Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
hmm, 10 plus vy. to nie je nejako vela. ale ako tak rozmyslam tak nas si tu ani vela nepise. co sa v maji deti nerodili?????
minule nas bolo tusim 13 alebo tak nejako. nahlasenych bolo vela ale potom sa to poodhlasovalo na poslednu chvilu. Kedysi nas bolo viac ale to je normalne ked tema vznika a tehulkujeme je viac casu na pisanie potom pri tych detickach uz menej 😉 . A nie vsekty co aj teraz piseme mozu prist na stretko to je jasne.
A minulý rok bola aj Mirka s Lindou a mangelom
Caute kocky, konecne som vas docitala, a vidim, ze dobre nacasovane lebo ma tu spominate 😉 tak vyzera to vselijako s nami, este stale nevieme ci pojdeme. Alexovi sa po kiahnach vyrazne pohorsilo, dostal ekzem a nemoze ist na slnko. V piatok ideme na kontrolu a az potom budeme vediet ci ideme alebo nie. Ak aj pojdeme, tak az vecer prideme, pretoze mam este skusku. Ak by sme nesli, tak sa ozvem Janke a potom by Emode mohla vyuzit tu izbu, ak by chcela.
takze zuzkad definitivne potvrdila,ze nepojdu
Volala som do penzionu ohladom tej stravy a povedal,ze vsetko dohodneme v piatok po prichode a mozeme si aj menu vybrat podla seba keby sme teda chceli jedno jedlo pre vsetkych....no uvidime v piatok sa dohodneme s nimi uz co a ako 🙂
@borocka pisala som ti aj na FB napis co by si si predstavovala na piatok aku tu veceru a mam mu to napisat do meilu 😉
baby co beriete na to vecerne grilovanie aj maso ja som rozmyslala ze namarinadujem ale tak aby sme neboli len my ale tak ja spravim aj ostatnym ak chcete 😀 😀 😀 😀 😀
@kosska3003 ja som tiez chcela maso,ale mm povedal, ze ak tam bude len ten maly gril co je na fotke a budu chciet vsetci naraz nieco opekat aj spekaciky a tak tak to maso tam bude zavadzat tak ja neviem 🙂
@luba142
@kosska3003 masko by sa pacilo aj mne viac ako spekaciky. ale zabit sa za nim nemusim.
kosi, inak ake tam mate pocasie? aj u vas tak teplo? na spanie treba pyzamo? alebo u nas uz len v tricku zvykneme spavat.
@borocka moja ved tu niesme na sibire tu je normalne teplo dnes 29 stupnou kolko krat je u nas teplejsie ako v BA ale tak toto je vyssie ale zas niaka kosa tam nebude si myslim mrznut isto nebude 😀 😀 😀 ja davam malej na noc pyzamo tenke ale cez den len v tricku
@kosska3003 viem ze leto mavate horuce, ale tento prechod zo zimy u vas dlhsie trva.....aj viac tam pofukuje, ale hadam nepomrzneme. beriete deckam aj pancusky, keby neco??
@borocka pancuchy neberiem dnes sme tu mali 29 stupnou
@kosska3003 len zas vikend sa ma ochladit 🙄 to je na mrtvicu. cely tyzden krasne, dusno, a cez vikedn na hovno pocasie.
@borocka ved uvidime este je len utorok
Caute kocky, tak nam to dr. odobril a mozme ist na vikend do Oscadnice🙂

@borocka no ani ja sama neviem ,ale skusim pisat a pocitat 😀
jamat
koska
borocka
nika
inuska
dm
ssimi
zuzkad- ale netusim ci pride
kodada
ludka
my
tyto vsetci aj platili zalohu...este tam je emode ta vravela, ze pridu len tak bez zalohy,tak neviem ako to dopadne ci pride