icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

jamaat
7. feb 2011

Musí! 🙂

mystery7
18. feb 2011

nic nebojte bude pekne 😉

iinuska
13. apr 2011

zienky, uz sa nam to blizi 😵 😵 😵

luba142
13. apr 2011

@iinuska joj veru veru 🙂

dm1
autor
13. apr 2011

tesiiiiim len to pocasie nas musi posluchat! 😎

luba142
14. apr 2011

@dm1 tak snad sa dovtedy umudri a bude pekne 😉

luba142
29. apr 2011

caute zenicky, nemali by sme sa pomaly zacat dohadovat coí sa bude podavat k jedlu,alebo sa pojde do restiky na obed a vecer grilovacka?? 😉 😉

sssimi
1. máj 2011

@luba142
@dm1
@iinuska
@jamaat Kočky pomaly by sme sa mali začať dohadováááť 😀

sssimi
1. máj 2011
sssimi
1. máj 2011

😉 @kodada

sssimi
1. máj 2011
iinuska
1. máj 2011

@sssimi
@luba142
anoooo, ta sa dohadujme 🙂 . Mne ten gulasik minule chutil 😉

sssimi
1. máj 2011

Baby ja som úplne, že za všetko, len keď nemusím aspoň 2 dni variť 😉 😉 😉

luba142
2. máj 2011

@sssimi
@iinuska ja neviem ale kto ho tento rok bude varit 😀 😀 , mne by nevadilo ani keby sme dali v tej restike nejaky obed a vecer nejaka grilovacka 😉

kosska3003
2. máj 2011

ahojte ja som za to ze ranajky kazdy sam obed tiez si dame v restike dva dni to zvladneme a vecer cosi upiect na ohni neviem za gulas by trebalo hlasovat si myslim ja sa prisposobim

sssimi
2. máj 2011

@kosska3003 ja som za 😉 Tam budeme radšej behať s deckami a nie okolo kotlíka 😀

luba142
2. máj 2011

@kosska3003 no aj by sme sa museli dohodnut co kto na to prinesie a kto ho bude varit kedze tento rok tam nebude minulorocny kuchar 😀

kocky este vraj ostavaju asi dve izby volne tak @emode ak by sla tak staci v tom tyzdni brnknut majitelovi aby im izbu nachystal 🙂

luba142
2. máj 2011

@sssimi moj muz povedal,ze by sme sa nemuseli aspon dohadovat co kto donesie naň a ze ved tam je restika priamo tak ak sa dohodneme viaceri tak majitel nam da nejake jednotne menu aj urobit,ked im zavolam alebo v piatok povieme ze chceme na sobotu obed alebo aj ranajky tak sa da zariadit

kosska3003
2. máj 2011

@luba142
@sssimi no ved to budeme sa detom venovat tento rok to bude ine deti budu lietat kade tade radsej cosi pecieme ved nejdeme na tyzden a my sa isto budeme stravovat v restike
@luba142 posli prosim ta link kde to ideme sa mi nechce hladat 😀 normalne som zabudla kde to ideme

kosska3003
2. máj 2011

@luba142 vsak tam robia minutky nie aby mali polievku pre deti hlavne a hotovo ja si uz cosi vyberiem 😝

jamaat
2. máj 2011

Mne by sa varenie guláša páčilo, ale skôr v takom komornejšom prostredí. Takže som za to, aby obed bol v reštike a večer niečo opiecť alebo ugrilovať. Určite by sa ani majiteľovi nepáčilo, keby sme tam len spali a jedlo si sami urobili. Malý zárobok by mal 🙂

luba142
2. máj 2011

@kosska3003 http://www.penzion-central.sk/index.php/penzion...
no ved snad aj nejake polievky tam budu mat,to sa mozeme s nim v piatok dohodnut,lebo mozno viacere budu chciet polievku pre deti, mne je jedno ja jej polievku nemusim davat, nam staci aj hlavne jedlo

@jamaat jasne vecer bude grilovacka a obed bez roboty aspon na jeden vikend 😀 😀 , a pokial ide o malu jej mozem s kludom dat aj kupovane sklicka,podla toho ako pojde spat lebo je zvyknuta po 12 chodit 😒

sssimi
2. máj 2011

@luba142 tak ak je to klasická reštika, tak nebude žiadny problém s jedlom a hlavne časom pre deťuchy. A ak by sme museli v určitých časoch chodiť kvôli jenotnému menu, tak sa isto bude dať neskôr prihriať. Teda aspoň Sárke je jedno či dostane obed pred spaním alebo po 😉

luba142
2. máj 2011

@sssimi no jasne,ved doriesime potom,ja beriem pre kazdy pripad sklicka a popripadej jej dam to a ked zaspi tak sa pojdeme naobedovat my traja,alebo pojdeme na obed tak aby aspon do pol jednej bola v posteli ako je zvyknuta 🙂 Navrhol mi to tak ze mozeme na urcitu hodinu si dohodnut nejake menu keby sme chceli,lebo ked tam pojdeme tak na to co si objedname budeme dlhsie cakat,ale je to jedno aj tak kazdy bude chciet nieco ine a niekedy inokedy obedovat asi

sssimi
2. máj 2011

@luba142 To ti Barborka ešte zje sklíčko? Sarah by ho po mne asi hodila 😀 😀 😀

luba142
2. máj 2011

@sssimi ona zje barsco akurat sladke jedla moc nemusi 🙂

sssimi
2. máj 2011

@luba142 tak aj moja poje kade čo, ale sklíčka už nie 😀 Ona potrebuje veľa prežúvať 😀

iinuska
2. máj 2011

@luba142
@sssimi
Adamko zje v pohode sklicka. nejake mam vzdy doma, ked niekam ideme, a aj doma si obcas vypyta.

luba142
2. máj 2011

@sssimi no tak my mame zase niekedy problem ked musime vela prezuvat,napriklad nejaku tuhsie maso,bravcove,hovadzie to musi mat najemno nasekane aby to zjedla 😀 😀

sssimi
2. máj 2011

@iinuska mne by to tiež veru vyhovovalo viac ako jej kúpiť tie sr....ky z bufetov. Tak radšej ideme z domu riadne najedení a ozbrojení banánmi, jablkom, poprípade brumíkmi a pod....