icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

mystery7
22. jan 2011

ja zatial suhlasim s @jamaat. Viacej by som ocenila priestor pre deti pri ubytovani a bez bazena, ktory by bolo o nervy ustrazit-Mirko by tam skocil hned po ☹ prichode. Kupat sa nemusime, radsej nech je priestor na gulas a opekacku 🙂
Co sa tyka terminu skor by som sa priklonila k stredu juna, budem mat tesne po porode, tak nech ma maly aspon 3tt 😅

mystery7
22. jan 2011

@borocka program pre deti, ved tam bude kopec deti a priroda. Nech sa poriadne vybehaju, vyhraju, oteckovia ich pripadne ponahanaju a my poklebetime.
Pochybujem, ze sa deti lepsie zabavia nejakou prechadzkou v meste. Mirko stravi 2 hodiny na ihrisku a pride domov zrevany, ze "musel" uz ist domov. A to ho mm musi odniest na rukach, lebo dobrovolne nepojde.

luba142
22. jan 2011

http://www.penziongyory.sk/home.php

tuje o tom lepsie info aj cena je super

nikanika28
22. jan 2011

@mystery7 presne..zdielam tvoj nazor 🙂
@luba142 no sak dobre, ja len hovorim, ze po tejto stranke mi to tam vyhovovalo..velky priestor, vela miesta aj na sedenie...takze tak...a kludne by som tam sla aj trikrat 😀

emode
22. jan 2011

@kodada tam maju podla mna preklep, je to cena za izbu, nie na lozko, takze podla mna dobra cena ...

luba142
22. jan 2011

http://www.penziongyory.sk/home.php

KTO SUHLASI S TYMTO PENZIONOM?????? nech dvihne ruku 😀 😀 😀
ale nie vazne vyzera to super aj dvojok tam je dost 😉

mystery7
22. jan 2011

@borocka program pre deti, ved tam bude kopec deti a priroda. Nech sa poriadne vybehaju, vyhraju, oteckovia ich pripadne ponahanaju a my poklebetime.
Pochybujem, ze sa deti lepsie zabavia nejakou prechadzkou v meste. Mirko stravi 2 hodiny na ihrisku a pride domov zrevany, ze "musel" uz ist domov. A to ho mm musi odniest na rukach, lebo dobrovolne nepojde.

emode
22. jan 2011

ja tiez navrhujem radsej hory ako bazen, zaciatok juna je maly predpoklad, ze sa bude kupat a potom co tam ...

luba142
22. jan 2011

@mystery7 presne tak deti potrebuju ihrisko a nie prechadzky 🙂 🙂

kodada
22. jan 2011

a kupalisko pre taku velku partiu je o nicom, kto vie aku budu mat deti naladu, radsej som za nejaky areal

nikanika28
22. jan 2011

@luba142 prvy penzion, ktory splna nase poziadavky...vybeh, male ihrisko..super to tam vyzera
nemyslim, ze treba vymysat program,. bude tam kopu deti, kazdy donesie nejake hracky....zabavka na cely den a my mozme klabosit 😵 ...nie? minuly rok to bolo super, sice krpci este nechodili moc, stvornozkovali vacsinou, ale tento rok su zase samostatnejsi, tak sa hadam pohraju, ked bude kopu novych hraciek...

nikanika28
22. jan 2011

@kodada presne....

luba142
22. jan 2011

@nikanika28 a my mozno budeme mat viac casu klabosit ked uz nebudeme za nimi az tak rozbehani po celom areale 😀

nikanika28
22. jan 2011

@luba142 veru, teraz to uz bude fajn, uz si pobehaju v pohode, nemusime im za zadockom stat 😀 ...uz len to jazierko odsledovat, aby tam necapli 😀 😀 ..ak by sa odsuhlasil tento posledny navrh..ja som ZA

luba142
22. jan 2011

@nikanika28 no tusim to je dale od ihriska ,ale to sa osleduje snad,

emode
22. jan 2011

http://www.slovenskedovolenky.sk/hotel-na-orave...

tak mne sa pozdava toto ... ceny super a ockovia budu s detmi, my si dame aj masaze 😀

nikanika28
22. jan 2011

@emode no neviem, 25-27€ na osobu mi pride dost 😅

dm1
autor
22. jan 2011

baby pisete jak draci ja vas nestiham citat! akoze ja tiez nepotrebujem bazen suhlasim s babami dolezity je vybeh pre deti tak aby sme ich mali v dohlade a nejake vacsie miesto na sedenie pri grile. Akoze ja som tiez za sustiaka 😀 . NIeco take keby sa naslo....

idem pokukat tie linky

emode
22. jan 2011

@nikanika28 to je na izbu ...

dm1
autor
22. jan 2011

@dm1 no to je veru pre nas dost

jamaat
22. jan 2011

Mne sa to tiež celkom pozdáva, najskôr som sa síce zhrozila nad cenou, ale potom som si všimla, že je to aj s polpenziou. Len aby sme sa nebili o tie lacnejšie izby s kuchynkou 🙂

nikanika28
22. jan 2011

@emode ved je tam pisane, ze "Ceny sú uvedené v eurách za ubytovanie pre 1 osobu staršiu ako 12 rokov a noc vrátane raňajok a DPH."

luba142
22. jan 2011

@jamaat myslis ten meder? Ja som tam piusala ohladom tej ceny

to na tej orave je od nas 4 hodiny takze tam by som nesla

jamaat
22. jan 2011

To som písala k tomu lubinmu Veľkému Mederu.
@emode Je to cena za osobu.

nikanika28
22. jan 2011

baby, vam sa nepaci ten penzion, co dala lubka? http://www.penziongyory.sk/home.php

luba142
22. jan 2011

ja osobne som za ten Meder bo nic lepsie a cenovo dostupne s velkou kapacitou som nenasla ale ak niekto najde lepsie tak sa prisposobim ak to nebude 4 hodiny daleko 😀

nikanika28
22. jan 2011

@dm1 tak uz sme dve za sustiaka 😀

dm1
autor
22. jan 2011

mne sa paci ten Meder aj ked fakt neviem ci sa nebudeme byt o tie bez stravy ja by som radsej tak chcela + kuchynka

nikanika28
22. jan 2011

@dm1 mozno sa bude dat dohodnut s majitelom... ja by som tiez radsej s kuchynkou