icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

luba142
23. jan 2011

@mystery7 no mala spala tak som mala cas 😀

luba142
23. jan 2011

@borocka ten co som dala ja v tej oščadnici je lacnejsi a aj areal je suepr

emode
23. jan 2011

http://www.umackov.sk/bodice/index.php
toto je celkom zaujimave a kedze to nie je hotel, kuchynka k dispozicii by sa tam nasla ... mozem ich oslovit ako by to bolo a hlavne aby nam urobili jednotnu cenu aj ked bude niekto v stvorpostelovej izbe ...
skuste mrknut

luba142
23. jan 2011

@emode a co vravis na tu oščadnicu je to aj lacnejsie?

borocka
23. jan 2011

@luba142 ten penzion central vyzera krasne. len skoda ze sa musi jest v restike u nich :(

luba142
23. jan 2011

@borocka kde to mas napisane ze musi?

luba142
23. jan 2011

@luba142 ak nechces tak nemusis neni to podmienka sa tam stravovat

borocka
23. jan 2011

@emode vyzera to pekne, ale tu cenu vobec nechapem. to im je zatazko rozpisat podla posteli v izbe, alebo rovno na dospelu osobu??

borocka
23. jan 2011

@luba142 tak je tam ze bud ranajky, plna alebo pol penzia.... a vo vybaveni nie je uvedena ani mikrovlnka, ani sporak....takze asi sama si na izbe nic nepripravim

luba142
23. jan 2011

@borocka no vies my sme nevarili riesili sme to pre deti kupovanymi sklickami, a da sa tam grilovat a opekat a v najhorsom pripade sa tam da zajst do tej restiky aspon na obed keby uz na tom ze chce teply obed pre deti niekto trval

mystery7
23. jan 2011

ja si vecer vytiahnem velky komp a popozeram linky na penziony a potom uvidim.
Ja ratam, ze my to budeme mat v priemere vsade okolo 3,5hod cesty, benzin bude pre nas riadna palka ☹ tak ubytko preferujem nejake lacnejsie

jamaat
23. jan 2011

Ten penzión Central vo Veľkej Rači sa mi páči a cena až neuveriteľná. Aj keď treba si prirátať dosť vysoký rekreačný poplatok.

jamaat
23. jan 2011

@borocka V tých Bojniciach asi tiež nie je na izbe kuchynka, podľa mňa len v chatkách. Pozrela som to na inej stránke, kde je to lepšie rozpísané.
Ja individuálne variť nemienim a chlieb maslom natrieť sa dá aj na izbe bez kuchynky, keď už by o to šlo.
Kuknem ešte emodin link a mali by sme zosumarizovať pár tých, čo sa nám zatiaľ najviac páčili, lebo aj pozabúdame.

Podľa mňa: šuštiak, central oščadnica, potom pri Podhájskej bol nejaký jeden fajn, ale už som názov zabudla. 🙂

mystery7
23. jan 2011

kocky, dufam, ze pozerate penziony na strednom slovensku, nie ze ja pocestujem 5 hodin 😅

jamaat
23. jan 2011

Ten, čo tam bolo aj pár izieb s kuchynkou, pri Veľkom Mederi.

jamaat
23. jan 2011

@mystery7 Máš to blbé, že si jediná na východnom Slovensku, všetko sme stred a západ. 😒

luba142
23. jan 2011

@jamaat ked som to tak zratala tak v tej oščadnici mi to vychadza najlepsie a ked nebudeme mat kde gulas uvarit pojdeme do restiky v sobotu na obed, v piatok a sobotu vecer sa bude opekat alebo grilovat, alebo potom teda ten meder,
akurat koli mystery by bola oscadnica lepsia, ma to blizsie

mirka_mt
23. jan 2011

Luba, dik za odpoved.
Tak sa dohodnite, nech sa vám stretnutie vydarí, ale my tento rok nepôjdeme.

mystery7
23. jan 2011

no, co vam na to poviem. Na mna ohlad neberte, kazdy sa rozhodnite podla svojich predstav a potrieb. Ja uz tolko dorazim-dufam 🙂 drzim si palce nech mi to vyjde.

mystery7
23. jan 2011

@luba142 heh v tej restike este nezazili peklo 😀 ked nas tam tolko dojde s malymi deckami 🙂

iinuska
23. jan 2011

zienky, tak ja uz stracam prehlad, nestiham 😅 Je tu toho pozehnane, tak snad nieco spolocne vyberieme. My sa prisposobime. Ja len teda, keby to mohol byt ten prvy junovy vikend 🙂

mystery7
23. jan 2011

@iinuska ked prvy junovy vikend, tak sa modli nech porodim do 18 😉

luba142
23. jan 2011

@iinuska hej ja som za za ten prvy vikend, zatial neviem o nicom co by nam baranilo 🙂, alebo hocikedy v juni asi ,neviem, mame este skolu takze v podstate je to jedno 🙂

luba142
23. jan 2011

@mystery7 to si dost odvazna ked sa chces vydat na taku cesto s novorodencom 🙂

emode
23. jan 2011

Ten Central vyzera naozaj fajn aj pre decka, som za 🙂

luba142
23. jan 2011

@emode to je asi najlepsie tak co dame hlasovat?? 😅

iinuska
23. jan 2011

@luba142 dajme hlasovat

borocka
23. jan 2011

@jamaat sustiak OK, aj ked mne sa na patovy predrazi. na podhajskej bolo viac peknych, vsetko zalezi od toho kolko nas pojde, aku potrebujeme kapacitu, ale vyhovoval tam dom euro, aj liska a este aj astra. aj ten central oscadnica bol pekny.

nikanika28
23. jan 2011

@borocka ale ved ja nevravim, ze necham Klarku sa samu tulat 🙄 ..ja hovorim, ze tento rok je to uz lepsie, ze su deti samostatnejsie..ja osobne teda klare nelietam za zadkom, mam ju stale na ociach..ked vidim, ze moc vymysla, idem za nou...

nikanika28
23. jan 2011

aj ja som za central 😵 ...pisu tam, ze sa da vybavit skupinova zlava..tak sa mozme aj na to spytat 😉