Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
@ladywitch26 ved skusime sa potom opytat 😉
REZERVAČNÝ FORMULÁR POSLANÝ 😉 😉
Teším sa, nech to bude kdekoľvek. 🙂
Aj jaaaaa 🙂
super tak potom posli kolko ti mame zalohu poslat aj ja sa tesim zase to mam najblizsie 😀 ale to je jedno hlavne ze sa stretneme a budeme tam aj konecne spat
@kosska3003 na budusi rok to dame na zelenej vode 😀
hej super v pohode nemam problem aj do michaloviec dojdem 😀
@luba142 ja za to nemozem ze byvam v takej dobrej lokalite 😀
@kosska3003 sa nastvem a buduci rok to spravime niekde na vychode 😝
@mystery7 no ale aby aj ostatne suhlasili ja budem proti nabuduce pojdeme ku emode 😀
ja vas ukecam 🙂 clovek nevie co bude zajtra a nie o rok 😉 a ja by som sama isla radsej do vasich koncin, tam to malo poznam
@mystery7 novidis ved to je jasne uvidime este sme sa tento rok nevideli a uz planujeme co bude na rok
takze baby, dnes posle zalohu kolko treba...skoro nam to niekto vyfukol, volal mi lebo si nebol isty ci nam to nezrusil 😀 a bol by rad keby sme boli v celom penzione sami takze v aprili najneskor by sme mali objednat este kto chce ist aby to bolo volne. A asi ta zaloha bude tak ze kazdy zaplati polku teraz svoju za ubytko, neviem ako to posle sak vam dam vediet
No veď už som sa chcela pýtať, či ujo zálohu nechce a či čo je s ním 🙂
Baby takze zaloha sa vybera, mate spravu na FB....a je to rozdelene nasledovne- dvojky izby 20€
trojky izby 30€
poslat do KONCA TYZDNA cize do 6.2.2011
A na kedy sa to vlastne dalo? Ten prvý júnový víkend?

@luba142 nam sa dnes znamy este nevedel vyjadrit, tak keby cosi, tak hadam budu mat volnu izbu, aj ked to budem v aprili rezervovat