Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
@kosska3003
@borocka mne je jedno nasa lubi hocijake polievky 😉
Tak ja sa teda nenudím, mne je doma dobre. Ale je pravda, že sa občas potúlam, občas na koncert zájdem a tak. Ja práveže ani nestíham všetko, čo by som chcela. 😅
Ale príjem mi teraz rapídne klesá, takže sa budem musieť uskromniť.
dnes som si pisala zoznam ze co potrebujem zabalit 😝 uz nech je stvrtok
no ja dufam ze vyzdravieme dovtedy lebo ma sopel, kasel a teploty ☹
tiez si myslim uz mu to prechadza. Ja tiez este nerozmyslam nad zoznamom len vysielacky uz mam pozicane aj cestovnu postielku od kamosky. A este sme sa s mm bavili ze budeme musiet aj fitloptu zobrat lebo maly inak nezaspi. Tak pojdeme nabaleni do prasknutia 😀
@kosska3003 tak vies, ja hlavne potrebujem balit velmi ekonomicky, takze si to musim rozmysliet, aby sa mi to popratalo a aby som to vladala odniest. ale hej, tesim sa, uz chcem vypadnuuuuut. budem mat po prijimackach,uz ziadne ucenie a este si aj pekny vyletik urobime. no kto by sa netesil.
dufam ze plati ta ponuka, ze mi donesies aj nocnik a nejake hracky do piesku 😉 hmm 😵
@borocka jasne plati beriem ti nocnik aj hracky ak este cosi treba len povec ja mam miesta dost
@kosska3003 🙂 dakujem, ak by sa nieco taketo vyskytlo tak ta poprosim. uvidim ci ma nieco napadne. akurat mozno loptu, ale to si myslim ze snad kazdy do auta vezme,ci?? najlepsie taku co skaceee
@borocka v pohode lopty mame vsetky od golfovej po fit loptu a tie klasicke gumene velke lahke co skacu mame aj 5 hadam tak pohode donesiem aj 2 minuly rok tam malo kazde dieta loptu a niekedy aj malo bolo 😀 😀
ahojte babule, uz mame nejake jasnejsie pokyny o stretku? myslim piatkovy prichod, nedelny odchod a tak
@kodada prichod by mal od 16 a v nedelu je tam aj MDD tak chceme ist poniektore aj tam ale neviem kedy mame vypratat izbu ci o 10 ci o kolkej
ahojte baby, tak ja este nebalim,lebo este si niesme nicim isti,takze ja nad tym ani nerozmyslam co ako a tak podobne,najradsej by som bola keby sme sli,ale je to vsetko v rukach tam toho hore ci nam dopraje,alebo nie, nebojte sa budem vas informovat co a ako 🙂
No babule ja už tiež rozmýšlam ako sa pobaliť do čo najmenšieho, aby sme nechodili do auta a do izby na milión krát ako minule 😀 Sarah dnes cikala každých 20-25 minut a vždy sa ohlasila, keď už mala cvrknuté, tak snáď sa to do týždňa upraví inak budem každú chvíľu prepierať... Ideál by bolo, keby je pekne a behá v sukničke 😀
Ahojteee tak u nas dnes rano hlasim Babula ma kiahneee takze je to na dobrej ceste,len aby to malo dobry priebeh a nedostal to este aj mm a mozeme v piatok vyrazit. Dnes som musela obetovat krasne pocasie a chalupu,ale za to ze sa stretneme mi to stoji tak sa este modlite aj nech to mm nechyti 😀 😀 😀
@sssimi neviem veru, zuzkad mi pisala,ze asi nejde lebo vraj maju len Petovo firemne auto a stym ho na take cesty nepustia tak netusim 😒 a emode zatial neviem lebo nema izbu,chceli dojst len tak ci bude volne tak neviem tiez ci pridu

@kosska3003 no masovy vyvar je fajn, taka univerzalna, vsade chuti rovnako.