Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
nic nebojte bude pekne 😉
zienky, uz sa nam to blizi 😵 😵 😵
tesiiiiim len to pocasie nas musi posluchat! 😎
caute zenicky, nemali by sme sa pomaly zacat dohadovat coí sa bude podavat k jedlu,alebo sa pojde do restiky na obed a vecer grilovacka?? 😉 😉
Baby ja som úplne, že za všetko, len keď nemusím aspoň 2 dni variť 😉 😉 😉
ahojte ja som za to ze ranajky kazdy sam obed tiez si dame v restike dva dni to zvladneme a vecer cosi upiect na ohni neviem za gulas by trebalo hlasovat si myslim ja sa prisposobim
@kosska3003 ja som za 😉 Tam budeme radšej behať s deckami a nie okolo kotlíka 😀
@kosska3003 no aj by sme sa museli dohodnut co kto na to prinesie a kto ho bude varit kedze tento rok tam nebude minulorocny kuchar 😀
kocky este vraj ostavaju asi dve izby volne tak @emode ak by sla tak staci v tom tyzdni brnknut majitelovi aby im izbu nachystal 🙂
@sssimi moj muz povedal,ze by sme sa nemuseli aspon dohadovat co kto donesie naň a ze ved tam je restika priamo tak ak sa dohodneme viaceri tak majitel nam da nejake jednotne menu aj urobit,ked im zavolam alebo v piatok povieme ze chceme na sobotu obed alebo aj ranajky tak sa da zariadit
@luba142 vsak tam robia minutky nie aby mali polievku pre deti hlavne a hotovo ja si uz cosi vyberiem 😝
Mne by sa varenie guláša páčilo, ale skôr v takom komornejšom prostredí. Takže som za to, aby obed bol v reštike a večer niečo opiecť alebo ugrilovať. Určite by sa ani majiteľovi nepáčilo, keby sme tam len spali a jedlo si sami urobili. Malý zárobok by mal 🙂
@kosska3003 http://www.penzion-central.sk/index.php/penzion...
no ved snad aj nejake polievky tam budu mat,to sa mozeme s nim v piatok dohodnut,lebo mozno viacere budu chciet polievku pre deti, mne je jedno ja jej polievku nemusim davat, nam staci aj hlavne jedlo
@jamaat jasne vecer bude grilovacka a obed bez roboty aspon na jeden vikend 😀 😀 , a pokial ide o malu jej mozem s kludom dat aj kupovane sklicka,podla toho ako pojde spat lebo je zvyknuta po 12 chodit 😒
@sssimi no jasne,ved doriesime potom,ja beriem pre kazdy pripad sklicka a popripadej jej dam to a ked zaspi tak sa pojdeme naobedovat my traja,alebo pojdeme na obed tak aby aspon do pol jednej bola v posteli ako je zvyknuta 🙂 Navrhol mi to tak ze mozeme na urcitu hodinu si dohodnut nejake menu keby sme chceli,lebo ked tam pojdeme tak na to co si objedname budeme dlhsie cakat,ale je to jedno aj tak kazdy bude chciet nieco ine a niekedy inokedy obedovat asi

Musí! 🙂