icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

dm1
autor
23. mar 2012

my ideme do podhajskej na konci leta na vikend tak by som radsej nieco ine veru 😝

sirinka
23. mar 2012

http://www.abeland.sk/index.html alebo najst nejake ubytko blizko tohoto...

luba142
23. mar 2012

@sirinka my sme na ten Bobi ranc chceli ist v lete na dovcu minuly rok, ale odradilo nas,ze na izbach neni nic ako mikrovlnka a ani kanvica, keby chceme kavu spravit a tak, ale pacilo sa mi to prostredie tam podla fotiek 🙂

luba142
23. mar 2012

@sirinka http://www.bobiranc.sk/ ....na pravej strane mas v okienku cennik a cena za izbu celu je tam vzdy na noc

sirinka
23. mar 2012

@luba142 no mikrovlnku nepouzivam ani doma, ani ju nemam a rychlovarka sa da zobrat zo sebou....

luba142
23. mar 2012

@sirinka no tak to ano, ale mne mala pije mlieko rano a vecer a ked ho nebude ani kam odlozit do chladnicky, alebo tak a ani zohriat tak neviem no 🙂

hoogy
23. mar 2012

@sirinka jaj inak chlanicka na izbe veru je aj nasa podmienka. maly je mliekoholik a potrebujem to niekde skladovat. ohrejem aj v kanvici to neni problem len to skladovanie.

kosska3003
23. mar 2012

no neviem baby ja sa prisposobim len aby bol mm doma lebo dalej sama isto nepojdem mne by tiez sa pacil ten jun ze posedime aj vonku viac a samozrejme ze chladnicku na izbe musime mat aj my lebo ako moje dieta pije mlieko aj 3 _4 krat za den

sirinka
23. mar 2012

@luba142
@hoogy
@kosska3003 joooj dievcata aj lacno aj s vybavenim...ved hadam keby tam bola nejaka spolocna chladnicka vam to poskladuju, ci to musite mat naozaj na izbe vlastnu...a ide iba o jeden vikend, nie cely tyzden....

sirinka
23. mar 2012

da sa to hadam vyriesit aj susenym mliekom, co sa zaleje vodou z tej kanvice? lebo popravde, v kanvici by som mlieko nezohrievala....

sssimi
23. mar 2012

Kočky ja vôbec neviem čo bude o mesiac. Hlavne ako to bude mať mm s robotou, lebo mu to tam kde mal nastúpiť asi padlo. Za jedno by sa nám ak nebude zamestnaný dalo v pohode, ale netuším čo do vtedy bude, takže my by sme sa pripojili až na poslednú chvíľu radšej. A ten juhozápad nám maximálne vyhovuje.

iinuska
23. mar 2012

ahojte zienky
ja uz mam sluzby na april, musim popozerat, ako robim.

hoogy
23. mar 2012

@sirinka ja som mlieko zohrievali v kanvici na kazdej dovolenke. a nic v pohode.susene uz nebudem kupovat. neviem ale asi vacsine aj tak vyhovuje neskorsi termin. tak sa dohodnite na neskorsie.

sirinka
23. mar 2012

@hoogy v pohode, ja len ze na kazdu bolest je liek... 😉

hoogy
23. mar 2012

@sirinka ako da sa to riesit aj tak ze sa da mlieko aj do spolocnej. len je to niekedy otravne pre casnikov. teda ked nie je v nejakej spolocnej kuchynke.

hoogy
23. mar 2012

@luba142 toto sa mi velmi paci a aj sa mozme ist okupat keby nebolo velmi pekne.

sirinka
23. mar 2012

@luba142 tiez pekne

jamaat
23. mar 2012

Mne sa ten penzion Rubín aj s aquaparkom veľmi pozdáva. Areál okolo síce nie je veľmi veľký, ale je tam sedenie aj gril, sú tam šmýkačky, takže malo by stačiť. Cena super!

jamaat
23. mar 2012

A apríl som navrhla preto, lebo na máj-jún už návrhy boli, ale skoro nikto sa nechytal.

luba142
23. mar 2012

@jamaat akurat ktovie,ci sa bude uz v aprili dat sediet vonku, podvecer byva este zima, tak ci to nedame radsej na ten jun az. Aj ked ja by som bola aj za april,ked som este doma,ale zasa ci nebude zima. Ale na druhej strane moze byt chladno aj v juni, takze to je asi jedno

sirinka
23. mar 2012

@luba142 no vsetko zalezi od toho, aky bude prave vikend...napr. teraz je ake pocasie...vonku sme az kym sa nezotmie...

iinuska
23. mar 2012

@luba142 doteraz nam vzdy pocasie vyslo, tak by malo aj tento rok 😎

jamaat
23. mar 2012

@luba142 Veď preto som na apríl navrhla skôr juh, že tam je teplejšie a super je, aj keby bolo škaredo, tak ten aquapark sa o zábavu postará. No a večer nemusíme sedieť vonku, aj dnu sa dá.
Počasie je teraz nevyspytateľné.

jamaat
23. mar 2012

Ja by som navrhovala vybrať jeden termín v apríli, druhý v júni a podľa toho, koľko sa na ktorý prihlási, tak ten ísť.

borocka
23. mar 2012

@iinuska
@jamaat
@sirinka
@luba142 a zaciatok septembra ste uplne zrusili? ci ste sa ani nezamysleli. este by mohlo byt pekne. a skola nebude tak rozbehnuta,aby deckam chybalo jedno piatkove poobedne vyucko

sirinka
23. mar 2012

@borocka no mne je to v podstate jedno...

luba142
23. mar 2012

@borocka mne by tam vyhovoval jedine ten posledny augustovy vikend, kedze od 2.9. sa nastupuje a aj Babula ide prvy raz do skolky a chcem aby si poriadne zvykla ten prvy mesiac 😒

sirinka
23. mar 2012

@luba142 a myslis, ze keby ste vyrazili v piatok po vyucku bol by to problem pre nu? lbo ved prvaci maju tak do dvanastej alebo pol jednej vyucko nie?