. ale asi nezostaneme na cely vikend. len na jednu noc. budeme doma len necele dva tyzdne, tak nech si nasi uziju stanku
iinuska, to by si asi aj po gambe stúpala, keby som ju tam trepala. Zostane asi doma psa opatrovať 🙂
Nazizla som do marcoviek a pozerala aj cenník na stránke šuštiaku, takže cena vychádza na osobu a noc 12 eur + 2 eur za dieťa bez nároku na lôžko.
dannynka je velmi uvazujem, ci klarku brat alebo nie...ale asi ju necham doma s mm...nech si trosku uziju...a ja si oddychnem... 🙂
caute takze tento termin plati uz??
inuska, dannynka- kazdopadne ja beriem aj Kiku a aj mangela 😅
Suhlasim aj ja s terminom, len este si musim upresnit odvoz,lebo aj sa mi celkom zdalo, zeby ten moj aj isiel so mnou...potom zas nie...no neviem...ale ja s malym pojdem urciteee 😉 😉 😉
kto to bude rezervovat ?? DO kedy je potrebne dat presne info, ci ide so mnou este niekto, alebo ja sama s malym ??
Nika mejdan? Tak to aj nejaké opatrovateľky bude treba 😀
Ja mám na toho plechového Jánošíka zlé spomienky. Keď sme tam boli naposledy, tak pršalo a ja som sa šmykla po riti z hora až celkom dole a nešlo mi nijak zabrzdiť 😀
Dátum píšem do diára.
A kde to presne má byť? Nech to pokukám a dohodnem sa s manželom čo a ako, ale on asi nebude chcieť zostať.
ja suhlasim tiez s terminom a idem aj s mm
ked budeme vediet kolko nas ide tak vybavime este hromadnu zlavu. Baby v marcovkach pisali ze aj storno je celkom v pohode ak to neurobite den pred nastupom
my s mm sme uvazovali ze by sme odtial vyrazili rovno este niekde do tatier sami ked budeme zbaleni
Zľavu marcovkám nedal. Asi preto, že je to len na víkend.
Ja keď som ukázala stránku penziónu chlapovi, tak veru sa aj celkom chystá 🙂 ....Zrazu je ochotný aj Moniku samu doma nechať 🙂
Jamaat 😀 😀 😀 hlavne, ze sa paci...ale nie ze potom sa budete venovat len svojim manzelom a ja sama mamina tam budem smutit ☹ ☹ ☹ ja sa snazim ho este lamat...mozno je na 15% nalomeny 😀 😀 😀 uvidime 😉 😉
zuzkad, nem boj, síce budem pomerne aj mladomanželka, ale medové týždne máme už dosť dávno za sebou 😀
zuzkad si myslim ze to sa nemusis bat ved tam ideme hlavne aby sme sa my stretlli aj s drobcami. chlapov vyuzijeme ako au-pair vecer 😀
jaaaj tak potom nembojiiim 😀 😀 😀 ...saak aj ja budem mat jedneho chlapa so sebou 😉 😉 😉 ..ja len aby mi nebolo smutno potom samej....ked vas budem vidiet s manzelmi 🙂 🙂 🙂
Ha baby tak že ak pôjdu ešte ďalší chlapi, tak ide aj ten môj 😀 Takže lanárte a potom bude aj ten mejdan!
zuzkad tak moj urcite nepojde...resp. ja ho tam nechcem... 😉
Mne je jedno, či môj pôjde alebo nie. Povedala som mu, ukázala a nech sa rozhodne sám.
jamaat 😉 moj uz ked vidi zapnutu tuto stranku oci prevracia...
sirinka 😀 😀 😀
No dobre žienky, závazne sa hádam začnime prihlasovať, nech si môžeme zarezervovať penzión. Aspoň približný počet. Systém odkukáme od marcoviek - takže každá sa napíše aj s pravdepodobným počtom dospelí + deti a skopíruje k tomu aj ostatné mená, nech je to pokope. Jednotky izby tam ani nie sú, takže počet izieb nezáleží od toho, či budete s mužom alebo nie.
jamaat 2+1 (dvojposteľová izba)
Ak dobre rátam, je tam 20 dvojposteľových izieb (z toho 9 s možnosťou prístelky), 3 trojposteľové, 3 štvorposteľové.
jamaat 2+1 (dvojposteľová izba)
zuzkad 2+1 (dvojpostelova izba)
no super tak uz je termin to som rada ja idem isto a ci ide mm to mu musim este oznamit vecer tak potom aj napisem kolko bude osob joj uz sa tesim a ak by niekto isiel busom alebo vlakom nahodou tak som ochotna urobit rozvoz zo Ziliny do terchovej ved sedacku mam ale asi pojdete autom vsetky

ja suhlasim s terminom. Aj podla mna by sme sa mohli stretnut uz v piatok