icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

jamaat
26. jan 2011

Tak som pozrela stornopodmienky v iných penziónoch a jednoznačne má tento Centrál veľmi zlé. Tu je príklad, a to som našla veľa aj miernejších:

Ak hosť stornuje pobyt 21 a viac dní pred nástupom na pobyt bude mu vrátená celá záloha mínus bankové poplatky. V tomto prípade si penzión neúčtuje žiadne ani len režijné náklady!

Ak hosť stornuje pobyt 20 až 14 dní pred nástupom na pobyt je storno poplatok 30% zo zaplatenej zálohy.

Ak hosť stornuje pobyt 13 až 7 dní pred nástupom na pobyt je storno poplatok 60% zo zaplatenej zálohy.

Ak hosť stornuje pobyt 6 dní až deň nástupu na pobyt je storno poplatok 100% zo zaplatenej zálohy.

dm1
autor
26. jan 2011

@jamaat presne aj mne sa zda na hlavu postavene ze chcu storno poplatok este aj viac ako 60 dni pred terminom.... to co si teraz dala je take normalne sa mi zda

luba142
27. jan 2011

ako som povedala skusim spravit co sa da a uvidi sa 😉 .....mali ste to niekto zobrat za mna teda

jamaat
27. jan 2011

@luba142 Veď nikto neviní teba.

dm1
autor
27. jan 2011

@luba142 presne ako Janka pise sak ty nemozes zato ze on ma na figu podmienky 😉

luba142
27. jan 2011

baby a co mam to zajednac ci nie? Ved teda sa vyjadrite uz aby som vedela co mu mam povedat alebo sa vyjadríte az ked vam poviem co som sa dozvedela??

ladywitch26
27. jan 2011

ja neviem, ale mne to pripada,ako keby nas tam nechceli. vsak ked vidim, ze sa mi crta nejaky kseft, tak aj odpisujem co najskor, nukam zlavy aj sama, len aby som on neprisla...teda aspon takto by to robil normalny podnikatel

luba142
27. jan 2011

@ladywitch26 no ja neviem

borocka
27. jan 2011

tak teraz sa drzte, aprilovky idu tiez v maji do nejakeho hotela, teraz neviem link.... a zalohu od nich nechce vobec! a ani storno ním nenauctuje ak to zrusia co i hned v den nastupu.
ale maju trochu drahsi hotel, okolo 20eur noc pre jedneho tam vychadza.

dm1
autor
27. jan 2011

@borocka to je zase az moc pekna predstava 😉 . No ja chapem ze chcu zalohu ved to je normalne aby mali aku taku istotu ze budu mat zaplnene ved tiez musia z niecoho zit. Len sa mi to proste zda vysoke.

@luba142 uz si s nim aj telefonovala? aky mas z nich pocit?

luba142
27. jan 2011

@dm1 este nevolali tak neviem ci ja mam volat, pisal ze mi on zavola

jamaat
27. jan 2011

Nemyslím si, že je potrebné to čo najskôr rezervovať. Podľa mňa to nemá v tom termíne ani náhodou naplnené.
@luba142 Komunikuješ s nejakým majiteľom, alebo je to len recepcia, alebo čo?
Ja by som navrhovala, aby sa urobil pokus získať buď skupinovú zľavu, alebo aby aspoň zmenili tie stornopodmienky. Ak nie, poďakovať sa za "ochotu" a vymyslieť niečo iné. A ak nevymyslíme, tak sa môžeme aj neskôr na nich opäť obrátiť a zarezervovať to.
A buďte si istí, že pri takejto ochote nehrozí, že by nás v nedeľu nechali dlhšie na izbe a možno ani v areále.

ladywitch26
27. jan 2011

tiez myslim, ze to nema naplnene. oscadnica je lyziarske stredisko, mozno tak v zime to ma naplnene, ale kto sa uz len v takom pocte bude trepat tam v lete, mimo nas, ze? 😀 mozno este tak skolske vylety, ale tie tak v polke juna skor a nie cez vikend.

luba142
27. jan 2011

@jamaat neviem ale asi s majitelom bo meily chodia z menom, a vyjadruje sa v muzskom rode, poslala som cislo a ma mi zavolat a termin je volny uz som sa pytala, a keby som s nim volala tak si necham na rezervaciu cas do pondelka a dovtedy sa dohodneme snad nejako

borocka
27. jan 2011

podla mna ak to nezmeni, tak pockajme este nejake dva mesiace a potom si to u neho rezervujme. storno bude musiet zmenit, pretoze sa mu podstatne znizi sanca ze izby prenajme nieomu inemu. bude sa musiet uspokojit s nami

luba142
27. jan 2011

@borocka za dva mesiace uz nemusi mat tolko volne a tie izby ani tolko 2-lozkovych nema to by musel pre nas prisposobit

dm1
autor
27. jan 2011

@borocka no ale tiez sa obavam ze cakat 2 mesiace je moc sme dost velka skupina ludi to tazko sa ubytovava a este k tomu aj s detmi...

borocka
27. jan 2011

no, ako myslite. viem ze je to risk, ale zasa tie storno poplatky su akosi moc....

jamaat
27. jan 2011

2 mesiace je pridlho, ak má kapacitu ledva-ledva. Ale neskočiť mu na to hneď, treba povedať, že si to ešte rozmyslíme, že máme vo výhľade aj iné penzióny. Hneď sa mi nezdalo, že začal tlačiť, aby sme to zarezervovali.

dm1
autor
27. jan 2011

@borocka aj keby sme pockali 2 mesiace tak nam moze povedat tie iste storna a to by nam situaciu neriesilo lebo v pripade choroby deti to zrusime tak 1-2 tyzdne predtym nie skorej asi...
tiez sa mi to zda byt risk hlavne ak uz teraz chceme presne tolko 2-izieb kolko aj ponuka.... mozno ho fakt zastrasit ako Jamaat pise

sssimi
27. jan 2011

Aj ja som za "postrašenie". V dnešnej dobe konkurencie si nemôže preberať. My sme boli v lete u jedného pána. Objednávala som to mesiac do predu. Pôvodne to malo byť 9 miest, ale 4 ísť nakoniec nemohli. A čo sme tam mali byť v piatok 5ti, tak sme prišli len 2ja s malou a ostatný až v sobotu a bolo to úplne v pohode. Nemuseli sme zaplatiť ani o cent viac a dokonca neboli ani žiadne blbé narážky. To bol fakt prístup a za pár šupek pekné ubytko.

Takže nech si rozmyslí či nás tam chce a ak áno, tak to prehodnotí a ak nie je ešte veeeľa možností....

luba142
27. jan 2011

babyyyy volala som s nim a super.
STORNO POLPATOK- ak vypadnu b2-4 rodiny tak je 2tyzdne pred zahajenim 50%
1 tyzden 100%
k dispozicii je 17izieb a vlastne nam to upravi tak aby boli dvojlozkove a trojlozkove ako potrebujeme, takze ked sme sa takto zpisali tak mame este 2 izby k dispozicii keby sa niekto pridal
prist mozeme aj pred 16 hodinou a mozeme pockat v restike alebo v zahrade
kotlik je k dispozicii aj grilom sa doplaca na drevo a to sa moze dohodnut aj na mieste ale nejak mozno par centov ked nas je tak vela
keby niekto chcel ranajky malo by sa to poznacit pri objednavke, platili by sme len za dospele osoby deti by mali ranajky zadarmo cena za svedske stoly je 4.90€- mozno by sa dalo dat lacnejsie
keby sme chceli komplet grilovacku zo vsetkym aj s chlebom, klobaskami, spekackami....tak by sme platili okolo 2,50 za osobu dospely len
zlava nebude ziadna kedze ide o vikend
je to v centre tak obchody su blizko aj s potravinami

a uz neviem pytajte sa mozno si spomeniem 😀

jaj ze mozeme prist uz od stvrtka keby chceme

luba142
27. jan 2011

a zda sa byt seriozny, ze radsej komunikuje cez telefon ako meilom 😉 , na vsetkom sa da dohodnut povedal

jamaat
27. jan 2011

@luba142 A ak vypadnú 1 alebo 5 rodín? 🙂

nikanika28
27. jan 2011

no hned to vyzera lepsie 😉 ..nemohol jednat takto hned? 😀

nikanika28
27. jan 2011

@luba142 a ten stvrtok mame gratis???? 😀

luba142
27. jan 2011

@jamaat no povedal ze maximalne 4 rodiny mozu vypadnut,to by este dal tu 50% zlavu 2 tyzdne pred zaciatkom

luba142
27. jan 2011

@nikanika28 nerad pise meily 😀, radsej to povie vsetko do telefonu, ked je vela otazok tak aby sa to lepsie pochopilo tak radsej telefonicky komunikuje 😉

luba142
27. jan 2011

je tam aj miestnost kde je mikrovlnka a konvica no varit sa tam neda
a ranajky su aj normalne standartne na tanierik dostanes, neviem ako bezne byvaju ranajky nejake pecivo, maslo, sunku,syr ja neviem co sa este dava to sa vola kontinentalne ranajky a v cenniku su lacnejsie no ked niekto bude chciet musime to nahlasit dopredu

iinuska
27. jan 2011

@luba142 no, vyzera to nadejne 🙂