icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

luba142
29. máj 2011

@borocka no ani ja sama neviem ,ale skusim pisat a pocitat 😀
jamat
koska
borocka
nika
inuska
dm
ssimi
zuzkad- ale netusim ci pride
kodada
ludka
my
tyto vsetci aj platili zalohu...este tam je emode ta vravela, ze pridu len tak bez zalohy,tak neviem ako to dopadne ci pride

borocka
29. máj 2011

hmm, 10 plus vy. to nie je nejako vela. ale ako tak rozmyslam tak nas si tu ani vela nepise. co sa v maji deti nerodili?????

luba142
29. máj 2011

@borocka aj minuly rok nas tolko bolo, okrem teba a zuzkyd,a emode....ale zase bola Lady

borocka
29. máj 2011

@luba142 tak v podstate este mystery zvykne, mimi a aldy uz len zriedkavo. sofia zvykne pisat. ale aj tak, nebyvalo vas kedysi viac?

luba142
29. máj 2011

@borocka no co ja ti viem? Mozno ked sme boli tehu,teraz uz sem viacej bab do tejto temy nechodi

dm1
autor
29. máj 2011

minule nas bolo tusim 13 alebo tak nejako. nahlasenych bolo vela ale potom sa to poodhlasovalo na poslednu chvilu. Kedysi nas bolo viac ale to je normalne ked tema vznika a tehulkujeme je viac casu na pisanie potom pri tych detickach uz menej 😉 . A nie vsekty co aj teraz piseme mozu prist na stretko to je jasne.

borocka
29. máj 2011

@dm1
@luba142 a o rok, ked bude po materksej, vsetky v praci tak tema uplne zanikne

luba142
29. máj 2011

@borocka no aj to je mozne 😀 ,ale snad sa najde nejaky cas aj na MK 😀 😀

sssimi
29. máj 2011

@borocka myslím že 11 májovčiat ak nerátam emode a zuzkad. A ono to môže byť, lebo pri tých teplotách sa strašne válala po dlážkach a chladila sa. A aj keď som jej dala deku aj tak bola večne mimo nej.

sssimi
29. máj 2011

@luba142 zabudla si na Jusku s Alexom

sssimi
29. máj 2011

A minulý rok bola aj Mirka s Lindou a mangelom

luba142
29. máj 2011

@sssimi no vidis aj juska sem malo chhodi tak som zabudla,ale aj tak nevie ani ona vraj ma alex nejake vyrazky ci co a nevewdia z coho a cci mu to prejde

sssimi
29. máj 2011

@luba142 a to už mali dávnejšie, nie ?

juska3
29. máj 2011

Caute kocky, konecne som vas docitala, a vidim, ze dobre nacasovane lebo ma tu spominate 😉 tak vyzera to vselijako s nami, este stale nevieme ci pojdeme. Alexovi sa po kiahnach vyrazne pohorsilo, dostal ekzem a nemoze ist na slnko. V piatok ideme na kontrolu a az potom budeme vediet ci ideme alebo nie. Ak aj pojdeme, tak az vecer prideme, pretoze mam este skusku. Ak by sme nesli, tak sa ozvem Janke a potom by Emode mohla vyuzit tu izbu, ak by chcela.

luba142
29. máj 2011

@sssimi mali kiahne a teraz ze sa mu cosi vyhodilo zase tak nevedia ci je to nejaka alergia alebo co

luba142
29. máj 2011

@juska3 🙂...ved uvidite,ale keby emode isla tak aj tak su este izby volne takze by nemusela mat strach a aj zo zuzkoud je to take neiste,aj jej izbu keby nesla by mohli mat...no uvidime daj vediet

luba142
29. máj 2011

takze zuzkad definitivne potvrdila,ze nepojdu

luba142
30. máj 2011

Volala som do penzionu ohladom tej stravy a povedal,ze vsetko dohodneme v piatok po prichode a mozeme si aj menu vybrat podla seba keby sme teda chceli jedno jedlo pre vsetkych....no uvidime v piatok sa dohodneme s nimi uz co a ako 🙂
@borocka pisala som ti aj na FB napis co by si si predstavovala na piatok aku tu veceru a mam mu to napisat do meilu 😉

borocka
30. máj 2011

@luba142 tak sme sa s muzom dohodli, ze tu veceru nechceme. ze skusime obed v trnave a potom nejake opekanie. budeme dufat ze patovi zachuti, alebo to nejake jogurty istia 😀

luba142
30. máj 2011

@borocka tak jo,nebudem posielat teda nic 🙂

kosska3003
30. máj 2011

baby co beriete na to vecerne grilovanie aj maso ja som rozmyslala ze namarinadujem ale tak aby sme neboli len my ale tak ja spravim aj ostatnym ak chcete 😀 😀 😀 😀 😀

luba142
31. máj 2011

@kosska3003 ja som tiez chcela maso,ale mm povedal, ze ak tam bude len ten maly gril co je na fotke a budu chciet vsetci naraz nieco opekat aj spekaciky a tak tak to maso tam bude zavadzat tak ja neviem 🙂

borocka
31. máj 2011

@luba142
@kosska3003 masko by sa pacilo aj mne viac ako spekaciky. ale zabit sa za nim nemusim.
kosi, inak ake tam mate pocasie? aj u vas tak teplo? na spanie treba pyzamo? alebo u nas uz len v tricku zvykneme spavat.

kosska3003
31. máj 2011

@borocka moja ved tu niesme na sibire tu je normalne teplo dnes 29 stupnou kolko krat je u nas teplejsie ako v BA ale tak toto je vyssie ale zas niaka kosa tam nebude si myslim mrznut isto nebude 😀 😀 😀 ja davam malej na noc pyzamo tenke ale cez den len v tricku

borocka
31. máj 2011

@kosska3003 viem ze leto mavate horuce, ale tento prechod zo zimy u vas dlhsie trva.....aj viac tam pofukuje, ale hadam nepomrzneme. beriete deckam aj pancusky, keby neco??

kosska3003
31. máj 2011

@borocka pancuchy neberiem dnes sme tu mali 29 stupnou

borocka
31. máj 2011

@kosska3003 len zas vikend sa ma ochladit 🙄 to je na mrtvicu. cely tyzden krasne, dusno, a cez vikedn na hovno pocasie.

kosska3003
31. máj 2011

@borocka ved uvidime este je len utorok

juska3
1. jún 2011

Caute kocky, tak nam to dr. odobril a mozme ist na vikend do Oscadnice🙂

dm1
autor
1. jún 2011

@juska3 super 😵 . No nas este pokaslieva tak snad do piatku bude OK 😒