Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
No ste sa riadne do toho pustili. Nestíham pozerať všetky tie linky. Ale čo som pozrela, ako aj Nika písala, šuštiak sa mi stále páči najviac, ten areál tam bol úplne super. Bol super pre deti, bol super pre dospelých. Ale prispôsobím sa.
V tej Astre sa mi veľmi nepozdáva tá záhrada. Niekde to síce vyzerá dobre, ale inde dosť spustnuto a neprehľadne, lebo sú tam nejaké stromky a živé ploty. My by sme potrebovali jednu súvislú veľkú plochu, kde máme prehľad široko-ďaleko, kam decká behajú. Už nebudú sedieť na deke ako vlani.
V Podhájskej kryté bazény neboli, keď som tam ja bola, jedine že by odvtedy urobili. Idem kuk ich stránku.
Treba napísať na FB odkaz pre májovky, že sa organizuje stretko.
Nika - Stara Tura (okr.NM) - 2+2 (este upresnim, ci pojde aj Lukasko)
jamaat - B. Bystrica - 2+1 (teenagerka bude asi doma psa opatrovať )
simi- Topoľčany - 2+1
luba-Skalica (okr.Skalica)- 2+2( este upresnime Kiku)
inuska- 2+1 ( teenegera sa este musim opytat, ale skor nie, ako ano ) okres Pezinok
dm- Dubnica nad Vahom (okr.Ilava)- 2+1
borocka- Lučenec - 1+1
Ludmila-B.Bystrica-2+1+pes
lady - Martin 2+2
kosska- Žilina 2+1
Mystery-Košice-2+2
emode - B.Bystrica - 2+1
este si musim popozerat linky ale tiez sa v pohode prisposobime 🙂
No stránka Podhájskej úbohá, čo som našla orientačnú mapu, tak je to tak, ako vravím - nie je tam žiadny krytý. A mňa Podhájska nenadchla, sú tam 2 väčšie bazény, v ktorých je plno starých tetiek a ujkov, čo tam len kvasia. Voda v nich je tak po brucho. To, čo tak hrdo nazvali plaveckým bazénom, ja maličký bazénik, kde je poriadne studená voda. Plávanie tak na 10 temp, aj to som možno prehnala. Toľko pre info. Ak sa väčšina rozhodnete pre Podhájsku, pôjdem tam a nebudem nadávať ani frfľať 🙂 ....Len aby ste nakoniec vy neboli sklamané, ak si to predstavujete príliš hrdo 🙂
Pre mňa je najpodstatnejšie, aby bol pekný areál pri ubytku. Kde sa môžeme v pohode pousádzať, deti vybehať bez toho, aby sme museli striehnuť, kde môžu padnúť, kde sa dá opekať alebo guláš robiť. Či to bude pri horách alebo pri kúpalisku, to mi je už jedno.
baby, a ten vikend 3-5 jun by Vam vyhovoval ?
Mne je termín jedno, prispôsobím sa. 3-5 je podľa mňa OK.
@luba142 on uz nespi v postielke. mame ju doma,ale sluzi na plysaky a perinak. vlastne odkedy zijeme samy, tak spinka so mnou v manzelskej. viem ze to nie je idealne, ze sa potom tazsie oduci, ale bolo to tak lahsie aj pre mna a aj pre neho, aby sme si boli blizsie. a este mam hlavne problem s dopravou. neviem ci nas nasi dovezu autom, alebo to risknem nejakym vlakom...tak nechcem trepat moc veci, ani kocik zrejme nevezmem.
@luba142 ja som navrhovala tu stiavnicu, to je krasne mesto, hory vsade dookola, a je to hadam najstrednejsi stred slovenska, vsetci by mali rovnako daleko.
@iinuska aj mne je termin jedno, ci posledny majovy alebo prvy junovy, zatial neviem o nicom co by bola u nas prekazka.
@jamaat kupanie by bol pekny bonus uz k beztak peknemu vikendu. myslim ze cas nam prejde, decka ani my sa nudit nebudeme,aj keby sme len v penzione a na ihrisku "sedeli". no ja by som aj tak dala prednost tej podhajskej. je mi to dostupnejsie kvoli preprave, ked nemame auto. ale ak by ste predsa len volili nieco viac pri zvolene,alebo bystrici...tak tiez by som nebola proti.
@kodada co myslis? ubytovanie som nehladala, ale urcite by sa nieco naslo. a program?? tak uz len taka prechadzka po meste moze byt pekna. viem ze je to skor pre dospelych, ale ani minuly rok ste vraj detom nepripravili nic specialne okrem toho ihriska na penzione.
a mozem sa opytat?? teraz to neber ani ako urazku, a uz vobec nie ze ta vyhadzujem!!! to nie!! ale tvoj tomi nie je majovy,ze?? mozem sa opytat preco chodis do nasej skupiny??? teda mne to nevadi, len si tu nepisem s babami celkom od zaciatku, tak mi zrejme nejake vztahy a suvislosti unikaju.
Barorka ved mne by prave ta Stiavnica vyhovovala, preto sa pytam ci uz ste riesili nieco konkretne 🙂
a neurazim sa, nie som taka, rada vysvetlim .... ja som v tejto teme od jej zaciatku, povodne som aj ja mala mat majove babo, len to osud zariadil inak a ja som mala MA, z babami som zostala v kontakte
@kodada aha, uz chapem......... mne to len padlo do oci, tak som sa opytala, snad ti to nevadi. nevedela som. mrzi ma to 😔
@luba142 hj, ubytko je tam drahsie. teraz som kukla mozonosti:( tak nic no, to bol len napad. nenapada ma uz ziadne pekne miesto na slovensku....
alebo take teplite? turcianske,alebo ja trencianske. to je tiez oblubena a vychytana oblast. len ci aj cenu nebudu tomu prisposobene 😖 hmm??
cafte baby, ste sa zas dako rozpisali 🙂
Co sa mna tyka, tak ja tam ten bazen teda vobec nepotrebujem, okupat sa pojdeme hocikedy inokedy...presne ako pise Lubka a Janka...dolezite je hlavne, aby tam bol ten vybeh pre deti, nejake tie hojdacky, preliezky...a samozrejme nejake to posedenie na gulasparty nocnu 😀 .... takze stale mi v tomto vyhovuje najviac sustiak 😀 😀
@nikanika28 kua sustiakovi nee, vyberme nieco ine
😔 😔

@borocka tu pisu ze za osobu je od 11€ a kapacita je 36 osob
http://www.uby.sk/penzion-astra-podhajska