Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
@dm1
@juska3
@kosska3003
@borocka
@sssimi
@nikanika28
@jaamat nevies ci ide aj ta erika? Povedz aj jej popripade 😉
@ludmilabb
@kodada @inuska
Baby osusky tam niesu tak si doneste,len uterak na ruky,ale neviem aky je velky 😕 a na izbach su pohare duritky takze aj na kavu a caj sa daju pouzit
@luba142 ok ok donesieme a kanvica tam je tak ze na izbe ci spolocna niekde v kuchynke uz neviem a nechce sa mi to studovat a ty si nastudovana
@kosska3003 kanvica by mala byt v tej nejakej miestnosti spolocnej, aj mikrovlnka....my si berieme kanvicu z domu asi
@luba142 no ved to asi aj ja ale este neviem lebo mala uz nepije nutrilon a tu kavu si uvarime aj tam no uvidim v piatok ked budem balit
@kosska3003 no my si kavu asi na izbe,alebo caj rano, neviem a my pijeme este sunar tak neviem ako to poriesim asi zoberem lucku a dam ju tam len trochu zohriat v kanvici,nech nemusim rano a vecer behat k mikrovlnke
@luba142 ja som takto malej vzdy vecer prevarila vodu v kanvici a potom len na par sekund ked sa zobudila som pustila kanvicu a nutrilon bol na svete v mikrovlnke to dlhise hrialo ako takto
@kosska3003 no prave a este kym ju tam najdem 😀
dobre ranko! my sme boli vcera u dokiho nech mu urobi CRP pre istotu a bolo OK tak mozeme vyrazat 😵 . Dnes som ho este zakaslat ani nepocula tak do piatku verim budeme uplne fit. Len keby mna aspon alergia nenicila stale ☹
baby, co vsetko si berete??? ja som konecne pradlo nahadzala do pracky 😅
Lukasko zrejme nepojde s nami, uvidime, ako sa nakoniec rozhodne, ale asi ostane s nasimi ... Berete aj kocar? Ja stale vaham, ci zobrat ...ale mam taky pocit, ze bude strajkovat na obednajsi spanok v cudzej postli a do cestovky ju nedostanem 😝 ..v tom kocari asi skor zaspi, ked bude unavena aj posediacky 😀
@nikanika28
@iinuska mohli ste si vymenit izby ak by nesiel Lukasko, skoda ze ste to takto vyvrbili a ze uz mu inuska pisala 🙂
@nikanika28 ja kocar neberem, mne tam mala nespava a keby sa bniekde slo tak pojde peso,alebo na rukach muzovi 😀 a so spankom neviem obednajsim ako to bude,ale snad zaspi 🙂
@nikanika28 my berieme golfac
@luba142 ale ved ono je to v podstate jedno.
aj my bereme kocik ale ostane v aute len keby nahodou ho trebalo no ja este len musim bachnut do pracky ale u nas je zamracene prsi tak as az vecer dam prat

@juska3 o kolkej vyrážate? My ideme už o 12tej, ale isto zakotvíme ešte niekde v ZA 😉 Veď a nákup nejaký maličký tam musím spraviť.
Inak my sme všetci soplavý. Sarah už celkom v pohode, už len chrchloce, ja sa už tiež cítim fajn, ale mm má najhorší deň dnes. Chúďa ide ešte aj na skúšu, ale on už bude zajtra úplne fit ako ho poznám. A veď aj musí, lebo ostáva s malou sám. Ja idem silno pracovať na celý deň 😀