icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

borocka
26. jan 2011

@luba142 ajedlo budete riesit uz teraz,hromadne pri objednavke, alebo az potom na mieste????

ladywitch26
26. jan 2011

@luba142 nevies, kolko bude zaloha? aspon orientacne. mam na slovenskom ucte cosi cez 20e, ale ak bude malo, tak to musim poslat aspon tyzden dopredu odtialto dalsie, lebo to chvilu trva.

borocka
26. jan 2011

@ladywitch26 zaloha byva 50% z celkovej ceny, takze ak ani za stanku nebudes platit, tak tych 20 eur. aspon ja tak ratam.

luba142
26. jan 2011

@ladywitch26 fu to teda netusim ale cez 20 to urcite bude

luba142
26. jan 2011

@ladywitch26 ja ked som ratala ze vsetky co su napisane pojdu a ze nebude platit ani stanka vyslo mi to nejakych 717€ a 50% vychadza nejakych 24 eur, priblizne ,no ale ked budes aj za stanku platit tak mozno aj 25

ladywitch26
26. jan 2011

tak to potom uz rovno mozem zaplatit aj cele, ideme len na jednu noc, tak to tak aj hadam vyjde. len dufam,ze nas nebudu vyhanat z izieb tak skoro ako u sustiaka.

luba142
26. jan 2011

@ladywitch26 no neviem je tam tiez ze sa odubytovava tusim do 10

iinuska
26. jan 2011

@ladywitch26 ono to vacsinov byva vsade tak, ze do 10 treba uvolnit izby, ale podla mna, ked tam nema nikto novy prist hned v ten den, tak sa da dohodnut

borocka
26. jan 2011

@iinuska joj, to dufam ze nas nebudu takto hnat, lebo my ked mame dobre rano tak kolkokrat o pol deviatej vstavame 😅 to zavidite,co?? 😀 😎

dm1
autor
26. jan 2011

@borocka my niekedy aj o pol desiatej a uz sa aj o 10 podarilo 😉 . Ale zase zaspal o polnoci 😝

no jasne vacsinou to byva tak skoro vypratanie co uz narobime. aj prichod je neskoro 16.00 ale potom sa ho mozeme opytat ci ked prideme skor mozeme byt vonku s deckami a tam pockat. My by sme sa chceli cestou niekde v okoli zastavit a spravit si vylet ked uz tam budeme tak uvidime

luba142
26. jan 2011

Výška odstupného pri zrušení rezervácie pred zahajením pobytu.

Viac ako 60 dní pred zahájením pobytu 10% z ceny zálohy

60 - 45 dní pred zahájením pobytu 30% z ceny zálohy

45 - 30 dní pred zahájením pobytu 50% z ceny zálohy

30 - 15 dní pred zahájením pobytu 80% z ceny zálohy

15 - 01 dní pred zahájením pobytu 100% z ceny zaplatenej zálohy.

borocka
26. jan 2011

@dm1 joj, take podrichmanie do desiatej v posteli nebolo u nas ani nepamatam. ako by som si dala....
a ozaj, ekd takt ovecer spite, tak maly bude potom po veceroch s nam pri gulasiku sediet? alebo pojdes s nim dovnutra? ci sa s mm rozdelite??

borocka
26. jan 2011

@luba142 no tak to teda je dost. to som zvedava aku zalohu budu chciet!!!
nemozes im povedat ze ide o male deti, s ktorymi sa moze cokolvek vyskytnut aj v den nastupu na pobyt???

nikanika28
26. jan 2011

@luba142 pekne na prd 😝 😀

nikanika28
26. jan 2011

aj mne sa to zda byt velmi neprakticke a hlavne nevyhodne..ako to bolo u sustiaka? uz si to nepamatam....

dm1
autor
26. jan 2011

@luba142 to storno je uplne ze brutalne 😝 . Ked si spomeniem kolko sa bab vela odhlasilo na poslednu chvilu minule... u sustiaka to bolo v pohode tusim aj tyzden vopred vratil celu zalohu alebo aspon polovicu

luba142
26. jan 2011

@dm1
@nikanika28
@borocka
baby skusim to uhrat aspon antyzden vopred, ale neviem neviem, dala som mu cislo tak uz sa budeme telefonicky kontaktovat tak to bude lepsie ako cakat nez napisu

dm1
autor
26. jan 2011

inak to su horsie stortno poplatky ako pri letenkach ked sme rusili 😝

nikanika28
26. jan 2011

mne to pride dost neseriozne jednanie z ich strany...jednak cakame skoro cely tyzden, kym sa im uraci odpisat a aj to nenapisu vsetko, co chceme vediet ...to co je za pristup 😝 ..ved im spravime slusny zisk..si myslim, tak by mohli byt trochu ustretovejsi, ci?? 🙄 😅

dm1
autor
26. jan 2011

@luba142 inak podla toho co tam je tak ak uz objednam a zrusim hoc aj na druhy den po zaplateni zalohy tak platim 10% stortno 😲 . Sak 60 a viac dni - 10 %. To som este ani nevidela veru............. 😨 😨 😨

luba142
26. jan 2011

ak to nevyjednam tak co mam robit sak mi poradte ked ste mudre, mam potvrdit ,alebo nie rozhodnite sa preto som to sem dala, ja sa nebudem s nimi hadat ja to neviem ked ste to nechali mne 😉

nikanika28
26. jan 2011

@luba142 no proste im napis, ze by mohli zohladnit fakt, ze sa jedna o rodiny s malymi detmi a je pre nas velmi nevyhodne, ak su takto nastavene storno poplatky, pretoze pri tak malych detoch clovek nikdy nevie .. a kludne skus napisat, ze inak budeme nuteni vybrat pre nas vyhodnejsiu ponuku 😝 😀 ...kurnik, ini by sa potrhali, aby sme im spravili vacsi zisk a tito to maju na haku zjavne 😝

dm1
autor
26. jan 2011

@luba142 inak nechapem jedno. naco ti poslali len storno poplatky a nie kolko je zaloha ked ta suma storn sa z nej pocita? akoze naco posielaju stale nekompletne udaje?????

suhlasim s nikou.... hlavne nech uvedu kolko je zaloha a potom jednoznacne zmiernia storna inak to nevidim veru. Pri malych detoch sa neda planovat predsa 60 dni dopredu!

luba142
26. jan 2011

@dm1 lebo nevie kolko coho a ako takuze najskor musim potvrdit a poslat formular a potom posle kolko je zaloha....chceli ste najskor vediet storno!!
aj jamat poslal po potvrdeni pobytu zalohu az

dm1
autor
26. jan 2011

@luba142 ako kolko coho???? to akoze nema stanovene kolko byva zaloha normalne???? A co ked mi potvrdime a on posle ze zaloha je 90-100%? akoze divny pristup veru....
A k mnozstevnej zlave sa vyjadril nejako?
A chceli sme vedeit storna ale tie sa pocitaju bezne z ceny komplet a nie zo zalohy.

prepac ze ta bombardujem ale ked uz ti nejako prischla ta organizacia 😝 😉

luba142
26. jan 2011

@dm1 sak ma ze zaloha je 50% z ceny ale nema ju z coho vyratat chapes ked este nevie o aku sumu sa bude jednat

dm1
autor
26. jan 2011

@luba142 jaj tak to som nevedela ze 50% z ceny som sa zlakla ze viac. ale aj tak su tie storna moc vysoke

dm1
autor
26. jan 2011

@borocka tak to este neriesim co bude vecer jemu sa ten spanok casto meni takze uvidime tam. Aj minule nas tahal v manduce pri ohniku tusim do 10 a mala stanka od ladywitch este dlhsie. A jasne aj mm pomoze aj ked s uspavanim asi nie uvidime ako to bude vtedy s kojo dufam ze uz budeme bez veru...

ladywitch26
26. jan 2011

@dm1 dani, stanka nespala vtedy v noci skoro vobec. mravcala celu noc, driemala jedine mne na rukach, ale kedze som uz mala brusko, tak som ju nemohla celu noc nechat lezat na mne. my sme to potom dospali v aute. tak dufam,ze uz take stavy ako u sustiaka nezazijeme, lebo tentokrat by sme to o polnoci zbalili a sli radsej domov. 😒

jamaat
26. jan 2011

Neviem, ako je to so stornami v iných penziónoch. Ujo Šuštiak bol v tomto veľmi ústretový, ten ešte 2 týždne pred nástupom vrátil celú sumu.