icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

sirinka
21. jan 2011

@luba142 maju tam vikendove pobyty za tych 40 eur na dve noci...ale podmienka je, ze musis zobrat polpenziu za 15 eur na osobu na den...

luba142
21. jan 2011

@sirinka no sak prave uvidim co na to povedia baby ale mne sa to prostredie celkom paci

iinuska
21. jan 2011

@luba142 to nevyzera zle ten Bobi 🙂 aj psa beru, takze aj pre Ludku

luba142
21. jan 2011

@iinuska mne sa paci tusim najviac 😅

borocka
21. jan 2011

@luba142 tento link na apartmany anna v podhajskej sa mi velmi pacil, cena fajn, areal krasny..... ale nepisu kapacitu.

@jamaat a kolko nas vlastne pojde?? minuly rok si vravela ze bolo 12deti + rodicia/surodenci. to znamena 12izieb. isteze by som bola rada keby tento rok sa nas zislo viac (vratane mna).

borocka
21. jan 2011

@sirinka
@luba142 baby mne sa ten ranc nepaci, pri takej cene by sa mi dost vyrazne vikend predrazil a to uz by bolo nad moje moznosti. dat 70eur za vikend ( 40izba+ 2x15 jedlo),a to este musim patovi obedy zaobstarat.......a este cestovne....to je trosku moc.

luba142
21. jan 2011

@borocka ved to ze tam neni kapacita a vyzera to tak ze aj viac ako 12 rodin to bude este nieje nahlasena juska a dada, zuzkad a co ja viem kto este ci vobec pojdu

luba142
21. jan 2011

@borocka sak bez stravy je to 28 eur na noc

borocka
21. jan 2011

@luba142 a ten astra je teiz velmi pekny. miesta by tam bolo aj v pripade ze nas pride 20 rodin. uz len cenu zistit, pretoze tam uvadzaju len ake zlavy poskytuju. ale vyzera zaujimavo🙂 pekny

borocka
21. jan 2011

@luba142 28eur na noc bez stravy?? sirinka pisala ze mau akciu vikendovy pobyt za 40eur (na dve noci) ale podmienka je zobrat aj polpenziu za 15eur

luba142
21. jan 2011

@borocka no aspon tak je cennik pisany ze bez stravy je noc na izbu 28 na 2-lôzkovu

borocka
21. jan 2011

@luba142 vies ja ked pojdem s patom sama, a mam moznost za neho neplatit vobec (v pripade jednoizbovej s pristelkom, alebo mozno polovicnu cenu za dvojizbovu, tak ma to vyde na 20-30 eur na obe noci dokopy v tej podhajskej. a za 15eur sa vieme najest obaja, ked nam neico uvarim. na tom bobi ranci by ma len noclah aj pri tej cene 28eur vysiel na 56eur a este sme sa nenajdli........

luba142
21. jan 2011

@borocka v tej Astre pisu ze pre blizsie info ich treba kontaktovat

borocka
21. jan 2011

http://www.ubytovanienaslovensku.eu/apartmanovy...
mne sa paci aj toto. ubytovanie nie je nic exkluzivne, ale vyzera milo, cena fajn, kupalisko, ihrisko, ohnisko, a kapacita 50miest

@luba142 napisem do tej astry?

luba142
21. jan 2011

@borocka lenze tam sa mi nepaci ze ten bazen neni ohradeny a deti by tam mohli zletet a pisala som uz do astry 😉 ci tuto neni bazen??? uz neviem

luba142
21. jan 2011

@borocka a su tam socialky pre 2 izby spolu v tom eure

borocka
21. jan 2011

@luba142 a vadi to??? nemyslim ze niekto z nas chova zvieratka typu blchy a podobne..... 😉 myslim ze 4 dospeli a dve deti na jednu kupelnu nie je zas tak moc. dva dni sa to da urcite vydrzat, ci??.......aspon si zaspominame na stare casy na intrakoch 😀 😀

borocka
21. jan 2011

@luba142 ee, v astre nie je bazen. len krasna velka zahrada 🙂

luba142
21. jan 2011

@borocka nie myslela som v Eure ale pomylila som si to s druhym sorry 🙂

no mne to nevadi ale neviem ako ostatni 😉

borocka
21. jan 2011

@luba142 😎 v pohode. tak sa treba opytat, v prvom rade ci chcu hory alebo kupanie, a potom doladit taketo detaily....ale nemyslim si ze v tych kupelniach by mohol byt problem. nemam z nikoho ten dojem. zhodli sme sa ze dva dni sa da vydrzat takmer vsetko, a co uz tam po spolocnej kupelke pre dve rodinky??

ja by som si velmi zelala ist do podhajskej. kedze my nemame auto, tak pre nas by to bolo aj jednoduchsie s dostupnostou ako trepat sa kdesi na hory. a kupanie viem ze pato velmi odceni, urcite podstatne viac ako turistiku. a myslim ze rovnako na tom bude drviva vacsina deti, ak nie vsetky

luba142
21. jan 2011

@borocka akosi sa ale nikto k nicomu nevyjadruje tak musime cakat co nakonbiec bude najlepsie a co sa vybere

borocka
21. jan 2011

@luba142 ved este su to minimalne tri mesiace, kym budeme musiet nieco definitivne rezervovat.... sme sa do toho nejako zhurta pustili, pri vybere ubytovania🙂 ale ked ja uz sa teraz tesim
odratavam dni ked zacne byt teplo, potom kym bude mat pato narodky a potom sa uz zacnem balit 😀 😀 😀 neznasam zimu tak sa musim sustredit na nieco krajsie v teple 😎

luba142
21. jan 2011

@borocka ale na kupanie aj tak este nebude to akoze si nemyslim

borocka
21. jan 2011

@luba142 myslim ze v podhajskej su aj kryte bazeny......a hlavne je tam tepla voda, tak ked sa z vody vylezie, hned sa ossime a oblecieme.... a nikdy nevies......minuly rok na patovej oslave sme chodili v krataskach a tielkach... bol velmi pekny vikend

sssimi
21. jan 2011

@borocka minulý rok sme rezervovávali dosť dlho dopredu, lebo nás išla pekná kôpka. Takže čím skôr to dáme do kopy, tým lepšie.

sssimi
21. jan 2011

Baby mali by sme vybrať tie naj ubytká a každá nech zahlasuje 😀

nikanika28
21. jan 2011

no ked to vsetko porovnavam so sustiakom, tak ten sa mi paci najviac 😅 🤐

luba142
21. jan 2011

@sssimi ja som pozerala a uz v januari sme hladali veru
tak teda vyberme ale co? 😒 ,je tu toho vela uz

nikanika28
21. jan 2011
luba142
21. jan 2011

http://www.ubytovanie.info/slovensko/dvory-nad-...
nie je tam cennik zase ale inak pekne