Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
Ja sa prispôsobím aj na september, pokiaľ nebude nejaká zahraničná turistická akcia v partii. A samozrejme je tam ešte obmedzenie, že deti nastúpia po lete do škôlky a začne zase kolotoč s chorobami.
Takže treba sa rozhodnúť, či to chceme na jar, alebo na jeseň. Ak na jar, treba už dohodnúť konkrétny dátum. Ak jeseň, tam má presný termín ešte čas.
A ja pôjdem kľudne aj teraz, aj v septembri. 🙂
no kocky mne by najviac vyhoval ten april. september este nebudeme mat rodny list pre drobca a na cierno cestovat nechceme. ale ked sa dohodnete na inokedy nevadi 🙂
no tak mne vyhovuje vikend po velkej noci a potom v juny vikend 22-24 alebo 30-1 jul to je asi vysvecko vtedy v piatok v septembri ja isto nie to budem po porode
@luba142 to vyzera dobe je to sice daleko od nas ale tak ja som to zas mala doposial najblizsie ze 😀 😀 😀
@kosska3003 ono sa to vybera v nejakej takejto lokalite preto, keby ideme v tom aprili aby sme zase u sustiaka nemrzli, tam isto este neni tak teplo, alebo co ja viem 😀...mne sa paci aj ten pred tym co bol,len sa mi zda ta zahrada mala na tolko deti, ale ved by sa hadam pomestili a bolo to aj lacnejsie a blizko termalko 🙂
@luba142 no ved jasne ze ak sa ide v aprili nat na juh tu je kosa este v tieni
Tak ja sa kľudne uskromním aj v takých podmienkach, ako bola tá chata Amor. Len cenník som nepozerala 🙂
No a keď som teraz pozrela aj ceny všetkých zariadení, tak sa opäť potvrdzuje, že v turistických centrách sú práveže ubytká lacnejšie. Asi kvôli väčšej konkurencii.

@jamaat no v aprili je mi jedno kedy, asi niekedy po velkej noci az....a v juni neviem podla navalu roboty a ci ma aj uvolnia, takze to s urcitostou nepoviem