Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
baby modlite sa za nas aby sme boli na stretko fit a Barborka kiahne nedostala, velmi by ma mrzelo keby sme tento rok neisli 🙂 🙂
@luba142 jasne jasne myslim na vas furt musite tam dojst aj vy
OTAZKA DO PLENA kto bude chciet dostat kiahne, chceli by sme ist na stretko?? 😀 😀 😀
@luba142 jasne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 riadna otazka do plena 😀 😀 😀
@dm1 Otváracie hodiny: od 03.06.-30.06. otvorené každý PIATOK, SOBOTU a NEDEĽU od 10.00-18.00 hod. Od 01.07.-31.08. otvorené DENNE od 10.00-18.00 hod. Lanová dráha DEDOVKA bude premávať každú celú hodinu.
V nedeľu 05.06.2011 pripravujeme pre vaše ratolesti DEŇ DETÍ NA VEĽKEJ RAČI.
@sssimi super to tam akurat budeme mozme ist kuknut na den deti a aj ta lanovka neni zla no uvidime ja len dufam ze budeme mat krasne pocasie aspon ak minule
@kosska3003 veru aj ja 😉
@sssimi bude musi 😀 😀 😀 😀 😀
@kosska3003
@sssimi jaj baby uz teraz zavidim ☹
@luba142 nezavid nadej umiera posledna 😉
@kosska3003 radsej uz sa dopredu netesim,lebo ja ked sa tesim tak sa nieco vyserie akoi teraz...tak uvidime, nechame to osudu 😉
@dm1 http://www.parksnow.sk/raca/mapy-letna_mapa.php No veď z izieb sa máme vysťahovať už o 10tej, tak sa len premiestnime o kus ďalej 😉
@luba142 pevne verím, že tam nebudete chýbať.
@jamaat no len minuly rok to bolo aj o niecom inom, teraz toto je o to horsie ze je tam dlha inkubacna doba,nehnevala by som sa ked uz ich ma mataj Barborka ,ze by ich dostala aspon po tyzdni,ale najskor asi az po 2 tyznoch moze.....neviem nestretla som sa s tym zeby to niekto z nejakych surodencov dostal za sebou tesne, jedine by obe s tou nakazenou museli byt co neboli bohuzial 😝 Teda ja to este nerusim zatial u majitela,aj ked asi pridem o prachy potom,ale necham to do poslednej chvile otvorene ...co uz, neviem co mam robit PORADTE !
@jamaat tak ak by to bolo 3 týždne keď budem počítať odo dňa prvých vyrážok čo je nedela tak by ich mohla mať od 5.6. ale to môže byť aj nemusí a aj tak už by bola infekčna 2 dni pred tym 😒...Kika ich od spolužiačky dostala po 2 týždňoch, tá zostala doma 3.mája teraz v pondelok už išla do školy
@luba142 uplne kludne moze dostat hned. nasa mama spomina,ze ked sme mali vsetky 4 tak nevedela ktoru skor ma natierat a pudrovat. ale vraj sme sa doma spolu aspon lepsie prebavili. a pomahali si potajomky so skrabanim 😝
ten bracek vobec ani dostat nemusi!!! nasa mamina ani starka este nemali, a to sa obe o nas starali o vsetkych 6tich ked to na nas prislo!!

@dm1 ja inak cakam horuce info od tej tvojej znamej ako sa mali cez vikend 😀 😀 😀
@luba142 snad to nebudu kiahne, joooj