Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
mne Betula z par fotiek pripomina Sustiaka tiez je tam take posedenie pri ohniku ako aj ihrisko pre deti
aj ceny vyzeraju oki 😉
tak neviem kto to bude ratat, ale ja nebudem hlasovat. Neviem na 100% ci dojdem, tak sa vam prisposobim.
Hlavne mi zistite storno poplatky, kolko bude zaloha atd. Vdaka.
Tá Betula vyzerá dobre, páči sa mi tam ponyfarma a aj detský kútik je fajn. A do sauny by som tiež aj zašla 🙂 Ďalšie plus je, že budeme mať celý penzión len pre seba, ak som dobre pochopila. Zdá sa mi tam byť rodinnejšia atmosféra. A tetin prístup je ústretový.
Ale páči sa mi aj Central, takže ak sa odhlasuje ten, nemám nič proti tomu.
@jamaat asi tak ... ono ked si k tej cene v Centrali pripocitas ranajky (i ked da sa fungovat na rozkoch s mliekom), tak si niekde na 15 eurach/osoba, noc
no ale poporiadku, izby v Betuli nie su len dvojky, su tam aj apartmany a mezonetove apartmany, v ktorych by boli dve rodiny, su to samostatne izby s obyvackou, co je vyhoda, lebo ked dame deti spat, tak nemusime cumiet na izbe ... druha vec, ze by sme to museli nejako rozhodit, co nie je problem vypytat si rozlozenie izieb ... idem si to aj ja detailnejsie pozriet ... mne sa pacia moznosti pre decka, budeme tam predsa len 2,5 dna teda ak sa nepojde aj niekde mimo ....
@luba142 no to je uz na nasom posudeni, podla mna sa to zvladnut da, chodime takto so Sofiou
ja som s nou komunikovala este skor, ako som dala link len pre zaujimavost,
pripnem teda este nieco, co mi napisala pred tym poslednym mailom:
nasa kapacita ponuka ubytovanie:
***v mezonetovych apartmanoch ktore mame 4, v kazdom apartmane su dve oddelene izby , v podkrovnej je aj pristelka, jedno soc zariadenie so sprchou, z dolnej izby sa vychadza na terasu, TV je v kazdej izbe, a tieto izby su neprechodne.
***v apartmanoch klasik ktore mame 2 , su tiez zlozene z dvoch izieb ale obyvacia izba je prechodna, kupelne so sprovym kutom
***v rodinnych izbach tie mame 2 , ktore su priestranne (2+2)kupelne so sprovym kutom
***v dvojlozkovych izbach s pristelkou, tieto mame 2 , ( 2+1) kupelne so sprovym kutom
***apartan s krbom ten je len 1 a ponuka cca 60m2 obytnej plochy s velkym balkom, kupelnu s vanou
Keby sme maximalne vyplnili nasu kapacitu vedela by som si taketo stretnutie predstavit, ale zalezi na standarte, ktory pozadujete.
pretoze v tych mezonetovych apartmanoch by museli byvat dve rodiny.
inak kapacita restauracie je idealna na taketo stretnutie, mame k dispozicii aj salonik, ak by ste pozadovali separe.
exterier penzionu villa betula je pre deti ako stvoreny, na cca 4ha plochy sa skutocne maju kde realizovat. akste uz pozerali nejake nase fotografie alebo video na webe, tak mi to date za pravdu.
Nieje problem dohodnut specialne detske menu, babysitting, mame k dispozicii postielky, nocniky, podbradniky , vlastene takmer vsetko co budete potrebovat k vasemu pobytu.
@luba142 a aj tak sa mi to zda drahe ked vezmem ze budem platit nejakych 80 na 2 dni ubytko len na dospelych+ nevie´m kolko pristelka, tak ma Central vychadza lacnejsie( 63,30 cely pobyt aj s poplatkom - teda ked bude Kika na pristelke, keby sme boli na 3-postelovej tak mozno tak isto)
tak neviem kto to bude ratat, ale ja nebudem hlasovat. Neviem na 100% ci dojdem, tak sa vam prisposobim.
Hlavne mi zistite storno poplatky, kolko bude zaloha atd. Vdaka.
no super uz su len dve ponuky no ja sa prisposobim nech napisu ty co im co konkretne vyhovuje vzdialonost cena a tak nam je to jedno ale asi to vyhra central si myslim pre cenu ale ja sa prisposobim vacsine
@luba142 dieťa od 3 do 15 rokov na pristelke s ranajkami za 5 Eur a rekreacny poplatok je 0,50 na osobu/noc
prave som s pani dohovorila, posle mi este cenove ponuky na gulas (alternativy prenajmu vybavenia, materialu, pripadne uvarenia v ich rezii - ich kuchar nam uvari, alebo nam vsetko pripravia a my si uvarime ... ), grilovacku som jej tiez spomenula, nie je problem, ten bazen je bio, da sa okupat, ked je teplo, ale pre deti vedia dat von bazenik ... pes 5 Eur len teraz neviem ci pobyt alebo noc ...
potvrdila, ze cely penzion by bol pre nas, predpokladam, ze potom bude bitka o ten najluxusnejsi apartman 🙂)
a jedno nie: kuchynku pre hosti nemaju, vedia uvarit na poziadanie aj specialne, ak treba, dokonca ak si vyberieme nieco vsetci rovnake, tam tiez vedia urobit cenu ...
treba si zvazit pre a proti, podla mna Betula ponuka viac, i ked o nieco drahsie ...
no mrkla som aj central aj betulu, tak som jednoznacne za betulu, ak mozem teda hlasovat. poznam tam okolie, kedze v sielnici mi byva kamoska, je to len kusok od lipt. mary, tak ak niekto bude chciet, moze si ist aj zaplavat, resp. 15km je tatralandia aquapark. 😉 a uz vidim, ze by som mala problem stanku dostat od tych zverov na farme a tom nafukovacom hrade ani nehovorim. to je este lepsie ako trampolina
V pohode, ked mi posle kalkulaciu na ten gulas, dam to sem a do konca tyzdna sa rozhodneme ... ved budeme hlasovat 😉
v Centrali platite este aj za postielku 7 Eur, teda pre tých, co ju potrebujú ...
akoze mne sa pacia oboje. Ta betula je veru drahsia a vyjde to dost ale zase tie zvery..... Len si celkom neviem prestavit ako si budeme tie izby rozdelovat 😕 . Asi budeme losovat 😀
A kolko musime byt dospelych aby nam dala cely areal? akoze vyzitie pre deti je tam super o tom potom fakt idealne
a kedy by sme museli opustit betulu? lebo aj od sustiaka sme museli tusim o 10 len nam dovolil byt este na zahrade tak sme boli vonku este do obeda.
@luba142 ja viem ale tu je toho viac, ranajky, virivka, sauna, velky naf.hrad, detsky kutik keby bolo skaredo.... len je to drahsie a je to dalej
ale ked tak divam to rozmiestnenie izieb tka je to v betuly akosi na figu baby - kludne pojdeme na stvorku ale si vsimnite ze ta druha dvojica by bola vzdy v priechodnej izbe alebo v spolocnej obyvacke na roztahovacom gauci... to roztahovacie mi ani nevadi len to priechodne aj hej podla toho ako je to riesene ak bude vecko spolocne dole a bude chodit ta druha rodinka cez obyvacku kde budeme spat si to neviem celkom predstavit
@dm1 do apartmanu klasik by isla len jedna rodina ... tak to vychadza
tie mezonetove su 4, kazda izba samostatne, to je 8 rodin, 2 dvojlozkove izby, 2 rodinne izby uz je 12, tie zvysne by sme pouzili len v pripade potreby, nestanovila si podmienku, ako musia byt apartmany vyuzite ...
@emode pre mna je tato betula moc. 40eur za dve noci a dve ranajky.a to este pato niekde musi spat, izbu vyhovujucu mojej kapacite 1+1 ani nemaju,. saunu a vyrivku si mozu nechat, ja nebudem mat cas to vyuzit 😒 a dalsie poplatky za gulas a opekanie, a este pato nejedol....... ten vybeh je ozaj velmi pekny,.....ale mne by stacilo neico jednoduchsie. toto je financne nad moje moznosti. z materskej si to dovolit nemozem
ako citam tak vacsine je jedno ci central alebo betula tak rozhodnime podla toho kde by nas slo viac nech sa stretneme v co najvacsom pocte nie?
vynimocne suhlasim s borockou mne by tiez stacilo nieco ako je Central, nemame moc penazi nazvys a aj ta dlha cesta nas odradza,ked je to len na vikend, 😉
baby, takze ak by nas malo byt menej koli tomu, ze niekomu nevyhovuje vzdialenost a hlavne cena, tak sa priklanam k tej lacnejsej variante...chcem, aby sa nas tam zislo co najviac..ide predsa hlavne o to, aby sme sa stretli...deti sa zahraju, aj ked tam nebude tolko atrakcii....
http://www.ubytovaninaslovensku.eu/chata-lunala... skuste pozriet este toto 🙂

@emode chapem ,aj mne sa to paci len je to skoro 4 hodiny cesty od nas tak preto...tak daleko asi nepojdeme, neviem co na to muz musela by som ho spacifikovat keby ste na tom trvali ze sa pojde tam 😒 😒 😒