icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

borocka
23. jan 2011

@nikanika28 tak u nas to lepsie nie je. kym lozil, tak nemal vsade pristup a dalo sa ho nechat aj bez dohladu. ale teraz? vzdy vyuzije prilezitost ked ho necham sameho. a cim je vyssi, sikovnejsi, rychlejsi, pohyblivejsi tak je to len horsie pokial ide o moj klud a relax. on uz aj pred rokom na tom stretku by chodil (od 10 mesiacov), ale bol este trochu nesikovny, pomalsi,.... celkom by sa to dalo. ale teraz, ked zapne vrtule v ritke, tak amen tma

jamaat
23. jan 2011

Ešte ludke musíme vybaviť, že jej môžu zobrať psa ťažšieho ako 11kg. Všimli ste si v cenníku? No tak to už nechápem, ešte aj cena podľa kíl odstupňovaná.

luba142
23. jan 2011

@jamaat a Blazika kolko ma musi jej priznat viac ako 11 kil??

jamaat
23. jan 2011

Nuž prinajhoršom budeme klebetiť na spôsob trávnic. 😀

borocka
23. jan 2011

@luba142 neviem, kto si to vezme na starsoti, ale ak budes pisat ty do toho centralu, tak sa prosim ta opytaj ako je to v pripade dvojmiestnej izby, ked je na nej len jeden dospelak a male dieta. lebo co som si vsimla,tak jednomiestnu nemaju. a aj na to varenie sa opytaj, ci sa da aj individelane na izbe....alebo ako to maju.
kujem!!

emode
23. jan 2011

http://www.villabetula.sk/?id=1
baby toto davam len ako ceresnicku na torte, hlavne preto, lebo to poznam ale uvedomujem si, ze cenovo nerealizovatelne pre vsetkych ... majitelka slubila poslat ponuku, ale nic to asi nezmeni ... len tak Vas chcem posteklit 😅

luba142
23. jan 2011

@borocka neviem kto to bude organizovat, ja niesom moc organizacny typ...HLASI SA NIEKTO DOBROVOLNE?????

iinuska
23. jan 2011

@emode tu Betulu som tu uz davala 😉 😀

borocka
23. jan 2011

@emode to som pozerala uz velakrat, pekne.......
ked u mna naozaj ta podhajska vyhrava dostupnostou aj cenami. samozrejme nie tato betula, ale ine penziony. najme ta liska

jamaat
23. jan 2011

Ja som si organizovanie odbila vlani, tohto roku sa nehlásim. 🙂

borocka
23. jan 2011

http://www.ubytovaninaslovensku.eu/penzion-kuri...
a co tato kuria??? je to tak pre 16rodin a myslim ze na to staci aj to ihrisko a pozemok.

ja sa tiez nehlasim. myslim ze by mal niekto, kto urcite istotne pojde, lebo u mna je to otvorene podla lokality co sa vyberie...nemame vsade dostupnost ☹

luba142
23. jan 2011

do Centralu som napisala meil, s otazkami na ubytovanie, kuchynku, storno poplatky, skupinove zlavy, uvidim co odpisu a dam vediet, a potom ak ma niekto dalsie otazky obratte sa na mna alebo niku 😉 😉 😉

emode
23. jan 2011

@iinuska tak sorry 😅 nesla som az tak dozadu ... no ja by som pockala, kym mi ta pani napise mail aspon ... je to tam pre decka nadherne a borocku by sme mohli prichylit niekde v rodinnej izbe, kde je jedna spalen navyse 😅

sssimi
23. jan 2011

@luba142 fúha, ten central vyzerá fakt super.

dm1
autor
23. jan 2011

baby ten central vypada super! len akosi nevidim tam letne ceny pre tento rok len rok 2010. neviem ci som slepa 😕

co sa tyka tej kuchynky tak tiez som nemyslela ze by som tam vyvarala jasne chceme ako minule len spolocne gril pripadne gulas alebo tam na obed do restiky. Ranajky bezrpoblemov na izbe. Skor kvoli malemu som myslela moj je hrozny co sa tyka jedla velmi malo co zje a ked ozaj nic nechce tak aspon cestoviny ci ryzu zje tak som chcela uvarit. Ale poriesime nejako. Ale je to tam fakt krasne 😵

dm1
autor
23. jan 2011

a dalsie plus vidim tam trampolinu tu maly ma rad tak suepr ja som az vsetkymi desiatimi!!!!!!!

jamaat
24. jan 2011

Na trampolínu by som si aj ja šla zaskákať 🙂

dm1
autor
24. jan 2011

@jamaat no sak aj u sustiaka si skusala ten super kotku co bola ako vlek ci ako to nazvat tak mozes aj zaskakat. Ja zase isto nesplnim vahovy limit ako u sustiaka 😀

nikanika28
24. jan 2011

@dm1 jj, trampolina... 😀 😀 😀 😀
aj ja som za central

emode
24. jan 2011

baby, odpisala pani z Vila Betula, ze nam da jednotnu cenu 20 Eur na osobu aj s ranajkami, na celu kapacitu penzionu a rozmyslajte, co tam vsetko je k dispozici, mini farma, krasny vybeh, fakt rozmyslajte ...

vlastne skopirujem text sem:
Dobry vecer opat Erika, takze budem sa to snazit nacenit k vasej spokojnosti, je to trocha komplikovanejsie vzhladom na roznorodost kapacity .

Neviem ci vamviac vyhovuje jednotna cena za dospelu osobu co je moj osobny nazor alebo by bolo lepsie nacenit to jednotlivo po apartmanoch ale v takom pripade by to niekomu kto by byval v mezonete vyslo menej ako niekomu v app.klasik.

ja navrhujem jednotnu cenu na dospelu osobu 20€ uz s ranajkami / na noc a deticky gratis a dame vam celu kapacitu penzionu a v tej cene je aj vyuzitie sauny a virivky, pripadne vam vieme zavolat masera ak by ste chceli trocha zregenrovat silu.
co sa tyka toho stravovania, varenia gulasa a grilovacky tam by sme sa nejako rozumne dohodli na cene, co sa tyka ostatneho stravovania obedov pripadne vecere, tam to moze fungovat v nasej restauracii počas celeho dna individualne sposobom alacard s tym ze vam dame na konzumaciu 15% zlavu, pripadne ze by ste si chceli objednat nieco jednotne, domace jedlo a pod, tam vam vieme spravit aj dobru cenu. Mame restauraciu na velmi dobrej urovni, a podavame kavalitne , chutne jedla ako losoos, slimaky, tatarsky biftek, vieme vam samozrejme uvarit zvlast zdravu stravu pre drobčekov, pripadne upiest prasiatko. Tych moznosti je neurekom, a ked mi napisete vasu predstavu, budeme vam plne k dispozicii pocas celeho vikendu.
Viac ma uz nic nenapada, ale vy urcite este budete mat nejake dotazy takze piste, som pripravena vam obratom odpovedat.

pekny vecer este
anka

sssimi
24. jan 2011

http://www.slovensko-privat.sk/product/penzion-...

Tak myslím, že je tu veľká zhoda 😉 To ma teší 😀 Potom pozor na to, že už o 10tej musíme byť vysťahovaní a príchod je po 16tej. Tie ceny asi stále platia, takže 10€ + 1,16€ bol tuším rekreačný poplatok, takže myslím že cenovo fantázia.
A baby čo chcete isť na trampolínu 😀 tak tie majú nostnosť buď do 60kg alebo 80kg 😀 , tak ja budem dúfať, že to bude tá väčšia 😀 😀 😀

sssimi
24. jan 2011

@emode hoď sem ešte link na tu Betulu

emode
24. jan 2011

@sssimi hore vyssie na tejto strane ...

ja len tolko, aby sme sa nedali zlakat zdanlivo vyhodnou cenou ... nie su tam ranajky a pod.
ja sa samozrejme prisposobim, len uz ked to planujeme, nech je to fajn 😅

luba142
24. jan 2011

Baby tu je este raz link na ten Central tak dajte teda vediet k tomu kto je za ,alebo chcete radsej tu Betulu?

http://www.penzion-central.sk/index.php/penzion...

sssimi
24. jan 2011

Mne je to teda jedno či Betula alebo Central-obje mám aj tak cca rovnako ďaleko. Pol hodina hore dole.... Mne sa páčia oboje.

luba142
24. jan 2011

@emode kolko by ma vysla dvojka s pristelkou keby jednotna na osobu cena bola teda 20€, kolko by bolo za pristelku potom pre 7 rocne dieta?

luba142
24. jan 2011

@sssimi mne by vyhovoval ten Central lebo Betulu mam o hodinu dlhsie cestu cca cez 3,5 hodiny 😝 😝

sssimi
24. jan 2011

@luba142 Veď jasné-práve pre to píšem, že mne je to jedno. My to máme všade na tie 3 hodiny, ale ak by mal mm voľno tak vybehneme asi na chatu potom ešte do Čadce a rodinu popozerať.

iinuska
24. jan 2011

ahojte zienky, tak mne osobne sa paci aj betula aj central 🙂
Podla toho, co napisala pani z betuly, vyzera to byt seriozne, a da sa dohodnut...

emode
24. jan 2011

Luby, napisem ohladne pristeliek, neberte to prosim tak, ze propagujem Betulu, ale bola som tam, sice sme este nemali Sofiu 😅 ale je to fakt zabehnute a take prijemnejsie mi to pride. Samozrejme, rozhoduje cena, to chapem, preto sa v pohode prisposobim.

s Centralom nemam problem 😉