Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
ako som povedala skusim spravit co sa da a uvidi sa 😉 .....mali ste to niekto zobrat za mna teda
baby a co mam to zajednac ci nie? Ved teda sa vyjadrite uz aby som vedela co mu mam povedat alebo sa vyjadríte az ked vam poviem co som sa dozvedela??
ja neviem, ale mne to pripada,ako keby nas tam nechceli. vsak ked vidim, ze sa mi crta nejaky kseft, tak aj odpisujem co najskor, nukam zlavy aj sama, len aby som on neprisla...teda aspon takto by to robil normalny podnikatel
@ladywitch26 no ja neviem
tak teraz sa drzte, aprilovky idu tiez v maji do nejakeho hotela, teraz neviem link.... a zalohu od nich nechce vobec! a ani storno ním nenauctuje ak to zrusia co i hned v den nastupu.
ale maju trochu drahsi hotel, okolo 20eur noc pre jedneho tam vychadza.
Nemyslím si, že je potrebné to čo najskôr rezervovať. Podľa mňa to nemá v tom termíne ani náhodou naplnené.
@luba142 Komunikuješ s nejakým majiteľom, alebo je to len recepcia, alebo čo?
Ja by som navrhovala, aby sa urobil pokus získať buď skupinovú zľavu, alebo aby aspoň zmenili tie stornopodmienky. Ak nie, poďakovať sa za "ochotu" a vymyslieť niečo iné. A ak nevymyslíme, tak sa môžeme aj neskôr na nich opäť obrátiť a zarezervovať to.
A buďte si istí, že pri takejto ochote nehrozí, že by nás v nedeľu nechali dlhšie na izbe a možno ani v areále.
tiez myslim, ze to nema naplnene. oscadnica je lyziarske stredisko, mozno tak v zime to ma naplnene, ale kto sa uz len v takom pocte bude trepat tam v lete, mimo nas, ze? 😀 mozno este tak skolske vylety, ale tie tak v polke juna skor a nie cez vikend.
podla mna ak to nezmeni, tak pockajme este nejake dva mesiace a potom si to u neho rezervujme. storno bude musiet zmenit, pretoze sa mu podstatne znizi sanca ze izby prenajme nieomu inemu. bude sa musiet uspokojit s nami
no, ako myslite. viem ze je to risk, ale zasa tie storno poplatky su akosi moc....
2 mesiace je pridlho, ak má kapacitu ledva-ledva. Ale neskočiť mu na to hneď, treba povedať, že si to ešte rozmyslíme, že máme vo výhľade aj iné penzióny. Hneď sa mi nezdalo, že začal tlačiť, aby sme to zarezervovali.
@borocka aj keby sme pockali 2 mesiace tak nam moze povedat tie iste storna a to by nam situaciu neriesilo lebo v pripade choroby deti to zrusime tak 1-2 tyzdne predtym nie skorej asi...
tiez sa mi to zda byt risk hlavne ak uz teraz chceme presne tolko 2-izieb kolko aj ponuka.... mozno ho fakt zastrasit ako Jamaat pise
Aj ja som za "postrašenie". V dnešnej dobe konkurencie si nemôže preberať. My sme boli v lete u jedného pána. Objednávala som to mesiac do predu. Pôvodne to malo byť 9 miest, ale 4 ísť nakoniec nemohli. A čo sme tam mali byť v piatok 5ti, tak sme prišli len 2ja s malou a ostatný až v sobotu a bolo to úplne v pohode. Nemuseli sme zaplatiť ani o cent viac a dokonca neboli ani žiadne blbé narážky. To bol fakt prístup a za pár šupek pekné ubytko.
Takže nech si rozmyslí či nás tam chce a ak áno, tak to prehodnotí a ak nie je ešte veeeľa možností....
babyyyy volala som s nim a super.
STORNO POLPATOK- ak vypadnu b2-4 rodiny tak je 2tyzdne pred zahajenim 50%
1 tyzden 100%
k dispozicii je 17izieb a vlastne nam to upravi tak aby boli dvojlozkove a trojlozkove ako potrebujeme, takze ked sme sa takto zpisali tak mame este 2 izby k dispozicii keby sa niekto pridal
prist mozeme aj pred 16 hodinou a mozeme pockat v restike alebo v zahrade
kotlik je k dispozicii aj grilom sa doplaca na drevo a to sa moze dohodnut aj na mieste ale nejak mozno par centov ked nas je tak vela
keby niekto chcel ranajky malo by sa to poznacit pri objednavke, platili by sme len za dospele osoby deti by mali ranajky zadarmo cena za svedske stoly je 4.90€- mozno by sa dalo dat lacnejsie
keby sme chceli komplet grilovacku zo vsetkym aj s chlebom, klobaskami, spekackami....tak by sme platili okolo 2,50 za osobu dospely len
zlava nebude ziadna kedze ide o vikend
je to v centre tak obchody su blizko aj s potravinami
a uz neviem pytajte sa mozno si spomeniem 😀
jaj ze mozeme prist uz od stvrtka keby chceme
a zda sa byt seriozny, ze radsej komunikuje cez telefon ako meilom 😉 , na vsetkom sa da dohodnut povedal
no hned to vyzera lepsie 😉 ..nemohol jednat takto hned? 😀
@luba142 a ten stvrtok mame gratis???? 😀
@nikanika28 nerad pise meily 😀, radsej to povie vsetko do telefonu, ked je vela otazok tak aby sa to lepsie pochopilo tak radsej telefonicky komunikuje 😉
je tam aj miestnost kde je mikrovlnka a konvica no varit sa tam neda
a ranajky su aj normalne standartne na tanierik dostanes, neviem ako bezne byvaju ranajky nejake pecivo, maslo, sunku,syr ja neviem co sa este dava to sa vola kontinentalne ranajky a v cenniku su lacnejsie no ked niekto bude chciet musime to nahlasit dopredu

Tak som pozrela stornopodmienky v iných penziónoch a jednoznačne má tento Centrál veľmi zlé. Tu je príklad, a to som našla veľa aj miernejších:
Ak hosť stornuje pobyt 21 a viac dní pred nástupom na pobyt bude mu vrátená celá záloha mínus bankové poplatky. V tomto prípade si penzión neúčtuje žiadne ani len režijné náklady!
Ak hosť stornuje pobyt 20 až 14 dní pred nástupom na pobyt je storno poplatok 30% zo zaplatenej zálohy.
Ak hosť stornuje pobyt 13 až 7 dní pred nástupom na pobyt je storno poplatok 60% zo zaplatenej zálohy.
Ak hosť stornuje pobyt 6 dní až deň nástupu na pobyt je storno poplatok 100% zo zaplatenej zálohy.