Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
Ešte ludke musíme vybaviť, že jej môžu zobrať psa ťažšieho ako 11kg. Všimli ste si v cenníku? No tak to už nechápem, ešte aj cena podľa kíl odstupňovaná.
Nuž prinajhoršom budeme klebetiť na spôsob trávnic. 😀
@luba142 neviem, kto si to vezme na starsoti, ale ak budes pisat ty do toho centralu, tak sa prosim ta opytaj ako je to v pripade dvojmiestnej izby, ked je na nej len jeden dospelak a male dieta. lebo co som si vsimla,tak jednomiestnu nemaju. a aj na to varenie sa opytaj, ci sa da aj individelane na izbe....alebo ako to maju.
kujem!!
http://www.villabetula.sk/?id=1
baby toto davam len ako ceresnicku na torte, hlavne preto, lebo to poznam ale uvedomujem si, ze cenovo nerealizovatelne pre vsetkych ... majitelka slubila poslat ponuku, ale nic to asi nezmeni ... len tak Vas chcem posteklit 😅
Ja som si organizovanie odbila vlani, tohto roku sa nehlásim. 🙂
http://www.ubytovaninaslovensku.eu/penzion-kuri...
a co tato kuria??? je to tak pre 16rodin a myslim ze na to staci aj to ihrisko a pozemok.
ja sa tiez nehlasim. myslim ze by mal niekto, kto urcite istotne pojde, lebo u mna je to otvorene podla lokality co sa vyberie...nemame vsade dostupnost ☹
do Centralu som napisala meil, s otazkami na ubytovanie, kuchynku, storno poplatky, skupinove zlavy, uvidim co odpisu a dam vediet, a potom ak ma niekto dalsie otazky obratte sa na mna alebo niku 😉 😉 😉
baby ten central vypada super! len akosi nevidim tam letne ceny pre tento rok len rok 2010. neviem ci som slepa 😕
co sa tyka tej kuchynky tak tiez som nemyslela ze by som tam vyvarala jasne chceme ako minule len spolocne gril pripadne gulas alebo tam na obed do restiky. Ranajky bezrpoblemov na izbe. Skor kvoli malemu som myslela moj je hrozny co sa tyka jedla velmi malo co zje a ked ozaj nic nechce tak aspon cestoviny ci ryzu zje tak som chcela uvarit. Ale poriesime nejako. Ale je to tam fakt krasne 😵
a dalsie plus vidim tam trampolinu tu maly ma rad tak suepr ja som az vsetkymi desiatimi!!!!!!!
Na trampolínu by som si aj ja šla zaskákať 🙂
@dm1 jj, trampolina... 😀 😀 😀 😀
aj ja som za central
baby, odpisala pani z Vila Betula, ze nam da jednotnu cenu 20 Eur na osobu aj s ranajkami, na celu kapacitu penzionu a rozmyslajte, co tam vsetko je k dispozici, mini farma, krasny vybeh, fakt rozmyslajte ...
vlastne skopirujem text sem:
Dobry vecer opat Erika, takze budem sa to snazit nacenit k vasej spokojnosti, je to trocha komplikovanejsie vzhladom na roznorodost kapacity .
Neviem ci vamviac vyhovuje jednotna cena za dospelu osobu co je moj osobny nazor alebo by bolo lepsie nacenit to jednotlivo po apartmanoch ale v takom pripade by to niekomu kto by byval v mezonete vyslo menej ako niekomu v app.klasik.
ja navrhujem jednotnu cenu na dospelu osobu 20€ uz s ranajkami / na noc a deticky gratis a dame vam celu kapacitu penzionu a v tej cene je aj vyuzitie sauny a virivky, pripadne vam vieme zavolat masera ak by ste chceli trocha zregenrovat silu.
co sa tyka toho stravovania, varenia gulasa a grilovacky tam by sme sa nejako rozumne dohodli na cene, co sa tyka ostatneho stravovania obedov pripadne vecere, tam to moze fungovat v nasej restauracii počas celeho dna individualne sposobom alacard s tym ze vam dame na konzumaciu 15% zlavu, pripadne ze by ste si chceli objednat nieco jednotne, domace jedlo a pod, tam vam vieme spravit aj dobru cenu. Mame restauraciu na velmi dobrej urovni, a podavame kavalitne , chutne jedla ako losoos, slimaky, tatarsky biftek, vieme vam samozrejme uvarit zvlast zdravu stravu pre drobčekov, pripadne upiest prasiatko. Tych moznosti je neurekom, a ked mi napisete vasu predstavu, budeme vam plne k dispozicii pocas celeho vikendu.
Viac ma uz nic nenapada, ale vy urcite este budete mat nejake dotazy takze piste, som pripravena vam obratom odpovedat.
pekny vecer este
anka
http://www.slovensko-privat.sk/product/penzion-...
Tak myslím, že je tu veľká zhoda 😉 To ma teší 😀 Potom pozor na to, že už o 10tej musíme byť vysťahovaní a príchod je po 16tej. Tie ceny asi stále platia, takže 10€ + 1,16€ bol tuším rekreačný poplatok, takže myslím že cenovo fantázia.
A baby čo chcete isť na trampolínu 😀 tak tie majú nostnosť buď do 60kg alebo 80kg 😀 , tak ja budem dúfať, že to bude tá väčšia 😀 😀 😀
Baby tu je este raz link na ten Central tak dajte teda vediet k tomu kto je za ,alebo chcete radsej tu Betulu?
Mne je to teda jedno či Betula alebo Central-obje mám aj tak cca rovnako ďaleko. Pol hodina hore dole.... Mne sa páčia oboje.
ahojte zienky, tak mne osobne sa paci aj betula aj central 🙂
Podla toho, co napisala pani z betuly, vyzera to byt seriozne, a da sa dohodnut...
Luby, napisem ohladne pristeliek, neberte to prosim tak, ze propagujem Betulu, ale bola som tam, sice sme este nemali Sofiu 😅 ale je to fakt zabehnute a take prijemnejsie mi to pride. Samozrejme, rozhoduje cena, to chapem, preto sa v pohode prisposobim.
s Centralom nemam problem 😉

@nikanika28 tak u nas to lepsie nie je. kym lozil, tak nemal vsade pristup a dalo sa ho nechat aj bez dohladu. ale teraz? vzdy vyuzije prilezitost ked ho necham sameho. a cim je vyssi, sikovnejsi, rychlejsi, pohyblivejsi tak je to len horsie pokial ide o moj klud a relax. on uz aj pred rokom na tom stretku by chodil (od 10 mesiacov), ale bol este trochu nesikovny, pomalsi,.... celkom by sa to dalo. ale teraz, ked zapne vrtule v ritke, tak amen tma