Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
http://www.umackov.sk/bodice/index.php
toto je celkom zaujimave a kedze to nie je hotel, kuchynka k dispozicii by sa tam nasla ... mozem ich oslovit ako by to bolo a hlavne aby nam urobili jednotnu cenu aj ked bude niekto v stvorpostelovej izbe ...
skuste mrknut
ja si vecer vytiahnem velky komp a popozeram linky na penziony a potom uvidim.
Ja ratam, ze my to budeme mat v priemere vsade okolo 3,5hod cesty, benzin bude pre nas riadna palka ☹ tak ubytko preferujem nejake lacnejsie
Ten penzión Central vo Veľkej Rači sa mi páči a cena až neuveriteľná. Aj keď treba si prirátať dosť vysoký rekreačný poplatok.
@borocka V tých Bojniciach asi tiež nie je na izbe kuchynka, podľa mňa len v chatkách. Pozrela som to na inej stránke, kde je to lepšie rozpísané.
Ja individuálne variť nemienim a chlieb maslom natrieť sa dá aj na izbe bez kuchynky, keď už by o to šlo.
Kuknem ešte emodin link a mali by sme zosumarizovať pár tých, čo sa nám zatiaľ najviac páčili, lebo aj pozabúdame.
Podľa mňa: šuštiak, central oščadnica, potom pri Podhájskej bol nejaký jeden fajn, ale už som názov zabudla. 🙂
kocky, dufam, ze pozerate penziony na strednom slovensku, nie ze ja pocestujem 5 hodin 😅
Ten, čo tam bolo aj pár izieb s kuchynkou, pri Veľkom Mederi.
@jamaat ked som to tak zratala tak v tej oščadnici mi to vychadza najlepsie a ked nebudeme mat kde gulas uvarit pojdeme do restiky v sobotu na obed, v piatok a sobotu vecer sa bude opekat alebo grilovat, alebo potom teda ten meder,
akurat koli mystery by bola oscadnica lepsia, ma to blizsie
Luba, dik za odpoved.
Tak sa dohodnite, nech sa vám stretnutie vydarí, ale my tento rok nepôjdeme.
no, co vam na to poviem. Na mna ohlad neberte, kazdy sa rozhodnite podla svojich predstav a potrieb. Ja uz tolko dorazim-dufam 🙂 drzim si palce nech mi to vyjde.
zienky, tak ja uz stracam prehlad, nestiham 😅 Je tu toho pozehnane, tak snad nieco spolocne vyberieme. My sa prisposobime. Ja len teda, keby to mohol byt ten prvy junovy vikend 🙂
Ten Central vyzera naozaj fajn aj pre decka, som za 🙂
@borocka ale ved ja nevravim, ze necham Klarku sa samu tulat 🙄 ..ja hovorim, ze tento rok je to uz lepsie, ze su deti samostatnejsie..ja osobne teda klare nelietam za zadkom, mam ju stale na ociach..ked vidim, ze moc vymysla, idem za nou...
aj ja som za central 😵 ...pisu tam, ze sa da vybavit skupinova zlava..tak sa mozme aj na to spytat 😉

@mystery7 no mala spala tak som mala cas 😀